poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 757 .



Produse naturale
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [KOSTEA ]

2014-02-01  |     | 



Dintre clișeele stupide ale reclamelor pe primul loc se află, în opinia mea, cel care pretinde că substanța sau produsul respectiv este natural.
În primul rând, după părerea mea, nici un produs comercial, nici măcar acatistele ortodoxe, nu sunt supranaturale. Din această perspectivă dioxina este la fel de naturală pe cât ar fi un eventual extract de păpădie, revoluționar în prevenirea mătreții pilozității perianale.
În al doilea rând este ușor de vizualizat că pot exista produse naturale (ciuperci culese de țigănci, apă de fântână nefiltrată sau centuriste) cu destul de mult potențial pentru reacții adverse.
O varietate extrem de haioasă a acestei teme este comercializarea unor ouă, aparent indistinctibile de celelalte dacă nu ar avea ambalajul ce ne asigură că sunt produse de găini crescute la sol. Acuma poate că sunt limitat din punct de vedere al cunoștințelor de zoologie, dar sentimentul ce m-a însoțit de-a lungul vieții a fost că găinile zboară numai transportate cu avionul, de fapt atât de rar că dacă aș fi un african în vizită prin România le-aș zice ministruți. În plus, de-ar fi să pot alege eu aș prefera ouăle acelor găini, probabil mutante, ce ar putea levita suficient cât să nu se încadreze în termenul generos de găină crescută la sol.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!