Comentariile membrilor:

 =  cos mar
Cristiana Miu
[07.Sep.04 22:41]
Uneori noptile imi urla si mie in timpane, trimitandu-mi cosmaruri cumplite. Nu scriu niciodata atunci. De teama ca sangele scurgandu-se pe pereti a mai fost visat si de altii, de toti poate chiar. Ce vreau eu sa zic e ca exista un oarecare cliseu aici, incluzand si sinestezia.
Dar stiu ca senzatia e reala, sper sa n-o am si in noaptea asta...

 =  run to the hills
pusca ioan gabriel
[07.Sep.04 23:22]
run to the hills com te intitulezi tu... am sa iti spun mai simplu 'runa'. Sper ca stii ce sunt runele...Nu vreau sa te intreb cu ce formatii de death tii, pentru ca nu ma intereseaza.. Oricum ma bucura ca iti place si matematica, lucru care se reflecta intr-o anumita forma pe care o dai poeziilor..Creatia este un act -dupa parerea mea ceva mai complex decat ce ai incercat tu sa ne sugerezi.O parte a fiintei mele tinde sa te aplaude pentru un mod aproape elegant in care ne prezinti un act fiziologic, o alta tine cu tot dinadinsul sa te puna in garda cu utilizarea timpurilor atunci cand vrei sa creezi o succesiune de momente si mai ales cand doresti sa creezi o tensiune care se elibereaza in cursul aceluiasi text..
Observ atractia ta pentru spirala... sau pentru p parte din ea. Am sesizat in 'cerc' o ploaie. care in final cade intr-un desert, am sesizat in 'poezie de dragoste' iarasi tema cercului si aici reluata ca aducatoarea de moarte, steaua..
Ai putine texte asa ca nu pot sa trag decat o concluzie: oricat ai vrea tu sa run to hills, deocamdata trebuie sa mai 'run nitel' pe la biblioteca.. Fara resentimente, da?

 =  indivduale momente istorice
Anni- Lorei Mainka
[02.Oct.05 19:06]
momentul e istoric....surprins bine.....noi, cei terfelititi prin razboaie zimbim....eh, uite-te si la el....moare, singereaza, scrie....probabil ca e bine, probababil ca am suportat noi prea mult....nu te opri, luptate-te cu noile cosmare....si aici , pe site....
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !