poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Romnesti - Romanian Poetry

poezii


 

Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 6419 .Despletește-mi picioarele
eseu [ ]
Partenogeneză de larg consum

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Alexandru Nifilimu ]

2006-02-11  |     | (328)

Trimiterile bibliografice se gasesc la adresa
http://www.miracol.ro/bibliografie.txt

[238,99] "Doar prin citirea scripturilor nu poți cunoaște nemijlocit Adevărul. Dar dacă ajungi la Adevăr, atunci vei înțelege scripturile. Ele nu sunt altceva decât niște martori, ele depun mărturie. Doar citindu-le nu poți experimenta Adevărul, dar odată ce îl cunoști, ele vor depune mărturie. Toate scripturile din lume vor spune: Da, ai ajuns. Acesta este adevărul."


Omenirea trebuie pregătită pentru marele salt spre revelație. Cele două forțe etern rivale sunt și acum în contradicție, unii sunt pentru, ceilalți se opun. Unii mizează pe puterea devastatoare a surprizei, ceilalți ne mai dau o șansă încercând să ne prevină. Ca la potop. Puțin câte puțin căci bezna este adâncă iar timpul scurt. Genetica a făcut pași importanți și progresează continuu dar nu e suficient să știm genetică. Trebuie să avem și putere de abstractizare, prea suntem ancorați în pragmatism. Trebuie declanșat repede un exercițiu vast de dezvoltare a virtualității. Global și amplu, extins și profund. De aceea au apărut computerele. Ele au permis și vor susține în continuare campania de accelerare până la turbion a informațiilor omenești din toate domeniile. Rețele de conexiuni, sateliți, internet, televiziune, multimedia. Toate se pun în slujba tornadei care antrenează mintea omenească să transforme realitatea cotidiană prăfuită și ruginită, pauperă și decadentă, într-una virtuală cu proprietăți ideale. Pentru început șablonată pe grile contabile apoi înfloritoare, pradă fanteziei omenești și supraomenești.


Viața în toate componentele sale, se dovedește un proces modelabil ce se poate simula în condiții din ce în ce mai bune dacă tehnologia este suficient de performantă și rapidă. Sunetul, interjecțiile, semnalul video, ideogramele, în curând mirosurile, virtualitatea hologramelor, acuratețea și viteza laserelor și procesoarelor, vor permite pasul următor. Impresiile, simțămintele, sentimentele sunt deja coletele cele mai frecvente ale traficului planetar în rețea. Nu degeaba toate valorile clasice sunt pe rând demitizate, destabilizate, pulverizate, pentru a putea fi apoi virtualizate. Virtualul este poarta spre etapa următoare a evoluției omenești. Abstractizarea, conceptul ideatic nu trebuie să mai depindă de model, machetă, stație pilot. Totul trebuie transpus în plan virtual hologramă, idee, concept. Concretul devine desuet, spiritul devine modus vivendi. Tindem să ne comportăm îngerește. Riguros, precis, rece, inflexibil, animat de idei înalte, bune sau rele, dar virtuale.


