poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6229 .



Viața mea
eseu [ ]
Mica autobiografie

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Yonel ]

2010-04-03  |     | 




Bă!!! Ce bate soarele în camera mea, în timp ce eu încerc a vă descrie viața, mai exact cine sunt, de unde sunt, cu ce mă ocup... Pentru început mă numesc Ionel, am 18 ani, locație Sărmașu și sunt de acord cu faptul că ce voi face în prezent îmi va afecta viitorul în diferite moduri. Din această cauză mi-am facut multe planuri pentru viitorul ce va urma și sunt sigur că mai mult de jumătate din aceste planuri vor eșua, dar aceasta nu ar trebui să fie o problemă, tot viața m-a învațat să mă ridic și să continui pentru că visele mele să devină realitate.
Sunt genul de om care nu crede doar in fericire care cunoaste si necazurile, de aceea sunt de acord cu ideea ca în orișice lucru rău există un bine și viceversa. Nu am să vă spun să fiți doar fericiți sau doar supărați ci să le gustați pe ambele în egală măsura.
Ce este viața? Pentru mine este foarte simplu: un vis care ni s-a dat fără să îl cerem și ni se va lua fără să fim întrebați. Tu ce ai de gând să "visezi": Cerul sau Pământul?
Din nefericire majoritatea oamenilor pierd importanța vieții gândindu-se la neajunsurile pe care le au. Uită de importanța acesteia și doresc cu desăvârșire ca totul să se termine. E de ajuns ca perpetuarea speciei umane să poate fi numită viață?Tind cu adevărat să cred ca e mai mult decât atât.
Îmi place să trec peste orice lovitura pe care mi-a dat-o viața zâmbind... De ce? Prin simplul fapt că timpul nu dă înapoi, încerc să remediez din problemă cât pot, iar ce rămâne înghit în sec, dar cu zâmbetul pe buze. Deși e absurd să zâmbești îmi spun că timpul merge înainte și viața mea nu se oprește aici, aici pe acest pământ unde faptele sunt adevarata valoare, iar cuvintele devin arme pentru interesele noastre.
Din ce v-am relatat, părerea unora dintre cititori ar fi că viața mea este simplă, plictisitoare. Doar că eu o fac să fie complicată și captivantă, dar din nefericire am făcut această autobiografie pentru cititorii care percep viața la fel ca mine. Mă gândesc cu frică la mintea omului, căci cu cât știe mai multe cu atât îmi pare mai bolnava. Amin!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!