poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3702 .



\"ANTE-AGONIA\"....produs cu ...iz literar
presa [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [templierul ]

2007-02-08  |     | 



Dragii mei prieteni...toți imi sunteți prieteni, chiar înainte de a vă cunoaste! "Obiectivul" postat, cel pe care l-am anunțat la Deko, este același, în ciuda faptului că am observat ca nu sunteți interesați...cei mai mulți. Cei care au fost interesați l-au citit și au vorbit...(Felix este unul dintre ei)și mă bucură ! Dar vreau mai mult decât atât !
Veniți fraților cu idei, teme care pot face subiectul unor inserturi de 3-5 min: text citit si ilustrat cum ar fi: revista presei literare, ultimile apariții(proză, poezie, critica, eseu), portret de scriitor, portret de cititor, la zi in librarii...etc. Orice legat de "Literatura", cu "L" mare, aceea fără de care astăzi nu am mai fi scris nici citit niciunul dintre noi! Cine are urechi de auzit să audă! Oricine se poate pune in locul unui scenarist sau producator, al unei emisiuni literare, și poate avea idei despre continutul ei, ce ar trebui să nu lipseasca..PUNCTUAL..ARTISTIC...FILMIC...în locații de oriunde !!
CERINÞE...Toate să aibă mai mult decat "bun simț"( ca pentru TVR), și să vă onoreze ! Sunteți scriitori dragii mei, învățăcei în ale "scriiturii", vreți să fiți apelați cu "maitre", cei mai mulți dintre voi.
Vreau să cred ca sunt ochi indeajuns de mulți care își pot da seama dacă ea, ideea, cea venită din partea oricăruia dintre voi, este viabila și se pretează pentru "Cosmo-Agonia" un prim titlu pe care îl inaintez pentru...analiză.
Veniți cu idei fraților...nu o spun in numele meu ci și al lui Radu Herinean, omul căruia îi sunteți îndatorați cu toții căruia îi sunt dator și eu pentru interesul acordat(cel puțin pentru interes, deocamdată) dar și în numele "companiei" poeziei.ro...al Agoniei, în care ar trebui să vă regasiți cu toți !

Seara bună


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!