Calea este lungă și este parcursă și de alte viețuitoare, lanțul trofic se continuă și în amonte. Inerția este firească, dar nu are logică. Pentru a fi înfrântă mai ușor, baza materială trebuie atomizată. Suntem ființe de lumină trebuie să ne orientăm spre lumină chiar și metabolismul, prin inedia. Sexul se exacerbează pentru a trece prin erotism la virtualul platonic de mult uitat. Iubirea, care nu este o himeră, își va intra în deplinătatea drepturilor. Cununia va avea labilitatea hadronilor și va deveni pe deplin virtuală fiindcă distanțele nu se mai măsoară cu pasul. Planeta ne este gazdă și ne devine mediu de pornire în dimensiunea virtuală, va ajunge mică precât atomul fiindcă nu o vom mai gravita cu pasul, ci cu gândul. Cât despre gând, numai de bine. Prin antrenament va căpăta forță de taifun și precizie de laser. Adică va crește în coerență, ca lumina laserului. Meditația, antrenamentul de concentrare al gândirii îi sporește gândului forța și precizia. Forța majorității torpilată de o minoritate rebelă și incoerentă a devenit de secole pildă de ineficiență și stagnare. Dictatul și unanimitatea, blasfemiate la rândul lor, pentru eficiență, își vor reintra în drepturi. Democratismul atenian, are lacune pentru că și cel divin a condus la dictatura, deja celebră, a sfinților înaintea demiurgului. Fizica ne va îndruma viața socială după regulile ei. Totul este pe deplin fezabil fiindcă nu suntem deschizători de drumuri și nici încheietori de pluton. Doar că acum ne-a venit rândul.[242] "Partenogeneza (partenos-fecioara; genesis-naștere)= reproducere asexuată în care femela da naștere unui urmaș, fără fecundare de către mascul."
Domnul are potențial deplin el înfundă și desfundă cărările fertilității, și o poate face prin mijloace globale, în masa sau specifice, individual.
(Geneza 20,17) "Avraam s-a rugat lui Dumnezeu, și Dumnezeu a însănătoșit pe Abimelec, pe nevasta și roabele lui, așa că au putut să nască. Fiindcă Domnul încuiase pântecele tuturor femeilor din casa lui Abimelec, din pricina Sarei, nevasta lui Avraam. Domnul și-a adus aminte de cele ce spusese Sarei (procesul este îndelungat n.a.) și Domnul a împlinit față de Sara ce făgăduise. Sara a rămas însărcinată, și a născut lui Avraam un fiu la bătrânețe, la vremea hotărîtă, despre care-i vorbise Dumnezeu. Avraam a pus fiului său nou născut, pe care i-l născuse Sara, numele Isaac."
Ideea genetică este urmărită apoi decenii la rând, terenul este pregătit cu migală și atenție, necesită răbdare, evidențe și birocrație.
(Geneza 25,20) "Isaac era în vârstă de patruzeci de ani, când a luat de nevastă pe Rebeca, fata lui Betuel, Arameul din Padan-Aram (Adică: Mesopotamia.), și sora lui Laban, Arameul. Isaac s-a rugat Domnului pentru nevastă-sa, căci era stearpă; și Domnul l-a ascultat: nevastă-sa Rebeca a rămas însărcinată. Copiii se băteau în pântecele ei; și ea a zis: Dacă-i așa, pentru ce mai sunt însărcinată? S-a dus să întrebe pe Domnul. Și Domnul i-a zis: Două neamuri sunt în pântecele tău, și două noroade se vor despărți la ieșirea din pântecele tău.Unul din noroadele acestea va fi mai tare decât celalt. Și cel mai mare va sluji celui mai mic. S-au împlinit zilele când avea să nască; și iată că în pântecele ei erau doi gemeni. Cel dintâi a ieșit roș de tot: ca o manta de păr, și de aceea i-au pus numele Esau (Adică: Păros.). Apoi a ieșit fratele său, care ținea cu mâna de călcâi pe Esau; și de aceea i-au pus numele Iacov (Adică: Cel ce ține de călcâi.). Isaac era în vârstă de șasezeci de ani, când s-au născut ei."
Genetica este o meserie dificilă și subtilă și în plus necesită multă răbdare și evidențe corecte. Până trec deceniile și materialul genetic ajunge la maturitate iar geneticienii au din nou de lucru, cititorul de biblie trebuie să fie amețit cu istorioare, războaie drepte sau nedrepte, întâmplari, genealogii aparent inutile, pilde și porunci. Așadar îl regăsim peste decenii pe Iacov bărbat matur, îndrumat să-și caute soție nu dintre fiicele lui Canaan, printre care trăia, ci, cum am zice noi o verișoară, dintre fiicele lui Laban, fratele mamei sale (Geneza 28,1-2). Pe drum tânărul Iacov face un popas de noapte și primește instrucțiuni în vis, pe care textierii ni-l comunică integral:
(Geneza 28,11) "A ajuns într-un loc unde a rămas peste noapte, căci asfințise soarele. A luat o piatră de acolo, a pus-o căpătâi, și s-a culcat în locul acela. Și a visat o scară rezemată de pământ, al cărei vârf ajungea până la cer. Îngerii lui Dumnezeu se suiau și se pogorau pe scara aceea. Și Domnul stătea deasupra (Sau: lângă el n.t.) ei, și zic Ea: Eu sunt Domnul, Dumnezeul tatălui tău Avraam, și Dumnezeul lui Isaac. Pământul pe care ești culcat, ți-l voi da ție și seminței tale. Sămânța ta va fi ca pulberea pământului; te vei întinde la apus și la răsărit, la miază-noapte și la miază-zi; și toate familiile pământului vor fi binecuvântate în tine și în sămânța ta. Iată, Eu sunt cu tine; te voi păzi pretutindeni pe unde vei merge, și te voi aduce înapoi în țara aceasta; căci nu te voi părăsi , până nu voi împlini ce-ți spun."
Cursul genetic al evenimentelor este dirijat cu atenție, Domnul închide și deschide pântecele femeilor pe care urma să le cunoască Iacov, exact în ordinea în care urma să le abordeze și pe durata prevăzută a conviețuirii, astfel încât să se obțină numărul prevăzut de urmași.
(Geneza 29,31) "Domnul a văzut că Leea nu era iubită; și a făcut-o să aibă copii, pe când Rahela era stearpă."
