Comentariile membrilor:

 =  Scuze
Miron Manega
[30.Nov.04 21:30]
Nu inteleg ce se intimpla. Din versul trei al sonetului "Cina Diavolului" lipsesc niste cuvinte. Am presupus ca a fost o omisiune a mea, asa ca am sters textul si l-am retrimis in forma completa. A aparut tot gresit, de aceea incerc sa repar "avaria" prin aceasta interventie. Deci versul trei al primului catren este: Ca un lugubru muget: "Male sit!". Imi cer scuze actualilor si posibililor vizitatori ai acestei pagini.

 =  .
Anda Andrieș
[30.Nov.04 23:50]
Orice text poate fi modificat prin optiunea: "Acest text îti apartine! Poti edita acest text!". Se aflã in josul paginii si este scris cu rosu! Incearca in acest fel si sunt convinsa ca vei putea face cuvenita modificare fara a fi nevoie sa stergi textul si sa-l repui!
Despre acest sonet nu voi face un comentariu acum (voi recunoaste, doar, ca iubesc mult poezia in forma fixa). In alta zi voi reveni!

Bun venit pe site!

 =  Revenire
Anda Andrieș
[01.Dec.04 00:07]
Am uitat ceva. Sper sa nu fie cu suparare!

Mie imi suna mai bine in felul urmator:

"Luați, mîncați, vă fie cina sfîntă,"

"De putrefactul bol sleit în seu..."

 =  Nu se poate
Miron Manega
[02.Oct.05 19:06]
Toate acestea le facusem deja. In privinta sugestiei de a modifica versul, nu se poate, pentru ca e sonet. Numarul de silabe nu poate fi modificat decat daca refac toata poezia.

 =  rezolvat
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
rezolvat eu.
sper sa fie bine.

 =  revin
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
de azi textele tale vor intra direct pe prima pagina. te rog sa fii atent la editarea lor si sa citesti cu atentie la "Reguli" inainte de a posta un text.
in josul paginii exista un link "poti edita acest text". acolo poti efectua orice modificare doresti. apesi apoi butonul "trimite", desigur:)
succes!


 =  Multumesc
Miron Manega
[01.Dec.04 15:24]
Iti multumesc, Nichita Victoria. Nu stiu, deocamdata, ce inseamna ca textele mele vor intra direct pe prima pagina, dar promit sa ma documentez. Iar daca ai vreo contributie la asta, cu atit mai mult iti multumesc.

 =  raspuns
nichita victoria
[02.Oct.05 19:06]
inseamna ca ai nivelul corespunzator acum si nu va mai trebui sa astepti ca textele si comentariile tale sa fie aprobate de catre un editor.
cu placere:)

 =  este un text sau despre "placerea" de-a vorbi despre "frumusetea" "uratului
ioana matei
[02.Oct.05 19:06]
Scriu acest mesaj dupa ce am fost anuntata (in scris si de netagaduit!), imediat dupa ce mi-am creat un cont: "Esti recunoscut ca Ioana Matei" ( asta da egalitate intre sexe!)Inseamna ca nu sunt recunoscuta... Nu stiu daca mi se permite sa apar pe acest site. Eu nu scriu poezii (din pacate...), pentru ca nu sunt in stare. Dar iubesc poezia si ii iubesc mult pe cei care scriu...Imi dati voie sa va trimit din cand in cand cate un gand?

 =  Striptease
Miron Manega
[02.Dec.04 13:02]
E o conditie pe care am acceptat-o de la bun inceput. De altfel, poezia nu este ea insasi un fel de striptease, un fel de a te dezbraca in fata celorlalti? Consecinta de a fi judecat, evaluat, huiduit este, deci, implicita si inevitabila. Esti invitata mea la acest spectacol.

 =  Pofta buna
DoDu
[03.Dec.04 15:40]
Eu cred ca la poezeaua asta se spune "iacs" si se scuipa.
Eu cred ca estetica uratatului innseamna cand mananci zoaie la masa, ca mie nu-mi plac, dar cui ii plac, pofta buna!

 =  Oamenii gresesc...intelege si iarta!
ioana matei
[02.Oct.05 19:06]
Oare de ce in timp ce citeam cel mai recent comentariu la acest text am fost izbita de amintirea versurilor "TU IMI UCIZI GANDIREA, CACI NU MA INTELEGI" ?

 =  apa de gura
DoDu
[02.Oct.05 19:06]
Draga Ioana Matei,
imi pare bine ca ti-ai deschis un cont special sa-l mangai pe cap pe Miron Manega, asta am inteles, ca din cele doua luari de cuvant despre poezea n-ai spus nimic, probabil nici nu aveai ce si ai hotarat sa-l mangai pe cap asa ca eu te felicit, sper ca n-ai citit poezeaua ca e cu ciorba care pute si cu niste putrefacturi de-ti lasa gura apa…

