poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1508 .



Freamat alb
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Anya ]

2003-09-12  |     | 



Poate ca maine va rasari soarele pentru amandoi; la tine cu raze incolore, la mine cu scanteieri necunoscute de adancuri luminate.
Poate ne vom privi in ochi pentru cateva secunde, incercand sa intelegem unul altuia, Universul prefacut in unde de tresariri. Am sa ma
arunc in adancul tau, ai sa adormi printre umbrele genelor mele, ne vom tine de maini si ne vom cauta; strangandu-ne vom simti cat ne suntem de aproape. As vrea sa cred ca de acum n-ai sa te mai ascunzi- poti?
Mi-e frica pentru ceea ce se poate intampla cand pronunti "noi" ; mi-e
dor de tumultul ce-l include sicare nu a fost descoperit.
Iti analizez fiecare miscare, fiecare gest- cum iti duci mana spre frunte, cum tii degetele cand iti fumezi tigara- poate miscarea care te tradeaza cel mai puternic, din milioanele de vieti de pe pamant.Dar as vrea sa te cunosc mai mult, mai adanc , mai de-aproape.Ti-e teama?
Acum unde esti, ce faci, ce simti, ce gandesti, cate anotimpuri sa mai treaca ca sa mai poti sa ma privesti, ca sa iti fiu aproape, cum am fost in ultimile inspirari ale Universului?
Asa se intampla de cele mai multe ori, te atasezi de oameni care pleaca si-ti fura din magia fiintei tale.
Asteptare traita doar din presupuneri, batai nascute din credinta oarba pentru tine.Cred uneori ca si Dumnezeu se mira de puterea cu care cred in tine, cred uneori ca Dumnezeu e iubirea fiecarui cuplu inca negasit ce-si asteaptapecetea insetata de a uni doua jumatati de poveste.
"Drogul nu este viata, dar tu esti un drog si ai reusit sa devii axa de care s-a prins viata mea; poti sa intri complet in ea?Caci astfel ma dizolv- si universul e prea mare; cum te mai strig, cum te mai vad, pe-ntinderedele imense, colosale, de -ntuneric stralucitor?

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!