(Geneza 30,22) "Dumnezeu și-a adus aminte de Rahela, a ascultat-o, și a făcut-o să aibă copii."
Baza materială necesară creșterii fără griji a copiilor, este dezvoltată în paralel, prilejuind un material didactic suplimentar pentru zootehniștii geneticieni din zilele noastre. Iacov știe cum să-și sporeasc turmele proprii în detrimentul socrului său, manipulând de la naștere culoarea mieluților și a iezilor.
(Geneza 30,31) "Laban a zis: Ce să-ți dau? Și Iacov a răspuns: Să nu-mi dai nimic. Dacă te învoiești cu ce-ți voi spune, îți voi paște turma și mai departe, și o voi păzi. Azi am să trec prin toată turma ta; am să pun deoparte din oi orice miel sein și pestriț și orice miel negru, și din capre tot ce este pestriț și sein. Aceasta să fie simbria mea. Iată cum se va dovedi cinstea m Ea: de acum încolo, când ai să vii să-mi vezi simbria, tot ce nu va fi sein și pestriț între capre și negru între miei, și se va găsi la mine, să fie socotit ca furat. Laban a zis: Bine! fie așa cum ai zis. În aceeași zi, a pus deoparte țapii bălțați și pestriți, toate caprele seine și pestrițe, toate cele ce aveau alb pe ele, și toți mieii cari erau negri. Le-a dat în mânile fiilor săi. Apoi a pus o depărtare de trei zile de drum între el și Iacov; și Iacov păștea celelalte oi ale lui Laban. Iacov a luat nuiele verzi de plop, de migdal și de platan; a despoiat de pe ele fășii de coajă, și a făcut să se vadă albeața care era pe nuiele. Apoi a pus nuielele, pe cari le despuiase de coajă în jgheaburi, în adăpători, sub ochii oilor cari veneau să bea, ca atunci când vor veni să bea, să zămislească. Oile zămisleau uitându-se la nuiele, și făceau miei bălțați, seini și pestriți. Iacov despărțea mieii aceștia, și abătea fețele oilor din turma lui Laban către cele seine și bălșate. Și-a făcut astfel turme deosebite, pe cari nu le-a împreunat cu turma lui Laban. Ori de câteori se înferbântau oile cele mai tari, Iacov punea nuielele în jghiaburi, sub ochii oilor, ca ele să zămislească uitîndu-se la nuiele. Când oile erau slabe, nu punea nuielele; așa că cele slabe erau pentru Laban, iar cele tari pentru Iacov. Omul acela s-a îmbogătit astfel din ce în ce mai mult; a avut multe turme, robi și roabe, cămile și măgari."
Mecanismele de influențare e eredității erau cunoscute și dirijate de îngeri, și chiar dacă nici acum nu ne sunt complet clare, e bine să le ținem minte căci va veni și vreme ultimelor clarificări. Rolul impresiei vizuale expus în cele de mai sus, chiar dacă este translatat asupra oilor și a caprelor, și pare o stratagemă menită să pedepsescă viclenia lui Laban, spre înavuțirea și îndestularea lui Iacov, conține și un mesaj pentru geneticieni.
(Geneza 31,4) "Iacov a trimes de a chemat pe Rahela și pe Lea, la câmp la turma lui. El le-a zis: După fața tatălui vostru, văd bine că el nu mai este ca înainte; dar Dumnezeul tatălui meu a fost cu mine. Voi înșivă știți că am slujit tatălui vostru cu toată puterea mea. Și tatăl vostru m-a înșelat: de zece ori mi-a schimbat simbria; dar Dumnezeu nu i-a îngăduit să mă păgubească. Ci când zicea El: Mieii pestriți să fie simbria ta, toate oile făceau miei pestriți. Și când zic Ea: Mieii bălțați să fie simbria ta, toate oile făceau miei bălțați. Dumnezeu a luat astfel toată turma tatălui vostru, și mi-a dat-o mie. Pe vremea când se înfierbântau oile, eu am ridicat ochii, și am văzut în vis că țapii și berbecii cari săreau pe capre și pe oi, erau bălțați, pestriți și seini. Și Îngerul lui Dumnezeu mi-a zis în vis: Iacove! Iată-mă, am răspuns eu. El a zis: Ridică ochii, și privește: toți țapii și berbecii, cari sar pe capre și pe oi, sunt bălțați, pestriți și seini; căci am văzut tot ce ți-a făcut Laban. Eu sunt Dumnezeul din Betel, unde ai uns un stâlp de aducere aminte, unde Mi-ai făcut o juruință. Acum, scoală-te, ieși din țara aceasta, și întoarce-te în țara ta de naștere."
Unda sonoră și efectul ei catastrofal asupra sarcinii a fost deja păstrat, comunicat și surprins și în alte surse [150,(32)].
Apoi în istoria mai recentă, părinții lui Ioan Botezătorul.
(Luca 1,5) "În zilele lui Irod, împăratul Iudeii, era un preot, numit Zaharia, din ceata lui Abia. Nevasta lui era din fetele lui Aaron, și se chema Elisaveta. Amândoi erau neprihăniți înaintea lui Dumnezeu, și păzeau fără pată toate poruncile și toate rânduielile Domnului. N-aveau copii, pentru că Elisaveta era stearpă; și amîndoi erau înaintați în vârstă. ... Atunci un înger al Domnului s-a arătat lui Zaharia, și a stătut în picioare la dreapta altarului pentru tămâiere. Zaharia s-a spăimîntat, când l-a văzut; și l-a apucat frica. Dar îngerul i-a zis: Nu te teme Zahario; fiindcă rugăciunea ta a fost ascultată. Nevastă-ta Elisaveta îți va naște un fiu, căruia îi vei pune numele Ioan. ... Zaharia a zis îngerului: Din ce voi cunoaște lucrul acesta? Fiindcă eu sunt bătrîn, și nevastă-mea este înaintată în vârstă. Drept răspuns, îngerul i-a zis: Eu sunt Gavril, care stau înaintea lui Dumnezeu; am fost trimes să-ți vorbesc, și să-ți aduc această veste bună. Iată că vei fi mut, și nu vei putea vorbi, până în ziua când se vor întâmpla aceste lucruri, pentru că n-ai crezut cuvintele mele, cari se vor împlini la vremea lor. ... După aceste zile, Elisaveta, soția lui, a ramas însărcinată și s-a ținut ascunsă cinci luni, căci zic Ea: Iată ce mi-a făcut Domnul, în zilele în care a privit spre mine, ca să-mi ia disprețul dintre oameni."

