poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 122 .



în altarul credinței
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-01-03  |     | 



înțelepciunea ancestrala dobândită în prag de senectute, mi-a întărit convingerea că bunul Dumnezeu ne trimite la viață cu o zestre cerească destul de mare, considerabilă funcție gradul de evoluție al sufletului și funcție de numărul vieților anterioare trăite pe pământ.

comoara din suflet este atât de magică încât cu cât dăruim din ea lumii înconjurătoare cu atât ea se multiplică și capătă o valoare mai mare fără ca să simțim efortul solicitant al destinului. întâlnirea cu destinul se petrece deseori la vârsta majoratului când alegem ce vrem să facem cu viața , pe care drum drum să ne împlinim visul ancestral. din păcate la o majoritate considerabilă întâlnirea cu destinul se petrece foarte târziu și poate niciodată pe parcursul vieții, din cauză că zestrea cerească a fost risipită haotic într-o familie dezorganizată,dezordonată printr-o lipsă de educație, printr-o gândire negativă.este foarte importantă credința cu care ne petrecem zilele primilor ani de viață în familie, pentru că părinții dăruiesc foarte multe podoabe sufletești și spirituale înmulțind astfel zestrea cerească pe care o primim la naștere.nu este un secret dimpotrivă este bine știut faptul că ceea ce se seamănă aceea se culege an de an până la sfârșitul vieții. gândul bun și fapta bună atrag energia pozitivă din univers. este bine știut totodată că universul conlucrează cu sufletul pentru ca să nu se risipească înțelepciunea ancestrală pe fapte zadarnice, pe o gândire negativistă.

cu adevărat fericiți sunt cei care știu să dăruiască pentru că tot binele făcut se întoarce cu o mai mare încărcătură sufletească.

este o formulă magică, o rugăciune siderală prin care facem universul să ne răsplătească faptele bune cu sănătate, înțelepciune, noroc, fericire și viață lungă;

să fie pace și lumină în ceruri

să fie pace și lumină pe pământ,

să fie pace în adâncurile pământului

să fie sănătos pământul și toate ființele.

să fie credință înaltă, rațiune înaltă

și iubire dumnezeiască în toate ființele,

sa fie fericire în toate ființele

să fie speranță în toate ființele,

să fie armonie absolută în întregul univers.

așa să ne ajute Dumnezeu -Amin

Universul este sufletul lui Dumnezeu, dacă rămânem zilnic cu fața spre

el credința noastră se înstărește se consolidează și nimic nu o mai poate distruge, sufletele devin altare ale credinței luminii și speranței, a iubirii față de divinitate și de lume.

cei care își distrug viața și destinul iremediabil, nu mai primesc o altă șansă la viață, universul respinge sufletele demonizate si le aruncă crematoriul ancestral să ardă.

iubirea este mai puternică decât ura, așa cum viața este mai puternică decât moartea, iubirea face ca lupta cu năpasta cu stihiile să fie mai moderată mai lină, pentru că suntem zilnic puși la încercare și provocați de spirite malefice care vor să ne corupă sufletele să ne fure zestrea cerească. mai ales noaptea când sufletul nostru călătorește prin univers să își cunoască proiectele destinului, spirite malefice pândesc să îi ia locul. rugăciunea pentru univers este o binecuvântată armură pentru trup și suflet. fiecare om poate să își plămădească în felul său rugăciunea pentru lume, pentru viață pentru suflet , pentru Univers. fie ca Lumina ancestrală a universului să ne călăuzească pe drumurile care fac sufletele să fie pe deplin împlinite, evoluate. ea este deopotrivă și Lumina Sfintei Treimi.

să ne rugăm așadar și vom deveni mai puternici mai invincibili în lupta cu problemele vieții, și mai presus de orice vom ține moartea sufletului cât mai departe de noi.




.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!