poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 840 .



O iubire destramata 19
personale [ Jurnal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [costydinpielesty ]

2010-08-07  |     | 



O iubire destramata 19


Am aranjat patul si putin camera dupa care ne-am pregatit sa plecam caci se apropia ora cand Ariana avea autobuz, cand am ajuns la gara a inceput sa ploua.Dupa ce ne-am sarutat in fata autobuzului,Ariana a zis ca urca ca se uita o femeie la noi si o cunostea.I-am cerut umbrela spunandu-i ca trebuie sa ajung int-un loc, m-am prefacut ca plec, am ocolit autobuzul si m-am dus sa-i cumpar un talisman care licurea cu luminite albastre. Era un talisman care ii placea ei odata, dar cand i l-am dat la luat cu greu spunadu-mi ca imi spune ea a doua zi la scoala de ce la primit. Ma deranjat putin aceasta atitudine a ei mai ales ca a doua zi cand ne-am intalnit, dupa ce ne–am sarutat, parca singurul lucru la care se gandise toata ziua a fost sa-mi arate talismanul desfacut din toate bucatiile si spunandu-mi ca asa se va alege si cu darul pe care il voi aduce pe 11 cand implineam cinci luni.
In sufletul meu parca m-am simtit prost si nu stiam cu ce motiv imi spunea toate acestea, ca numai vrea nici un cadou, poate stia ea ceva adica ca ar fi bine sa ma tina mai distant ca relatia noastra nu trebuia sa continuie, dar nu mi-am dat seama. Cand m-a intrebat daca sunt suparat i-am zis ca nu, ca nu eram suparata pe ea ci ca trebuia sa ma intalnesc cu varul meu si uitasem, dar in sufletul meu parca ma simteam jignit. Mie unul imi place sa fac cadouri si nu de valoare dar cu semnificatie si care sa ramana amintire, pe care le daruiesc din tot sufletul.In fiecare zi de 11 ale fiecarei luni incercam sa-i daruiesc din toata inima un mic cadou, fiindca aceasta zi avea o semnificatie pentru noi. Poate ca Ariana vruia altceva, ca aceea zi sa treaca ca orcare alta zi, sau poate… doar ea stia ce avea pe suflet.
Era ziua cand implineam cinci luni si o incepusem cum nu se putea mai prost, ma trezisem pe la 4.10, vruiam sa ma berbieresc dar mi-a fost lene, asa ca am stat putin in pat pana la 4.30, dupa care m-am sculat am facut patul si m-am dus sa mananc. Cand ma duc in bucatarie baba curate la niste ardei si imi zice ca daca vine celalalt baiat sa avem grije sa nu-l deranjem, adica eu si Ariana cand vine pe la mine,sau sa schimb camera cu el ori sa renunt sa mai vina Ariana pe la mine. Atunci mi-au sarit draci, am mancat in graba si cand sa plec in camera mi-a zis sa ma gandesc bine. M-am dus in camera si am mai stat vreo zece minute, dupa care cand am plecat imi zice baba daca m-am hotarat, spunandu-i ca eu nu schimb camera, atunci ea a zis ca daca si celalalt baiat se ridica cu pretentii sa vina cineva la el plecam amandoi. Am luat gunoiul pe care il pregatise sa il arunc si am plecat la serviciu, la serviciu m-am gandit toata ziua, cum sa numai vina Ariana la mine, cand acest efort de a sta in gazda era mai mult pentru a avea unde ne intalni si a ne iubi in liniste.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!