(Luca 1,26) "În luna a șasea, îngerul Gavril a fost trimis de Dumnezeu într-o cetate din Galilea, numită Nazaret, la o fecioară logodită cu un bărbat, numit Iosif, din casa lui David. Numele fecioarei era Maria. Îngerul a intrat la ea, și a zis: Plecăciune, ție, căreia ți s-a făcut mare har; Domnul este cu tine, binecuvântată ești tu între femei! Turburată foarte mult de cuvintele acestea, Maria se întreba singură ce putea să însemneze urarea aceasta. Îngerul i-a zis: Nu te teme, Marie; căci ai căpătat îndurare înaintea lui Dumnezeu. Și iată că vei rămânea însărcinată, și vei naște un fiu, căruia îi vei pune numele Isus. ... Maria a zis îngerului: Cum se va face lucrul acesta, fiindcă eu nu știu de bărbat?" Îngerul i-a răspuns: Duhul Sfânt Se va pogorî peste tine, și puterea Celui Prea Înalt te va umbri. De aceea Sfântul care Se va naște din tine, va fi chemat Fiul lui Dumnezeu. Iată că Elisaveta, rudenia ta, a zămislit, și ea, un fiu la bătrânețe; și ea, căreia i se zicea stearpă, este acum în a șasea lună. Căci nici un cuvânt dela Dumnezeu nu este lipsit de putere. Maria a zis: Iată, roaba Domnului; facă-mi-se după cuvintele tale! Și îngerul a plecat de la ea."
Duhul Sfânt Se va pogorî peste tine, și puterea Celui Prea Înalt te va umbri.

