poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1161 .



Tele-văceli pe fața locului
personale [ ]
– imobilul sensului –

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [adrian_nairda ]

2011-10-04  |     | 



Da, da... suntem la fața locului, dincolo de gardul unde se desfășoară în direct disputa dintre Vrâncioaia și Ștefan cel Mare pentru a opri poluarea făcută de fizica Pământului pentru eliberarea de sub opresiunea celor ce ne blochează de o jumătate de oră intrarea în incinta animalului mistuit de putere; animalul, indiscutabil, i-a văzut pe toți, dar are probleme digestive, contradicții intestinale, iar noi vă vom transmite tot parcursul și tot sfârșitul întrevederii acestor incidente neopotrivite, ăb... nu știu, ăb... nu s-a stabilit un termen, cu aalte cuvinteee nivelul de securitate în vârstă e de... ani și cu cuțit în mână de nu ne permite să sărim gardul și vă rog să-mi permiteți când lucrurile îmi vin cu reprezentanți pe care-i văd aici că nu i-a întrebat nimic cineva în ce măsură prin proceduri mai încolo care vorbește că din probleme de procedură și de creștere educativ-parentală care ține foarte greu pentru pretenții de bacalaureat imputabile.
...
Există o retorică a mutantului? Ã?! Opt... ează. Ãu..?!
S-a făcut coadă. Patru sute de oameni au stat la coadă. Au băgat ăștia casolete cu ouă la automat (un soi de bancomat!).
E inadmisibil!
Presupun că oamenii erau (nu că „erau”!) convinși că e vorba de o aia neutră: singular ou, plural oi – mai devreme, ori… mai încolo vom afla prin ce legislație, limbistic orbind, vom derapa.
Ceva-i absolut: oile provin din ou!
A!


Normal că… tocmai sosisem la fața locului și mi s-a făcut rău din pricina cazului, dar ușor detașat am anunțat că există niște produse toxice neidentificate, că trăim într-o țară cu trei plăci tectonice, nu cu două, așa cum ar fi normal, chiar dacă medicii sunt îngroziți și deranjanți, încât chiar vă rugăm să considerați acest lucru drept o simplă chestiune revoltătoare, adică banală în funcție de educația dumneavoastră amenințătoare.
Dar, atunci când aveți un impact puternic, trauma vine dintr-o culpă macabră, așa că sunteți pasibili de pedeapsă numai dacă ați sesizat. În lipsa acestora: impact, traumă, culpă, pedeapsă, ca să nu vă lăsați pe mâna imprecației fu..i, stați fără de grijă, pentru că există soluții. Se fac acum primele cercetări, înapoi se fac cercetări, după care se vor face cercetările, moment după care se fac audieri ca să pricepeți despre ce-i vorba: vorba lumii este dulce și te duce și te duce… de te trezești băgat într-un rahat subsatnțial lingvistic vorbind, ignorând faptul că noi avem scuipat la furcă.
Tocmai am venit de la Agenția Anti în Corupție la Fața Locului (AACFL) după un control corporal sumar de legendă, iar cu aceste amprente despre care vă povestesc am câteva zeci de „metrii” de parcurs până la autopsia din mijlocul redacției (reacției?!) mele directe...
Așadar… prevederile mele provin din prevederi din lumea aflată-n criză mai bine decât în anii trecuți, așa că e bine să nu mai credeți, adică să nu mai credeți în promisiuni!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!