poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1572 .



Clubul Kiwanis București și Maia Morgenstern vă invită la Ateneul Român pentru o nouă manifestare culturală în beneficiul copiilor
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [StreetwisePR ]

2009-06-01  |     | 



Duminică, 7 iunie 2009, de la ora 16:00, Ateneul Român va găzdui un nou eveniment cultural în beneficiul elevilor cu aptitudini muzicale deosebite. Organizat de Clubul Kiwanis București, membru al Kiwanis Internațional, în parteneriat cu Filarmonica George Enescu și în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, evenimentul o va avea drept invitată de onoare pe actrița Maia Morgensten. Programul serii va cuprinde concursul tinerilor artiști, o licitație de opere de artă, gala de premiere și un recital oferit de membrii juriului.
Cu o istorie de peste zece ani în România, Clubul Kiwanis București organizează, an de an, o serie de manifestări culturale ce urmăresc bunăstarea, sănătatea și educația copiilor din toate colțurile tării. Evenimentul din data de 7 iunie își propune, așadar, obținerea de fonduri în vederea susținerii copiilor înzestrați cu abilități muzicale. Premiile în valoare de până la 1500€ vor fi acordate în baza nominalizărilor făcute de un juriu de excelență alcătuit din membrii ai: Operei Naționale București, Universitatea Națională de Muzică, Radiodifuziunea Română și Uniunea Interpreților, Coregrafilor și Criticilor Muzicali din România.
Fondurile necesare proiectului vor fi obținute prin vânzarea certificatelor de sponsorizare în valoare de 60 RON, în seara evenimentului, la Ateneul Român, direct de către reprezentanții Kiwanis Club. Pentru a susține demersul Clubului Kiwanis, mai mulți artiști plastici cu vârste cuprinse între 6 și 100 de ani și-au donat operele în vederea scoaterii lor la licitație, sumele încasate transformându-se în premii pentru elevii cu aptitudini muzicale:
“Ne dorim ca prin acestă inițiativă să putem strânge fondurile necesare împlinirii unui vis legat de talentul acestor copii - deplasarea la un master-class sau participarea la un concurs internațional la care un juriu de excelență îi consideră apți, achiziționarea unui instrument performant esențial dezvoltării potențialului lor sau poate chiar suplimentarea unei burse deja obținute. N-am putea face posibil acest lucru, însă, fără implicarea dumneavoastră, a celor care, prin simpla prezența la eveniment, vor deveni sponsori-participanți, contribuind, astfel, la susținerea și dezvoltatea acestor tineri talentați”, a declarat Gabriel Sonnenfeld, Președinte al Clubului Kiwanis București.
Desfășurarea evenimentului va avea loc după cum urmează:
o În Sala Mică a Ateneului Roman, începând cu ora 16:00, va avea loc concursul candidaților pre-selecționați cu sprijinul ISMB. Juriul va fi prezidat de dirijorul Vlad Conta.
o De la aceeași oră, în foyer, sponsorii-participanți la eveniment vor putea viziona obiectele de artă oferite spre licitație.
o La ora 19:00, în Sala Mare, actrița Maia Morgenstern va modera “Gala Juriului” în cadrul căreia se vor pune la licitație opere donate în acest scop de mai mulți pictori, graficieni și sculptori. Programul serii se va incheia cu un recital oferit de membrii juriului.
Pentru mai multe detalii: http://www.kiwanis.org/

Kiwanis International este cea mai mare organizație mondială de servicii pe bază de voluntariat care are în centrul preocupărilor sale grija pentru bunăstarea, sănătatea și educația copiilor. A fost înființată la Detroit în anul 1915 și funcționează în prezent în peste o sută de țări. KIWANIS este un cuvânt al indienilor americani care înseamnă aproximativ,
"Să ne simțim bine împreună și să arătăm ce putem".

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!