poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2886 .



Lecții de sex oral
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [rebel ]

2005-04-20  |     | 



Întotdeauna cînd vorbesc de anii de școala vocea îmi capătă accente pline de tandrețe. Prima dragoste. Primul sărut ( atît de așteptat! ). Prima palmă. Primele bătăi. Toate aceste experiențe ne-au pregătit pentru o viață pregătită la rîndul ei să ne respingă. Nu am fi putut deveni oameni puternici, capabili să o învingem, dacă nu am fi primit aceste lecții, uneori, e adevărat, dureroase. Am aflat însă de curînd că școala ( e adevărat nu de la noi din țara; deocamdată ! ) te poate învăța și altceva.
Școlile din Anglia au hotărît, că pe lîngă matematică, engleză, geografie, istoria ceaiului, să se predea elevilor și lecții de……sex oral! Oupps!
Motivul? Numărul adolescentelor însărcinate din Anglia este cel mai mare din Europa. În 2003 acesta a fost de 39.286. Guvenul englez a cheltuit mai mult de 60 de milioane de lire ( ?!?! ) pentru a rezolva problema dar nu a reușit. Modul în care s-au cheltuit acești bani nu a fost publicat, dar se poate înțelege că, avînd în vedere rezultatele, se pare ca acadelele pe baț nu rezolvă problema.
Probabil o parte din bani s-au cheltuit pe tot felul de studii realizate de eminenți oameni de știința care au considerat că pentru copiii sub 16 ani pot exista si alte forme de “ intimitate “.
Ca, de exemplu, sexul oral. Mîndri de acesta descoperire, profesorii de la universitatea Exeter au creat un curs de educație numit “ A pause “, care îi învață pe profesori cum să predea noua materie. Aproape imediat organizația National Foundation for Educational Research, a arătat că aceast curs e o mare realizare. Adică, in traducere, școlărițele de 14 – 16 ani pot folosi sexul oral pentru a-și potoli prietenii înfierbîntați, șansa de a rămîne gravide reducîndu-se în acest fel în mod corespunzător. Bravo ! Ce soluție! Conform dr. John Tripp de la Department of Child Health at the University of Exeter, care a participat la elaborarea proiectului, de cînd a început să se predea noul curs, numărul adolescentelor gravide a scăzut cu 20 de procente ( oare? ).
Entuziasmați de marele succes obținut, guvernul a recomandat ca aceste cursuri să se introduca și în școlile din Þara Galilor și Scoția.
Personal consider acest lucru, o nemernicie. Dar asta nu are nici o importanță. Dacă nimic altceva nu poate rezolva problema, înseamnă că sistemul de educație nu face nici cît un blow job.
Aștept să văd cînd se va aplica și la noi.
Pentru că de aplicat se va aplica ( pupincuriști cum ne știm….. )


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!