poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3659 .



Concurs eseuri Shakespeare School
articol [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Marina ]

2009-05-10  |     | 



București, 08 Mai 2009 - Incepând de anul acesta, centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School organizează prima ediție a concursului de creative writing: \'2009 Shakespeare School Essay Competition\'. Concursul de eseuri creative este organizat pentru 2 grupe de vârstă: 11-13 ani, respectiv 14-25 ani, cu teme diferite de abordat pentru fiecare grupă de vârstă în parte.

Directorul Shakespeare School, Adriana Alionte, a anunțat într-un comunicat de presă că la această primă ediție a concursului de eseuri marii câștigătorii vor beneficia de cursuri intensive de vară gratuite la Shakespeare School (adecvate grupei lor de vârsta și nivelului), în valoare de peste 340 lei.

Lucrările vor trebui trimise la adresa de mail [email protected] până pe data de 1 iunie a.c., iar lucrările vor fi evaluate până pe 10 iunie.

Festivitatea de premiere se va ține pe 11 iunie, când se vor anunța cele mai bune lucrări. Câștigătorii primelor trei locuri vor avea ocazia să primească cărți, dicționare , materiale de curs, enciclopedii și genți pentru documente, puse la dispoziție de editura Fischer International, care distribuie în România cărți speciale de limba engleză.

De asemenea, toți participanții vor primi diplome de participare, iar premianții vor dobândi și un Essay Award Certificate. Toate eseurile cu premii vor fi postate pe blog-ul Shakespeare School (http://shakespeare-school.blogspot.com).

Informații detaliate privind tema concursului, modul de participare, criteriile de evaluare pentru fiecare dintre cele două concursuri (11-13 ani și 14-25 ani), se găsesc și ele pe blog-ul centrului.

Centru de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evoluție remarcabilă, reușind să se diferențieze de celelalte școli deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este considerat cheia învățării eficiente. O astfel de abordare face ca procesul de asimilare a limbii engleze să devină distractiv și interactiv, limba engleză devenind un instrument de comunicare și descoperire.



Contact:
tel/fax : 021.252.24.79
Str. Eufrosin Poteca nr. 42 A, sector 2, București


www.shakespeare-school.ro

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!