poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 145 .



itinerarii ideatice
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2023-01-03  |     | 



am convingerea puternică, efervescentă din ce în ce mai mult,că fiecare om trebuie să fie prieten cu toată lumea, primul pas important pentru ca pacea să fie indestructibilă, invincibilă, pentru ca armonia să se extindă pe toate meridianele planetei.
am de asemenea credința că fiecare om trebuie să își cunoască pe parcursul vieții misiunea pentru care Dumnezeu l-a trimis pe pământ, nu prea târziu să o pună în aplicare, învățând din experiențele proprii dar și din greșelile semenilor.
accesul spre evoluție nu poate fi blocat dacă fiecare zi de lucru cu spiritul se petrece cu calm și încredere în forțele proprii.
fiecare om tinde să își construiască în sfera lui de viață un rai plin de iubire și înțelegere cu familia și cu vecinătatea,dar nu renunță la invidie și ură față de cei cu care nu sunt compatibili și pe aceeași lungime de undă spirituală. motiv pentru care o mare majoritate este nefericită tristă sărmană.
iubirea de lume și viață trebuie să fie puternică pentru ca omul să nu cadă în capcanele purgatoriului.
iubirea este precum ploaia hrănește până în străfundurile sangvine și sufletești, este precum curcubeul dă culoare și veselie zilelor, este precum soarele dă lumina care nu ne lasă să cădem în prăpastia care se cască în jurul muntelui Golgota pe care inevitabil toți trebuie să îl escaladăm singuri sau ajutați de îngeri, pentru că fiecare om are un înger să îl călăuzească pas cu pas spre evoluție spirituală,singurul scop pentru care Dumnezeu i-a dat viață.
numai iubirea produce fericirea, este un dans cu destinul, este cântecul care străpunge ziduri de beton în căutare de minuni pe care să le poată palpa să pară aidoma cu stelele din drumul necunoscut al visului care pe toți ne duce la o revelație divină odată și odată.
iubire absolută este chiar Dumnezeu, sufletele pline de iubire le locuiește și niciodată iadul nu poate să le atingă.
este adevărat că ne-a dat liberul arbitru ca să alegem ce anume vrem să facem cu sufletul nostru, ignorând îngerul, sfinții, arhanghelii, heruvimii și serafimii inevitabil în viața noastră se instalează infernul și sufletele se demonizează.
să milităm împreună pentru pace liniște iubire și armonie în lume și vom vedea că vom fi fericiți și îl vom face pe Dumnezeu
să fie mândru de noi, fiecare om făcând parte importantă din creația Lui.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!