poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 384 .



Material Grupul CICI de la Terlengen (Târlungeni) – astăzi despre Bianca Drăgușanu
articol [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [BogdanGeana ]

2023-03-23  |     | 



641c2244ce836.png

La solicitarea noastră, Grupul CICI de la Terlengen (Târlungeni) ne-a oferit câteva dintre răspunsurile primite de la subiecți intervievați cu privire la Bianca Drăgușanu., dintre care vă redăm și noi doar câteva Citiți, documentați-vă și asumați-vă adevăruri care multora dintre noi le scapă!

Ce părere aveți despre Bianca Drăgușanu?

Zamfir Chifotea (merceolog): Am părerea că Bianca Drăgușanu este un personaj cheie din angrenajul actual, cred că este ofițer sub acoperire și că lucrează direct cu DNA-ul. Păi nu vedeți cum e? Se cuplează cu un interlop de-ăsta - ăsta ultimu ziceai că e pește - și trei luni mai târziu îl saltă DNA-u. Amărâtă, roaba serviciului, nu mai are viață personală, face ce i se trasează, agață la comandă ca să aibă ce raporta. Ea nu e așa cum se spune, ușoară, nu, ea este în slujba țării, e o victimă. Muncește, pune serviciul în fața vieții, nu vedeți cât e de transfigurată la față? Credeți că ea nu ar vrea să aibă și ea un prieten, un băiat serios, tată iubitor pentru copil? Eu sunt disponibil, dar nu are voie.E grav ce se întâmplă, grav de tot. Carne de tun.

Feblea Marcelica (controlor RATB): Bianca Drăgușanu, care o știu de la Mircea Radu nu este fata de acum. Aia era sinceră, fată simplă care mergea mult cu troleul când venea la București. Un nepot de-a meu să vezi ce a făcut, i-a dat amendă. I-a dat amendă pe când era fata aia cu probleme la inimă și când s-a făcut mare vedetă a luat o poza cu ea și a lipit peste, cu scoci, semnătura ei de când venise prima oară la oraș, tăiată cu foarfeca de pe procesul verbal de constatare. Nepotul ăsta al meu azi stă numai la ibiza, unde are palat. A vândut poza aia cu banul jos și a plecat la spania.

Venimiar (vrăjitoare de magie albă): Noi, vrăjituarele de magie albă ne-am adunat toate la lac, noaptea, și l-am convocat pe nentu, cu o pereche de chiloți roși tip tanghea pe care le-a găsit o fată de-a mea la sală, unde făcea mușchi un iubit de-a ei, Victor Slab. Și ne-a eșit că fata asta nu e om, e reptiliancă, și fața asta a ei de acum e de fapt chipul ei adevărat. Pe vremuri și-l schimba cum vrea ea, când vrea ea și revine tot la trăsătura asta de șopârlă, chiar dacă ne aruncă praf în ochi cu doctori elastici și cu Botezan și cu alții de-ăștia. Femeia este foarte periculoasă și suversivă, vine din nouă cercuri, de pe una dintre catetele imaginare dinăuntru și misunea ei pe pământ este să îl nască pe Șerpi-miu, reptilianu suprem, ăl mai înalt în grade. Pe cateta cealantă este o altă repitiliancă, mama la un fotbalist de acum de la paris, unu Boa Teng.

Franco Pusea zis și Cioran (un băiat popular, din intersecția de la Romană): E stricate domne, e stricate toate.

Ali Mentar Aga (fotbalist la Viitorul Constanța, grupa under aged cu o singură nevoie specială): Într-adevăr, când te-am văzut cum cobori din ghena asta cu patru roți, păpușe, am vrut să te întreb și eu ce părere ai despre Bianca, și dacă nu intenționezi să vorbim la mine în Porșele galben, uite-l acolo, săgeata săgeții, parcat pe locul de handicapați.

Chi Li Man, mult mai cunoscut drept Domnul Sorin (antreprenor chinez la tarabă): Cine Bianca? Bianca, doamna chineză de coro, cu bretoane, vinde cheroți cororați de doame și de domi și boboane cu vanirie, roripop și brană artificiară de murte curori, pixurii și rampioane chinezesc pentru ocazii de petrecere, șampon și roțiunii de mâini și de fața? Are operație de frumusețe ra o operație mai veche de dependincită făcut urât de doctor de riteratura, de aia poartă bruze scurte acuma, să vadă ra buric operație cu formă de ripitoare. Am promis ra doamna Bianca ca daca este iubita ra Sorin o duc la doctoru să opereze și pratfus la parma că nu poate să pune mâna pe bani ca nu se ripește. Am trecut și eu din operație de unghie încarnata în gât, puteam să mor bogat și am zis atunci: Mai bine sarac da viu, măi Sorine tu să trăiești viața și să faci cadouri ca și viața o să îți dea ție ce trebuie. Și așa mi-a dat pe doamna Bianca, vreau fac famirie și copir și fericiț amândoi dar operațiire am avut.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!