poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5083 .



Corespondenta violata
proză [ ]
AITILOP in slujba cetateanului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Flintobert Breeze ]

2004-06-11  |     | 



Catre domnul Canepiu Neculai


Prin prezenta, va aducem la cunostinta ca am luat act de sesizarea dvs. inregistrata cu nr. 007/2004, adresata domnului Comisar – Sef, Jean Bondea, si va comunicam urmatoarele:

eu, subsemnatul Jean Bondea, care de cand s-a facut politia civilizata nu mai sunt comandant ci comisar sef , va rog sa ma scuzati ca va raspund cu o intarziere de 30 de zile peste cele 15 legale dar m-au retinut niste chestiuni care polueaza natura muncii noastre. Este vorba de niste carne vie traficata ilegal in sectorul meu de responsabilitate pe unde trece un DN intens circulat de tiruri turcesti despre care mi-au zis colegii de la rutiera ca strica trama stradala pusa de domn primar acum in campania electorala si mai ales ca sunt conduse cu viteze ametitoare, senzatie ce se aseamana cu efectul marijuanei care va fost confiscata si din care ma jur ca nu am gustat. Adica flerul meu de organ imi spune ca traficele astea au in comun chestiunea asta cu ametitul care ma afecteaza si pe mine pe motiv de volum mare de dosare, cercetari, reconstituiri, si alte probleme care ne ajuta sa prindem infractori. Asa ca eu va rog sa ma intelegeti si sa nu ma mai reclamati la domnul procuror care mi-a zis sa va spun ca e si el ocupat cu niste cazuri de la PNA unde , pentru ca nu se mai ajungea cu banii, s-a angajat cu jumatate de norma.
Baiatul de la oranjerie era politist sub acoperire pentru ca noi va filam de multa vreme si stim multe despre dumneavoastra. Cand ati cumparat miala aia ati fost pacalit la cantar cu 6.5 kg dar nu am intervenit ca ne stricam acoperirea, care intre noi fie vorba este mai mare ca a alora de la Orange. Noi stiam ca fiul dumneavostra, Sorinel Canepiu, este interlop la Madrid ca asa ne-a zis pe calculator colegii de la Interpol care vorbesc pe englezeste cu politiile din toata lumea.
Mascatii nu te-au batut bre, ei se autoaparau de mata ca erai inarmat cu o pulpa de batal care se cosidera arma alba si baietii nu-si risca integritatile cand suspectul e in stare sa comita vatamare corporala din pulpa. Legea are brate lungi si vanjoase ba nenicule!
Daca vrei eu te chem la sectie ca sa faci o recunoastere din grup si sa-mi zici care din aia cu cagule te-au violentat. Dar daca nu ii identifici te bag la calomnie ca prea ne ultragiezi cu asa tupeu. Fi-tu e infractor international si tu te ti de reclamatii !? D-aia n-are ursul coada bre!
Domnule Canepiu, daca suna Sorinel din Spania, sa-i spuneti ca am si eu niste nepoate care vor sa mearga la cules de capsuni pe bulevarde si poate are vreo relatie pe acolo. Intelege el despre ce e vorba ca nu degeaba apare cu poza pe calculator. Eu zic sa rezolve problema asta ca cine stie cum imi fac timp si ma uit mai atent pe dosarul matale.

Cu respect,
Bondea...
Jean Bondea

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!