poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 150 .



despre influențele mediului social
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-01-29  |     | 



la fel ca tot omul rațional, realist, am și eu zile când văd laturile negative ale societății, mă întristez profund dar nu las tristețea să mă domine, o alung prin meditație și rugăciune, apoi urmează zile când optimismul emanat atinge cote înalte, înconjoară pământul și se întoarce în mentalul meu creând viziuni amplu pozitive, spectaculare, mirobolante, mă transpune în cele mai frumoase stări de admirație, de miraj, de percepție asupra evoluției umanității. cred cu toată puterea că și Dumnezeu are zile când este trist dezamăgit de oameni în general, (răutatea lumii a căpătat dimensiuni colosale), cred că atunci își pune toată energia creatoare la lucru alături de toate spiritele divine din univers și deopotrivă răspândite pe tot mapamondul. Bunul Dumnezeu are tot timpul din lume din univers, are toată răbdarea pentru ca planeta- mamă, casă școală să devină pretutindeni un rai mirific pentru toți oamenii.
chiar din primii ani de viață de la grădiniță oamenii sunt influențați de mediul social (prietenos sau dimpotrivă ostil), în egală măsură ca studiul pe diferite materii. sunt influențați deopotrivă și de timpul meteorologic, când ziua este însorită devin veseli, fericiți, cu mare poftă de viață, când ziua este noroasă, ploioasă devin nostalgici, aproape triști, nu se simt bine obligați să stea închiși într-o încăpere în care nu domină lumina, căldura, entuziasmul, exuberanța. oamenii iubesc lumina pentru că este sursa care îi încarcă zi de zi într-un mod miraculos, fenomenul solar prin care pot vedea, simți, palpa, lucrurile bune din jurul lor, darurile fiecărei zile oferite de univers de divinitate. oamenii cresc și se formează în mare parte influențați de tot ceea ce se petrece în jurul lor, empatizează cu alți oameni care sunt totalmente pozitivi, fericiți, împliniți material și spiritual, îi resping pe cei needucați, ostili, decăzuți.
omenirea evoluează mai mult, mai amplu în unele direcții tehnice, științifice și mai puțin în cele culturale, spirituale.
cred de asemeni că pretutindeni sunt o multitudine de inovatori de vizionari cu viziuni mărețe care privesc direct întreaga omenire, respectiv Geneza dumnezeiască.
admit cu durere că lumea trăiește o perioadă plină de agitație, de stres, de crize economice, financiare, sociale, datorate nenorocitului de război generat de un malefic cu influențe psihotice draconice, imperialiste. mai mult ca niciodată trebuie să îi arătăm lui Dumnezeu credința în El, să ne bucurăm de mirajul de iarnă al planetei, să conștientizăm cu mare bucurie faptul că iarna pier bacteriile, virușii din câmpurile energetice ale omenirii, dar și ale planetei, că se purifică aerul, ozonul, meridianele atmosferice, stratosferice.
să ne imaginăm că blestematul de război se sfârșește, că se instaurează pacea și liniștea mondială pentru ca să continuăm societate lângă societate, instituție lângă instituție, umăr lângă umăr, să finalizăm toate toate proiectele de evoluție absolută. este mult de lucru dar sunt foarte mulți specialiști eminenți, care nu obosesc creând oportunități de bine de fericire, descoperind soluții salvatoare pentru sistemele vitale cu mari pierderi. Dumnezeu nu doarme, universul nu este indiferent la multiplele situații care necesită rezolvare urgentă, începând din luna Februarie a acestui an care este și luna iubirii pretutindeni pe glob, Uranus geniul universului va trece din mișcare retrogradă în mișcare directă, va trece din zodia peștelui în cea a berbecului, ne va influența pe toți să fim mai optimiști mai raționali, mai eficienți mai creatori, mai inventivi.
un îndemn curat al meu este să nu ne lăsăm influențați de toate lucrurile negative din societatea noastră și din lume, să privim cu mare luciditate și cu pragmatism fenomenalele realizări în aproape toate sistemele, dobândite în urma revoluțiilor. cu pași siguri conform voinței lui Dumnezeu vom atinge vârfuri mărețe în cultură, artă, știință, tehnologie, inovație. era digitală oferă tuturor posibilitatea să descopere multiple căi virtuale prin care să se simtă fericiți să genereze zi de zi dispoziție bună pe toate conturile și rețelele sociale, care se va transfera din virtual în real ca un succes de mare anvergură. Uranus deschide veacul miracolelor, a magiilor psihologice spirituale. doar o credință slăbită, epuizată, întunecată, ne va ține departe de miracolele din noi și din jurul nostru.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!