Duhul, energia necunoscută dar omniprezenta și omnipotentă Se va pogorî, acțiunea este anunțată, altfel putând rămâne neobservată, și are atribute de lumină, te va umbri, adică este o radiație luminoasă insesizabilă. Nu ne rămâne decât să conchidem că e vorba de un tratament distal, subtil dar cu efecte cunoscute, o operație de rutină efectuată de specialiști. Denumită, de ce nu, partenogeneză. Astfel un singur bistabil proteic își schimbă poziția și evoluția ia o altă turnură. X rămâne X, sau își modifică starea și transformându-se în Y schimbă sexul fătului. Bistabilii închid unele circuite și mamelele rămân articole de decor, sau deschid altele și se vor transforma în fabrici de lapte. Ca în triajele complet computerizate unde acarul păun, acum reciclat, joacă darts și trage doar cu coada ochiului la panouri. Vagoneții cu celule o iau pe alte trasee, construcția templului continuă neîntrerupt vreme de 20 de ani. Ca la orice telecomandă, totul este bine gândit și integrat așa încât purtătorul telecomenzii să transmită minimum de informație. Femeile alese erau de bună seamă dotate cu un echipament genetic adecvat unei astfel de manevre, pe lângă care o sarcină artificială din zilele noastre este ca o ședință de popa prostul pe lângă o partidă de bridge. Densitatea energiei folosite este dozată de la duh, cu gândul, privirea, cuvântul, acțiunea. Interesant că tot acest itinerariu este definit printr-o singura familie de cuvinte pe care o vom reconstitui chiar dacă trebuie să trecem peste hotarele străjuite ale limbilor.
Impresie, a imprima;imprecație (blestem, șuvoi verbal); impregna (a îmbiba cu o substanță, de regulă lichidă); pregnant (vizibil, clar, expresiv). Și mai departe în limba engleză: pregnancy (sarcină, graviditate, profunzime); pregnant (însărcinată, gravidă, pregnant, important). Prognostic? Băiat sau fată. Prin jocul condimentat al vocalelor aflăm mai departe drumul către rezultat: progeny – progenitura! Încă o străveche rădăcină sumeriană PRGN (317)!
Operația poate fi direcționată individual sau în masă. Rutul animalelor este o telecomandă declanșată la nivelul speciei, noi o asociem cu venirea primăverii, a păsărilor călătoare, cu creșterea prețurilor la energie sau cu alte evenimente, dar clockul bate tactul, viețuitoarele se supun oarbe poemului vieții, iar telecomanda este în mâinile Domnului:
(Iov 39,1) " Știi tu când își fac caprele sălbatice puii?Vezi tu pe cerboaice când fată? Numeri tu lunile în cari sunt însărcinate, și cunoști tu vremea când nasc? Ele se pleacă, fată puii, și scapă iute de durerile lor. Puii lor prind vlagă și cresc sub cerul slobod, pleacă, și nu se mai întorc la ele."
În unele zone ale pământului chiar și oamenii pășeau anual în această cadență iar femeile locului nășteau, până nu demult, în fiecare primăvară câte un prunc. Practica a demonstrat deja ca se pot obține viețuitoare fertilizându-se ovulul femelei cu material genetic din celule ale altui organ. De pildă s-au creat broaște folosindu-se informația genetică provenită din celule ale intestinului [243,46], sau oi cu material genetic din uger (de acum celebra oaie Doli), adică prin partenogeneză. Desigur experimentele sunt mai avansate decât se declară. Faptul divers fiind rubrica ce găzduiește cu generozitate astfel de evenimente pe care puțină lume le clasifică. Recoltarea și replantarea ovulului uman a devenit o operație uzuală de vreme ce într-o țară în curs de tranziție, contra unui tarif dezonorant, un ou de femeie poate fi extras și exportat într-un mediu cu venit pe cap de locuitor, net superior.
Tehnica și mijloacele sunt desigur diferențiate atât în funcție de nivelul tehnologic atins cât și de buzunarul cumpărătorului. Nivelul la care practică oamenii - noaptea, prin clinici improvizate, unde singurii factori antiseptici sunt bodzgarzii - nu este cel mai elegant dar zeii o făceau, după cum păstrează textele, în condiții de înaltă ținută. Amploarea fenomenului sarcină artificială în diferite condiții de fertilizare și parteneriat a deschis în fața lumii un subiect pentru unii fierbinte, pentru alții tabu, pentru unii dureros pentru alții bănos. Omenirea trebuie pregătită pentru marele salt spre revelație. Nu mai sunt suficiente cărțile, filmele, sf-urile, cu fel de fel de bioroboți.


