Comentariile membrilor:

 =  materia abandonată
Tamara Zub
[05.Dec.06 14:26]
Ciudată împletire a umorului cu finețea stilistică, un fel de neoromantism relaxat, ironie la adresa morbidului și a materiei abandonate. Lectură îmbibată de zâmbete.

 =  text triler fantastic
vlad gatman
[05.Dec.06 17:16]
baba frosea nu exista . baba frosea nu e adevarata . zzzzzzzzzzzzzzzzz ma tem sa citesc . adrenalina mea zboara...
Andrei , tu chiar ai vazut cadavrul cum marege? zzzzzzzzzz

 =  Restul e...
Nicolae Popa
[05.Dec.06 17:34]
Parcă ar suna mai bine "merg în urma ta". Baba Frosea ar merita felicitări din partea lu Carța și Dianei Epure. A mai apărut una în poezie! Cred că se vrea cu tot dinadinsul de a nu face un poem, ca să nu zic poezie (că poezia, uneora, le repugnă, nu și rahatul abandonat), totul sfârșind atât de subtil, totuși, prin:
"baba frosea își mângâie
bastonul lînga stație"

Restul e amatorism și prețiozitate.

 =  "cadavrul tău mă seduce"
Adela Setti
[05.Dec.06 17:44]
necrofilie în 12 versuri zugrăvind în tonalități de carne stricată [roz verzui, adică, și pușin vânăt] fața sordidă a orașului ca spațiu al plimbării în doi cu vagi accente matriarhale [femeia înainte, bărbatul doi pași în urmă]
în spațiul acesta tot femeia e vie - dar de data asta femeia trecută obiectiv cu un picior în groapă, nu imaginativ ca în prima strofă. vorbesc despre baba cu bastonul. foarte vie, aproape o pată de culoare țipătoare în decor [galben? nu l-ai scris dar eu l-am văzut]

un text curajos, dealtfel
Adela

 =  citit cu placere
dumitru cioaca-genuneanu
[05.Dec.06 18:13]
Mie mi-a placut poemul, nu-l gasesc plin de pretiozitati, din contra, ce mi-a placut la el sunt sugestiile creiate fara prea multa gargara. (exemplu: "baba frosea isi manga/ bastonul langa statie" care nu lasa nici o indoiala asupra nevoilor si visurilor babei frosea)
Cu totu altfel stau lucrurile cu versurile
"strada e plina
de rahat abandonat"
Dupa parerea mea cuvantul abandonat nu are ce cauta aici fiindca da impresia ca sunt si rahati care nu sunt abandonati . Acest lucru asa cum voi arata intr-un studiu mai amanuntit nu este de fel filozofia poetului. Sper din tot sufletul sa aiba simtul umorului si sa nu mi-o ia in nume de rau.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !