poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3114 .



Eu. EU ?
poezie [ ]
experiment in memoria lui Kurt ("totul pe roșu")

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Nexus ]

2002-07-17  |     | 



Sarea din bucate era neagra si amara ( ce inceput stupid ca un hoit in drum ) .De fapt un fel de cafea.Furnicile uscau rufe in podurile adapostului numarul 4 ( acela dintre al doilea si al treilea pahar baut din apa din closet). Limba mi se lungeste , se prinde de lustra si ma trage in sus tot mai aproape de lumina. Urlu : LUMINAAAA !! dar se aude un muget de sirena .Ulise se intoarce pe partea cealalta , Penelopa rigiie in somn. Stomacul mi se bate cu plaminii pentru un loc mai in fata , intervine un chirurg . De acuma am sa respir mincare , a fost un compromis mi s-a explicat.Normal, am sa vomit aer. Logica simpla, domnilor . Logica simpla, doamnelor.
Degetul mare cauta cleiul de oase sa se lipeasca de telecomanda.Degetul mijlociu ii vorbeste urit iar cel mic l-am transplantat in ureche. Ochiul sting se inchide si plateste bodyguarzi sa-l apere de muste. Dreptul a pus tablita cu NON STOP la poarta poate va vinde mai mult. Al treilea va vinde si mai mult. Totul. "Care al treilea ?" Cum care al treilea ? AL III lea cu t-r-e-i roman ca la rege. Ati inteles ?
Cred ca am terminat . Cred ca am terminat. Cred ca am terminat ??? Nuuu, nici vorba. E abia ora pasarilor ce cinta si a luminii. De ce nu credeti cind spun asa ceva ? DE CEEEE ??
Pielea de pe spate mi se trage singura peste cap. Imi tai cu foarfeca doua gauri ca sa vad.
Urechi nu imi fac. Miine am sa am doua semne de nastere noi. Scuipate, putrezite, nedigerate de clovnul ce ma naste deliberat in fiecare dimineata de joi la 6 . Mina caii vizitiu si-ada-o bere bragagiu .Si alta data o s-o facem si mai lata.Podul de piatra s-a darimat.A venit dracul si l-a luat.Numai inima mea mai bate . bate tot ce prinde ,organe, oameni , masini , ore , cai, toba mare.
Golanca !

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!