poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4020 .



La trei ani
personale [ Gânduri ]
de poezie.ro

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Alma ]

2005-06-01  |     | 



Am postat acest text doar pentru a marca trecerea mea timp de trei ani pe site-ul poezie.ro.
Mi-amintesc ziua în care am trimis primul text aici, eram la un internet cafe și prietena mea, Maria Drăguț, îmi aplauda de la distanța Iași-Pitești postarea. Pe atunci era site-ul vechi, mulți dintre voi nu îl știți. Era frumos și parcă mai liniște. Eram puțini. De fapt, ei erau, eu doar priveam de pe margine. Cu admirație. Erau Nexus, Oriana, Radu, Bogdan Geană, Neisa, Mat, Filip, Aleks, Antuna, Hera. Pe ei îi citeam. Apoi au venit și ceilalți. Apoi Radu a început cenaclurile din Club A la București. Apoi Virtualia în aprilie 2003 la Iași, apoi Timișoara, Cluj, Oradea, Chișinău... Apoi lansările volumelor poeziștilor. Alții și alții.

Zilele trecute, Dana Stănescu mă întreba, Alma, cum ai rezistat atâta vreme pe site? Am zâmbit, cu același zâmbet ca și al vostru, două puncte și paranteză închisă, aici.

Spuneam cândva că site-ul acesta este ca un drog. Odată ajuns aici, nimeni nu mai poate pleca niciodată, de tot. Parcă ai lăsa ceva, o amprentă de inimă. Ai nevoie de ea să poți trăi mai departe.

Vă mulțumesc pentru poezie, pentru comunitate, pentru emoții (și pentru cele pozitive, ca și pentru cele negative, e viață, nu? deși virtuală...). Pentru că existați.


Iași, 1 iunie 2005

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!