poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4952 .



A treia intalnire la Oradea
articol [ Internet ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Contele ]

2003-06-08  |     | 



A treia intalnire a membrilor www.poezie.ro din Oradea s-a consumat sambata 07.06.2003 pe terasa pizzeriei "The Bridge". La fel ca si saptamana trecuta, am fost trei, si anume eu, Patricia Lidia si Emanuel. Subiectele nu au lipsit nici de data aceasta, cum nu cred ca vor lipsi nici in urmatoarele intalniri care vor avea loc. Pornind de la premisa ca oamenii sunt diferiti, atmosfera s-a incins inspre finalul intalnirii, problemele metafizice reusind sa ne capteze atentia incat era cat pe ce sa uitam de faptul ca unii dintre noi doreau totusi sa vizioneze de la inceput meciul dintre Romania si Bosnia.

Printre altele, am privit putin in perspectiva intalnirile noastre. Si ideile nu s-au lasat asteptate. Vrem sa facem ceva constructiv, ceva creativ aici la Oradea. Si noi credem ca vom reusi. Pentru asta insa avem nevoie de mai multi membri. Si aici ma refer la acei membri de pe www.poezie.ro care locuiesc in Oradea, si care pana acum din diferite motive mai mult sau mai putin intemeiate nu si-au facut aparitia. Sa spunem ca pe viitor vom putea conta pe Camelia si pe Ioana, insa restul, nu stiu ce asteapta. Ma refer in primul rand la cei care au contactat-o pe Patricia si pana in prezent nu au venit la nici o intalnire. Noi totusi speram ca intr-un final nu prea indepartat sa ajungem la un numar mai mare de membri aici la Oradea, si intalnirile noastre nu vor intarzia sa-si arate roadele.

Sambata viitoare ne vom intalni din nou pe aceesi terasa a pizzeriei "The Bridge" la aceeasi ora 17.30. Si vreau sa cred ca de data aceasta vom fi mai multi cu cel putin un membru. Cei care au ochi de citit, sa citeasca.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!