David Copperfield un magician de renume a purces la o campanie de demitizare a preceptului biblic al sarcinii induse distal de divinitate. Chiar dacă binecunoscuta infrastructură tehnologică ce însoțește numerele de magie ale maestrului, nu și-a propus să fertilizeze de adevăratelea fericita spectatoare, idea nu mai este de domeniul iluzionismului. Așadar, a montat un spectacol itinerant în care de fiecare dată o spectatoare aleasă cinstit sau trucat, amănunt care nu mai are nici o importanță, este însămânțată pe scena, în fața asistenței plătitoare de bilete, cu curiozitatea ațâțată la maximum.
Însămânțare fără contact fizic! Veniți lume să vedeți! Subconștientul primește șutul și începe să proceseze. Conștientul intră în alertă de gradul zero. Pentru ca lucrurile să reintre în matcă magicianul are pasul pregătit. După o oră și jumătate, spectatoarea încă pe scenă, naște. Toată lumea respiră ușurată. Așa ceva nu se poate, așadar era trucaj!! Și fiecare pleacă liniștit acasă, dar problema propriu-zisă s-a înșurubat definitiv în subconștient. WEBul este suprasaturat de detaliile operațiunii, e suficient să soliciți date reunite despre magician, artificial, pregnancy și să ai timp. (http://www.huffingtonpost.com/2005/10/18/magician-david-copperfield_n_9095.html).
O anecdotă pe internet. Mentalul colectiv se frământă, depersonalizat, anunță cu umor aparent dezinteresat perspectiva potopului. În haină modernizată și cu desfacerea asigurată de mijloacele de telecomunicație, aflăm primele potențialități ale sarcinii virtuale. O simplă anecdotă pe internet!
"Tată, cum am apărut eu pe lume? Băi fiule, odată tot ai să afli și mai bine să știi de la mine: Eu și maică-ta, într-o zi am intrat într-o cameră de chat a lui Yahoo. Am aranjat apoi o întâlnire via e-mail și ne-am întâlnit într-un internet-cafe virtual. Ne-am strecurat într-o cameră privată, unde maică-ta a acceptat un download din hard-ul meu. Imediat ce era gata de upload, am descoperit că nici unul dintre noi nu activase firewall-ul și fiind prea târziu să mai dăm delete, peste nouă luni a apărut un mic pop-up binecuvântat țipând din toți rărunchii:You've Got Male!


