poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5591 .



Clubul Poeților Necitiți - Ground Zero
eseu [ ]
manifest pentru cooperare la nivelul zero

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raf far ]

2006-03-03  |     | 



Sunt unul dintre cei care vizitează acest site de mai bine de un an, însă mi-am făcut cont și am început să scriu doar de puțin timp, fără ca până acum să intru în contact direct cu ceilalți membrii ai siteului, chiar dacă uneori mi-aș fi dorit acest lucru.

Pe de altă parte, fiindcă tot nu am lăsat nici un comentariu până acum, m-am gândit să recurg la acest demers care va presupune un număr destul de mare de comentarii viitoare, pentru a încerca să creez împreună cu o parte dintre voi o mișcare solidară de promovare reciprocă a celor care consideră că scriu bine dar care totuși nu au reușit să se afirme în cadrul acestui club literar virtual.
Urmărind de-a lungul timpului evoluția unor nou-veniți pot să confirm că aceia care scriu bine sunt mai devreme sau mai târziu depistați și recunoscuți ca atare. Totuși, acest lucru este de cele mai multe ori influențat de participarea lor la celelalte activități ale siteului și mă refer aici în primul rând la comentarii, iar participarea la schimburile de comentarii nu a fost întotdeauna benefică pentru niciuna din părțile implicate în acest proces.

Am pus aceste lucruri cap la cap și le-am coroborat cu intenția mea de a începe să comentez textele altor membri ai siteului și m-am gândit astfel că aș putea încerca să fac un experiment și să comentez întotdeauna textele celor care își doresc un comentariu din partea mea. Acest lucru se va realiza practic printr-un schimb de comentarii, care se întâmplă oricum pe site într-o formă neregularizată, dar care din punctul meu de vedere devine regulă.

Ca să n-o mai lungesc prea mult, iată propunerea mea, într-o formă simplă deocamdată, dar care poate să fie dezvoltată într-un algoritm mai complex în funcție de evoluția experimentului:
- toți cei care citesc un text și îmi lasă un comentariu pentru a menționa acest lucru, evident împreună cu niște minime comentarii la texte pentru a nu deveni "off-topic" vor primi în cel mai scurt timp vizita mea pe cel puțin trei din textele lor și cel puțin un comentariu în care voi încerca să fiu cel puțin la fel de elaborat ca partenerul de experiment.

Având în vedere că textele mele de până acum au avut rar mai mult de 10 vizitatori, nu mă aștept ca acest experiment să fie foarte reușit, însă cu permisiunea moderatorilor siteului, acest text va rămâne ca referință foarte bună pentru comentariile pe care eu voi începe să le postez pe site.

cu stimă pentru toți membrii întâmplători ai "clubului poeților necitiți",
Ramon


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!