poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 85 .



Despre trezirea spirituală
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-04-14  |     | 



Trezirea spirituală intervine atunci când omul devine conștient că trebuie să facă plăți karmice, pentru lumea din jur pentru natură, pentru divinitate, pentru univers.
Trezirea spirituală reprezintă o schimbare profundă interioară, reprezintă percepții și viziuni de viață inedite, inovatoare, creatoare.
Cele mai imperative plăți pe care omul trebuie să le facă sunt; iubirea față de semeni, iertarea, toleranța, respectul pentru tot ce se află în natură, grija față de cei din jur, întrajutorarea celor defavorizați.
Rugăciunile făcute dimineața și seara, cu menționare de sănătate, pace, armonie, fericire în omenire și natură, sunt forme de plată cu care omul se poate achita corespunzător față de lumea în care își duce existența.
Momentul trezirii semnifică momentul în care omul devine conștient că în ființa lui se află un spirit divin, și acceptă faptul că trebuie să îi dea ascultare, să îl lase să se manifeste conform planului și misiunii cu care a venit pe pământ.
Absolut tot ceea ce se află în minte, suflet și spirit devine manifest în exterior față de semeni față de natură.
Omul trezit spiritual înțelege și acceptă Calea spirituală ca pe un drum presărat cu multe, ușoare și grele, complexe încercări.
Este important de știut că relația de cuplu dar și relațiile create cu cei din familie sunt necesare pentru ca omul să crească pe calea spirituală.
De menționat că o dată cu trezirea spirituală omul își poate amplifica zestrea cerească cu care a venit pe pământ, își poate descoperi calitățile, aptitudinile divine cu care este înzestrat., începe să trăiască în pace și armonie cu toate splendorile și minunile naturii și ale universului.
Momentul trezirii reale reprezintă faza în care omul devine conștient că viața este o școală a îndumnezeirii, că este o ființă divină venită pe pământ să experimenteze lucruri noi, timpuri noi, să evolueze, pentru că singurul loc în care omul poate evolua este planeta Mamă- planeta Pământ.
Este semnificativ faptul că omul are în structura ADN, toate conexiunile cu divinitatea cu planeta Pământ- planeta Mamă.
Omul care umblă desculț prin iarbă, se eliberează de energiile negative din corp, mai precis pământul le absoarbe, omul care îmbrățișează un copac poate simți cum pătrund în el energiile benefice le pământului, ambele experimente reprezintă reconectarea cu Mama Natură, care ajută foarte mult în aprofundarea percepțiilor divine din spirit.
Când omul se scaldă în apele unui lac, ale unui râu, ale unui izvor sau chiar în mare, este important să conștientizeze faptul că apa îi purifică toate energiile negative din trup.
Menționez faptul că teama este cel mai mare dușman al omului, îi înfrânează deciziile, obiectivele, planurile, îi distruge visurile, dorințele, bucuria de viață.
Teama îl împiedică pe om pe tot parcursul evoluției, nu îl lasă să experimenteze, să exploreze natura, divinitatea din el, universul din ființele dragi, cât și universul exterior.
Reversul temii este credința care îl poate duce pe om în cele mai minunate locuri din spiritul lui interior, cât și în cele mai minunate locuri de pe pământ.
Credința este făclia care îl poate duce pe om afară din labirintul întunericului, al infernului întunecat.
Cu adevărat este nevoie de credință mare pentru trezirea spirituală, fără tăgadă credința face calea spirituală ușor de străbătut.



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!