 =  despre mersul mai departe
ioana matei
[04.Dec.04 01:10]
Draga DoDo,
Inainte de orice a fost Absolutul (eu asa cred...) Apoi a trecut multa, foarte multa vreme, nici unul dintre noi, cei de-aici nu-si "aminteste" cata... Si printr-o minune a aparut un sunet extraordinar de care oamenii s-au minunat, fericiti fiind, insa imediat dupa aceea au incercat sa-l defineasca, sa-l inteleaga, sa descopere metoda prin care, chipurile, pot sa-l reproduca oricand si astfel au aparut muzicienii (geniali atunci prin descoperirea lor) si au numit acel sunet nota do (do de jos). Vorbesc despre "do de jos" pentru ca numele tau imi aduce aminte de el. Te rog mult iarta-ma si nu considera ca sunt rea (cel putin nu inca...). Stii de ce se intampla asta? Pentru ca evolutia presupune intotdeauna o anumita transformare. Daca te-ai fi numit doar DO imedit m-as fi gandit la DO de sus (eu sunt o optimista incorigibila). Insa numele tau nu e DoDo asa cum am sperat eu numindu-te astfel (sau poate ca e?). Imediat dupa Do urmeaza Du ceea ce e un semn bun. Asta inseamna evolutie (orice evolutie trece prin perioade "gri", adica nedefinibile). Oricine face comentarii la orice text pe acest site nu si-a deschis un cont special, sau si-a deschis in conditiile in care si tu ti-ai deschis un cont special (DoDu fiind).
Cateva comentarii de pe sus-amintitul nivel magnific al evolutiei noastre (ma refeream la noi doi DoDu!):
Imi doresc din tot sufletul ca domnul Miron Manega sa ramana fara cap si sa nu mai am pe ce "sa-l mangai". Capul lui inca il ingheata in perfectiunea formei.
Imi doresc din tot sufletul ca domnul Miron Manega sa asculte muzica sferelor la care, cu siguranta are acces, si sa nu mai fie deranjat de nici o nota muzicala (singura si insistenta, poate tocmai pentru ca se simte singura...).
Iar despe noi doi ce pot sa-ti spun? Am auzit ca exista sapte note muzicale, una mai minunata decat alta, ca trebuie sa treaca infinituri pana le invatam, apoi apar melodiile, exista o infinitate de melodii, apoi apare simfonia, apoi apare iubirea si mai departe nu mai stiu nici macar din poveste...
In orice caz, imi doresc cu ardoare sa te mangai pe CAP.
Cu dragoste,
acum DoDo

 =  Despre o imposibila iubire...
ioana matei
[04.Dec.04 01:11]
Dragul meu Do"Do",
de nu crezi, eu chiar te iubesc! Sunt nevoita acum sa-mi amintesc ca intotdeauna mi-am dorit imposibilul. Stii cat de mult mi-ar placea sa te mangai pe CAP?

 =  Pentru Do"Do" cu dragoste!
ioana matei
[04.Dec.04 01:11]
Este al patrulea text pe care-l scriu fara ca cele trei precedente sa fi aparut afisate (cu toate ca mesajul ce confirma preluarea lor a aparut cu o imensa claritate). Ce sa mai cad pe ganduri, ca am cazut demult! Penibil...Nu a fost vorba despre o pretinsa eroare de soft ci despre una urata (domnule Miron Manega, m-am convins ca va paste Uratul). Va doresc din toata inima sa nu va lasati doborat de el. Am incercat sa spun o multime de lucruri, nu mi s-a dat voie si acum oare de ce-mi vine sa tac?

 =  sunt doar un melc ...
ioana matei
[02.Oct.05 19:06]
Poetului:
Ce pacat...
Oare de imi amintesc acum versurile:
"Ai crezut in vorba mea prefacuta, ea glumea... Ai crezut ca ploua soare, c-a dat iarba pe razoare si ca totul e un cantec?
Astea-s vorbe si descantec...
Trebuia sa dormi ca ieri,
surd la cant si imbieri,
sa tragi alt oblon de var
intre trup si ce-i afar..."

 =  xanax trei pe zi efect garantat
zabet mihai
[07.Dec.04 01:48]
Ioana Matei
Am un sfat pentru dumneata. Cand faci drepte mustrari dusmanului tau sa stii ca ii faci defapt un serviciu. Cand insa aduci laude nemeritate prietenului tau, il pierzi.
E usor sa lauzi si sa critici ceea ce nu merita lauda si critica, dar amandoua sunt semnul unui caracter rau. Asa ca mai bine numara pana la 10, trage o gura de aer si dupaia verifica ce ai scris. S-ar putea sa constati ca trebuie sa faci modificari. Asta este primul pas spre insanatosire.
Atunci ai sa afli cine este Dodu. Cand te faci bine.

 =  Cu smerenie
ioana matei
[02.Oct.05 19:06]
Imi pare rau. Chiar n-am vrut sa ranesc pe nimeni. Oare cine stabileste cine merita lauda si cine nu merita critica. Cu siguranta caracterul bun...Cred ca nu vreau sa aflu cine este Dodu.

 =  Ciorba, ciorba, fratre!
Miron Manega
[07.Dec.04 12:44]
N-ati putea sa va certati in alta parte? Ciorba acestei dispute nu mai are nici o legatura cu sistemul de referinta. Nu ca nu m-ar amuza, dar va convine sa va expuneti acestei observatii?

 =  despre recunoscuta mea ignoranta...
ioana matei
[28.Jan.05 23:20]
Domnule Miron Manega, ce inseamna MALE SIT? Credeti ca-mi puteti povesti?

 =  Explicatie
Miron Manega
[11.Feb.05 20:54]
MALE SIT ar insemna FII BLESTEMAT! sau SA-TI FIE SOARTA REA! si vine din latina.

 =  coperta cu alb negru rosu...
ioana matei
[19.Jul.08 20:52]
despre un loc în care poetului i se fura poezia (de pe calculator...) într-o carte...apoi i se aduce în dar...am citit absolut întamplator despre asta în "showbiz" ("chiar daca", vorba lui Chilian...eu nu citesc ziare)...iar poetul parea fericit...în "Salonul Refuzatilor"...felicitari, domnule Miron Manega!...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !