poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1477 .



AG Weinberger propune Ziua Națională a Blues-ului
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [StreetwisePR ]

2009-09-23  |     | 






În plină campanie electorală, când semnăturile se împart între candidații politici ai diferitelor partide, AG Weinberger vă invită la un altfel de vot! Cum nu există o zi internațională a blues-ului în lume, cunoscutul chitarist propune să începem celebrarea acestui gen muzical prin cea dintâi Zi Națională a Blues-ului din istorie, chiar aici, în România. Chiar de nu s-a născut blues-ul pe tărâmuri mioritice, pentru mulți dintre fanii genului, această muzică inseamnă “acasă”. Iar motive pentru a o sărbători sunt peste un milion:

Pentru că sună bine...
Pentru că este onest...
Pentru că blues-ul vorbește despre tine...
Pentru că este coloana sonoră a existenței tale...
Pentru că blues-ul te face să plângi...
Pentru că blues-ul vindecă dragostea...
Pentru că te învață să iubesti, să respecti și să accepți diferențele...
Pentru că venerează femeia și se supune...
Pentru că te regăsești în el...
.
.
.
Pentru că...”Blues Is Sex” – este de părere artistul.

Data pe care AG Weinberger o propune a deveni Ziua Națională a Blues-ului este 28 februarie: “ Am ales această zi dintr-o serie de motive. Luna februarie este cunoscută în State sub numele de ‘Black History Month’ și celebrează cultura afro-americană, cu oamenii și realizările lor, incluzând aici, desigur, și nașterea blues-ului. Data de 28 reprezintă ziua de naștere a lui W.C. Handy, considerat ‚Părintele Blues-ului’. Împreună, acest 28 februarie este dublul Zilei Îndrăgostiților. Adică de două ori mai multă dragoste, pasiune, respect.”, a declarat Weinberger.

Iubitorii de muzică pot contribui la strângerea celor 100 000 de semnături necesare validării petiției de către Guvernul României fie votând online pe site-ul http://www.petitieonline.ro/petitie-p12944050.html, fie completând formularele distribuite prin rețeaua VreauBilet.ro sau la evenimentele organizate de VreauBilet.ro, în restaurantul Hard Rock Cafe București, și la toate concertele artistului atât din Capitală, cât și din țară.

AG Weinberger nu invită iubitorii de muzică bună numai la vot, ci le solicita acestora să împărtășească lumii întregi și motivele pentru care ei cred că blues-ul merită celebrat în țara noastră: „Dacă ai și tu argumente pentru care Blues-ul ar trebui sărbătorit în România, caută formularul de vot sau intră pe www.petitieonline.ro și voteză Ziua Națională a Blues-ului. Ajută-ne să strângem o sută de mii de motive pentru care blues-ul merită sărbătorit în țara noastră. Scrie-ți motivele la secțiunea Comentarii și votează! Ajută-ne sa readucem demnitatea în viețile noastre! Și nu te lăsa păcălit! “, este îndemnul chitaristului.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!