poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2722 .



Intalnire DoDu-Costel-Poeziasi
personale [ Jurnal ]
Notite in gand

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [doi ]

2004-04-24  |     | 



Mie tare mi-a placut “super” descrierea cartii a unei doamne din sala, care se scuza in continuu ca nu i-a citit cartea astfel pupand la Costel sau DoDu (inca nu-mi dau seama )in asa fel incat nu-i mai trebuie hartie de buda un an ( banuiesc si nu sunt sigur ca nu a pus ochii nici macar o data pe vreo scriere de-a sa).

Mai presus de toate era reactia unui domn mai in varsta ce o cam tragea pe dreapta ocupand scaunul din sala in loc de poposire pe o banca din parcul central.

Ce mi-a placut este faptul ca sala era plina iar un sfert din sufletele afisate in acea sala erau poeziasi cu agonia in gand.

Cartea inca nu am citit-o in intregime dar pot sa spun ca: atat cat am reusit sa parcurg din carte, m-a distrat copios cu fiecare povestire si pozna a lui DoDu. Si nu uit ca am reusit sa achitat o datorie mai veche( in bere ) fiind inca dator vandut altei persone prezenta la intalnire-lansare.

Ce mi-a parut rau este faptul ca nu am putut participa la reuniunea de dupa motivand cu o zi inundata in munca si efort "intelectualicesc".

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!