El: buna, esti in dus
Ea: ?
El: dush!
Ea: da, masaj, alintat... e foaaarte bine...
Ea: tu?
El: am amutit!
El: stai să cuplez diacriticele, cine te alintă?
Ea: eu, cu mânuțele mele...
El: atunci aștept să termini
Ea: am terminat de jumadeoră, trebuia să fiu ok pentru tine
El: da? și eu am procedat la fel, dar fără masaj și celelalte
Ea: comunicăm bine...
El: tot ca să fiu ready
Ea: și ești?
El: da, m-am inspectat,
Ea: și ți-a ieșit socoteala? numărătoarea vreau să spun!
El: spune
Ea: eu?
El: da, tu, sau ai pus sosia la pupitru
Ea: nu, sunt eu!
El: identifică-te, zi-mi parola!
Ea: am un funduleț răzleț
El: tu ești, fă clic pe el
Ea: ia-ți singur și nu mă provoca
El: ești deja provocată
Ea: oho, și încă cum
El: să aud, cum?
Ea: cu ce
Ea: de unde să încep
El: de sus în jos
Ea: greu de spus în cuvinte
El: tocmai pentru asta au inventat băieții internetul ca să evoluăm de la bestie la om
Ea: superb...
El: deci,
Ea: tu trebuie să începi, despre tine
El: ar fi culmea asediului să fie invers, dar dă tu tonul,
Ea: trebuie să mă ajuți
El: eu fac restul...
Ea: sună bine, dar să nu te uiți!
El: nuuuu
Ea: n-ar mai avea nici un rost să mai vorbim
El: suntem pe mess?
Ea: aaa, da
El: ?
Ea: m-am blocat, nu știu, ajutooor...
El: parcă ai fi partizan, nu scoate omul nimic de la tine
Ea: ți-am zis să mă începi tu
El: ochii, nasul, gâtul, gâtul
Ea: umezi, nasul cârn și rece, gâtul calm
El: calm?
Ea: da,da
El: nările fornăie?
Ea: stai să văd. nu. trebuie?
El: sigur că trebuie, trimite-le presiune
Ea: mă faci să râd
El: poți să și râzi
Ea: am scăpat laptopul din poală,
Ea: unde rămăsesem
El: nu e bine cu laptopul în poală, e incomod și inestetic, uite ți-am adus puțin cognac într-o ghindă
Ea: de unde știi că-mi place ... ghinda? pupici!
El: așează-te confortabil, eu primesc orice informație cer
Ea: mi-am schimbat poziția, să mă înveți și pe mine cum primești orice informație, am învățat și eu câte ceva
El: ce ai învățat?
Ea: cum să cer informații, și cum să le văd
El: întrebi și îți vin în minte
Ea: și mi se răspunde?
El: sigur, imagini, texte,cifre, orice; mirosuri
Ea: mirosuri? a ce miros?
El: ....a trup
Ea: normal
El: știi cum e mirosul de trup?
Ea: oarecum
El: e cel mai ușor de manevrat
Ea: ?
El: poți să faci pe cineva să miroasă cum vrei tu, înțelegi?
Ea: nu, ce meserie ai? cum crezi că miros eu?
El: să nu te aștepți la un răspuns cosmetic
Ea: nu mă aștept la nimic cosmetic de la tine, nu mă cunoști, nu știi unde locuiesc, doar laser, bisturiu și lovituri pe taste
El: totul e doar informație, femeia trebuie să aibe mirosurile ei, ea se destăinuie prin mirosuri
Ea: mi se ascut simțurile, te ascult, este o chestiune de igienă
El: nu numai, intervine un anume rafinament, ce aparține de senzualitate, de sexualitate. feromonii
Ea: simt o pată de parfum de la încheietura mâinii de acum trei zile
El: vorbește-mi despre alte mirosuri, nu de atomizor
Ea: nu știu să vorbesc despre ele, ți le las să le descoperi tu
El: sunt mirosuri pe care nările le adulmecă și când le găsesc le aspiră cu lăcomie. alerta se dă în tot organismul. nu e alarma de intoxicare e cu totul altceva, altceva ... de declanșare ... fiecare regiune are codul ei de identificare și de alertă. după un timp mirosurile se amestecă și începe o oarecare degringoladă. organele doresc să se reorienteze fiecare își caută perechea și dă peste altceva. în final totul pare amestecat și nimic nu mai contează...
Ea: mai spune-mi
El: evident aceste mirosuri atat de prețioase și pretențioase sunt și cele mai sensibile. ele se degradează repede și de aceea corpul trebuie îngrijit cu atenție.
Ea: înțeleg
El: în evanghelia eseniană se spune că oamenii trebuie să se spele odată pe zi. nici mai des nici mai rar. deci mirosurile au și ele un timp de maturizare.
Ea: instinctiv, așa am făcut mereu.
El: confirmi?
Ea: da
El: de fapt discutăm de o civilizaței a bacteriilor
Ea: chiar
El: ele ne ajută pe noi să ne iubim, să ne urâm, să ne deconspirăm emoțiile, e ca și cum paznicii ar aprinde focurile că vin dușmanii, sau ar deschide porțile să intre musafirii
Ea: ce interesant, mirosul musafirului
El: mirosul musafirului iubit
Ea: ce imagini îmi declanșezi!
El: femeile excelează în selectivitatea mirosurilor
Ea: mă copleșești, regret inabilitatea de a mă exprima prin vorbe
El: dar ai atâtea alte mijloace...
Ea: nu înțeleg cum vine informația la tine
El: e suficient să începi și să deșiri și firul te duce
Ea: la ariadna
El: nu trebuie să-l rupi și nici să-l înozi
Ea: ok
El: niciodată nu e un singur fir ci o puzderie, aici intervine priceperea, se câștigă greu
Ea: te cred
El: ai sonor la laptop?
Ea: da
El: cameră?
Ea: da
El: vezi că pot fi interceptate foarte ușor, eu le-am dezafectat
Ea: nu prea deschid eu astea
El: când ai făcut-o ultima dată?
Ea: acum vreo șase luni, la ziua mea
El: ca să te cucerească cineva?
Ea: e ceva de rău?
El: nu, dar ți-a apărut un tremur în plus, pe coloană
Ea: nu-l simt
El: te-ai obișnuit cu el, sau cu dânsul
Ea: iar m-ai luat prin surprindere, unde rămăsesem...
El: gâtul, sânii, dar ți-ai consumat exercițiile la duș
Ea: nici vorbă, nici măcar nu am încercat
El: abdomenul, fesele. aici halta este mai lungă.trebuie să te ocupi de fiecare în parte. exercițiul este bilateral, altfel nu se poate, nu m-ai observat până acum...?
Ea: începusem să te simt, să mă acomodez cu tine. nu spune nimic.
Ea: întreabă-mă
El: ce iți place cel mai mult?
Ea: stai, că gândesc, ceva cu totul deosebit...
El: da
Ea: intromisia,
El: da, e inimitabilă
Ea: în mine e vijelie
El: mă înciți
Ea: speechless
El: stau cu cursorul pe tine
Ea: vorbește-mi, întreabă-mă
El: nu prea mă iei în serios
Ea: dacă ai fi aici și m-ai atinge n-ai mai zice asta
El: tocmai treceam pe acolo
Ea: cred că am 10000V
El: ar fi prea simplu
Ea: e o dovadă că sunt aici cu toate simțuirle implicate, dar parcă mă simt încolțită.
El: poti să te deconectezi
Ea: nuu, e ceva ce îmi place până la o anumită intensitate...
El: după care
Ea: după care îmi place și mai mult
El: păcat de netul asta, a mers ca niciodată
Ea: ce-ți veni, crezi că mi-e ușor?
El: atunci să lăsăm pe altă dată
Ea: nu cred că e bine, dacă nu trec acuma de bariera asta... vreau să delirăm erotic în rețea
El: uite îți trimit o floare. are mirosul tău!
Ea: mă duc să o descarc în vază
El: e mică, mică, sub 30k, vine imediat

