poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 884 .



Libidoul masculin
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [KOSTEA ]

2014-06-15  |     | 



Bărbatul tipic este un mare admirator al frumuseții feminine.
Prin asta se înțelege, bineînțeles, că bărbatul tipic și-ar pune-o în principiu orice femeie care nu este pocită și care îi arată interes.
Ar face asta dimineața, ar face-o în pauza de masă și ar face-o și trezit la 3 dimineața, indiferent dacă femeia ar fi machiată sau doar săpunită, cu genele lungi sau tunse periuță, în neglije sau capot, în perioada fertilă sau la ciclu, doritoare sau doar incapabilă să exprime la timp existența unei migrene.
Există unele legende despre anumite fluctuații de libidou masculine, dar presupun că acestea sunt mai rare decât tigrii vegetarieni, de obicei relative și previzibile (răni sângerânde, crize de astm sau precomă alcoolică).
Pe măsură ce evoluează în societate bărbatul constată că firea lui romantică și tendința lui de a-și exprima faptic admirația pentru frumusețea feminină se lovește de tot felul de constrângeri neașteptate, rezultând în realitatea dramatică a constatării faptului că numărul persoanelor de sex feminin ce pot fi regulate este în general limitat.
Libidoul masculin este o trăsătură esențială a firii bărbatului. El nu poate fi explicat, dar este explicația intimă a firii acestuia. Nu poate fi inhibat ci numai vag circumscris și parțial redirecționat. Disproporția evidentă între cronologia și calitatea erecțiilor și modalitățile de rezolvare a acestora în viața de zi cu zi este cea care face bărbatul agresiv, agitat, competitiv și productiv.
Nu cred că Einstein ar mai fi stat să-și bată capul cu curbarea spațiului dacă ar fi avut vreun harem care să-l sugă de vlagă, nici că Fleming s-ar mai fi minunat de mucegaiul de pe lămâi dacă nevastă-sa nu ar fi fost atât de migrenoasă.
Spre deosebire de libidoul masculin cel feminin este mai puțin ubicuitar. Apariția lui depinde de mai mulți factori decât cei necesari unei cârtițe să iasă din mușuroi. Culoarea florilor, existența sau nu a acneei sub sânul stâng, perioada lunii, anotimpului, anului și erei glaciare, constatarea decolorării unghiei mici de la piciorul stâng sunt toate elemente importante capabile a dezumfla într-o secundă, ca o salvă de mitralieră nimerind o barcă pneumatică, libidoul unei femei aflatele în brațele pofticioase și nevinovate ale masculului.
Prin contrast sunt convins că nici decapitarea nu ar putea decât cu greu să întrerupă un bărbat din timpul actului sexual.
Pe de altă parte libidoul feminin este de obicei mult mai descriminativ.
Față de bărbat pentru care evidența sexualizării paretnerei îi este de ajuns, femeii existența penisului, scrotului și frezei nu îi sunt de ajuns. Farmecul feminin poate fi un un semnal de acces care atrage toți bondarii, dar este în fapt menit doar acelei albinuțe care-n afara acului de înfipt în pistil mai are și un pic de polen pe card și măcar o punguliță de lăptișor de matcă de oferit femeii.
Că pentru ea nu înțeparea repetată a corolei este șmecheria ci fluxul viitor de miere-n făgurel. Mai ales că știe că fără ea bărbatul ar fi capabil să-și verse toată mierea pe halbe de nectar, bâzâind fără sens prin bodegi cu alți trântori, sau și mai rău, pe bobocii în formare a altor floricele mult mai urâte.
Din coliziunea dorinței bărbatului de copulare cu cea a femeii de a-l răzleți, alege, menține și conduce insidios pe cel mai bun din masculii disponibili, rezultă cuplul. Cuplu care se formează de obicei între bărbatul amețit de făptura cu sâni perfecți, ai cărei nume, ocupație și preferințe sunt încă un mister și femeia care poate relata a doua zi celei mai bune prietene cine, ce și cum este alesul ei precum și ariile în care acesta mai trebuiește retușat.
Spre dezolarea sa frecventă, în timp masculul constată că în dezvoltarea relației cu o femeie sau cu alta accentul tinde a se muta de la armonia sexului repetat de 3 ori pe zi, a murmurelor admirative față de orice prostie debitată și a berilor reci admise în frigiderul cuplului la haosul asortării, drama întâlnirilor cu socrii, îmbufneala ratării unor evenimente și cârâiala cu care aceasta salută orice activități masculine extraconjugale.
Din fericire însă pentru tendința speciei noastre spre monogamie toate aceste constatări sunt mai trecătoare decât roua dimineții atunci când soarele arzător al libidoului masculin își face, iar și iar, prezența.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!