Ea: e sublimă, e carnivoră? de unde mă știi așa de bine?
El: am suprimat distanțele
Ea: înțeleg ce senzații mi-ai trezit provocându-mă, sunt disperată, nu pot să exprim, simt că explodez, dar cum să te fac să citești asta
El: nu vreau să explodezi vreau să mă înlănțui, să curgi prin mine
Ea: așa se întâmpla
El: acum, nu mai amâna
Ea: nu amân nimic
El: atunci va fi ca un potop
Ea: acum e flacară,
El: e doar o biată tornadă ce se înșurubează bezmetică, o simți?
Ea: unde o dirijezi? sunt ca un animal încolțit
El: de asta ți-am zis din prima clipă "funduleț răzleț"
Ea: speriat de libertate
El: cine mai are nevoie de libertate? aici e vorba de opresiune, de invazie
Ea: sunt răvășită
El: am oprit atacul, ești în altă lume...
Ea: du-l până la capăt, sunt într-o stare...
El: e un joc inegal, mi-ai trimis atâtea fotografii, te știu pe de rost
Ea: iar eu pe tine, deloc
El: deci situația te obligă să mă înlocuiești inevitabil cu cineva cunoscut.
Ea: nici gând, situația mă obligă să te cunosc pe tine
El: la ce bun? ce reacție vei avea când chiar voi fi cu tine?
Ea: o să te știu
El: o să simți că am mai trecut pe acolo?
Ea: deja simt asta
El: vrei să revin
Ea: dar ești aici
El: bine, fii din nou femeie, nu tastatură
Ea: te iau și te țin, devin femeie cu tine
El: simți ce miros devastator ai?
Ea: acum înțeleg ce ziceai mai devreme, știu cum miros acum
El: e tardiv nu te mai poți preface, e mirosul femeii pe care o ascunzi
Ea: blând și insinuant
El: și pe care o voi provoca să iasă la lumină, crud și tandru
Ea: exact cum îmi doresc, despletește-mi picioarele...
El: ia câtă fericire vrei, universul e darnic. dezbină-ți coapsele...
Ea: mi-e frică
El: voi intra să refacem traseul primordial în sens invers
Ea: te primesc cu totul
El: privește-ți culorile, păcat că nu le vezi dinăuntru, ca mine
Ea: nu le văd
El: îți las un mesaj pentru generația următoare... și ies
Ea: îl simt
El: să-l duci peste decenii
Ea: sunt copleșită, nu te merit
El: eu nu te merit, chiar dacă mă accepți. o să-mi spui când începi să mă iubești?_
Ea: deja te iubesc, trebuia să o faci mai demult
El: nu îți place să riști
Ea: nu ți-am povestit tot despre mine
El: ai vrut tu, sau te-a scuturat vântul?
Ea: dacă am vrut? dacă vreau? îmi doresc...
El: oricum ne putem trezi și o putem lua de la capăt cu alte personaje. vezi ce instrument minunat ne-au pus la priză?
Ea: ar fi trebuit să ne fi adus unul lângă altul
El: pentru ce? mă duc să mă culc, te voi găsi în așternut. noapte bună
Ea: te țin la piept
El: stinge-l
Ea: mi-e greu e prea brusc...încă vibrez
El: dormi
Ea: dacă mai atingi tastele mă topesc...fac un efort să mă ridic, să ajung inundată în patul mare și gol
El: fă din nou duș, echivalează cu ștergerea fișierelor...
Ea: nici nu mă gândesc, nu vreau să scap nici o undă de senzație
El: ...să se poată încărca apoi fericirea altcuiva. vezi că ți-am schimbat parola.
Ea: nu-ți mai place funduleț răzleț?
El: de acum ai parola despletește-mi picioarele
Ea: leșin...
El: ții minte?
Ea: ...mă omori...
El: dormi, la tine e aproape ziuă...

.  | index


 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!