Comentariile membrilor:

 =  mai vedem noi
Maria Prochipiuc
[15.Jul.04 17:07]
Poftiiiiiiiiim______?????
Aici nu se aude bine!

 =  Vei infrange negresit furtuna
Codrina Verdes
[15.Jul.04 17:26]
Adrian, doar cei care detin Iubirea si Puterea sunt invincibili. Sa stii ca pe mine nu m-au impresionat cuvintele tale, cumva, de ramas bun. Presupun ca ti-ai luat doar o scurta vacanta sau pleci in "necunoscut". Asadar, vacanta placuta sau cum iti spun eu, fie timpul cu tine!

 =  considerație
Alina Manole
[15.Jul.04 17:34]

Am citit cu plăcere sonetele și mă obișnuisem să le găsesc în fiecare zi pe poezie.ro. Uneori aveam senzația că număr zilele cu sonetele tale. În ce zi suntem azi? nu știu, Adim a postat Sonet 112. Nostalgii...
Sper să le citesc și de acum înainte. Cu mare drag și deosebită considerație.

 =  Te asteptam
Adrian Erbiceanu
[15.Jul.04 18:51]
Adrian,

N-ai cum sarii "in gol". Ne-ai umplut inimile de poezie. In urma ta, atarnand greu, stau cele 121 sonete. Pentru 121 de zile, datorita lor, am privit ca fascinati ecranele ordinatoarelor. Nu ne poti parasi. Te asteptam, cu religiozitate, daca nu zilnic, macar la fiecare cateva.
Pentru tot ce ai facut pana acum, ai intreaga mea admiratie.
Sa ne revedem cu bine pe acest site.

 =  "În mine-i și Iubire și Putere"
Elia David
[15.Jul.04 19:11]
O vacanta frumoasa, Adrian. Sa te intorci tot de mana cu Iubirea, implicit cu Puterea.
Te astept.

 =  .
Thais Teodorescu
[15.Jul.04 20:44]
sa fie asa cum iti este tie bine...

 =  Sa te intorci cu bine!
Ioana Barac Grigore
[16.Jul.04 03:52]
/index.php/poetry/79973/index.html

 =  De ce ...
Chakass I.Elena
[16.Jul.04 08:17]
....ultimul ?

Eu mai astept si alte sonete semnate A.M.

Ps.Toate cele bune

 =  indemn la nemurire
Lucian Preda
[16.Jul.04 14:42]
Eu te sfatuiesc sa te arunci cine stie poate va venii o oarecare printesa si nu o sa te salveze pentru ca nu stie ca in fata ei este o fiinta umana rapita de vrajitori...

Serios
sari ce mai astepti este sansa ta la nemurire.

Iar daca ma iei in seama inseamna ca eu vorbesc numa prostii

doi cel cu fisa picata

PS
incearca cu banul :)))

 =  Tuturor
Adrian Munteanu
[02.Oct.05 19:06]
Sonetul 121 este ultimul dintr-un anume segment al proiectului meu. Îmi imaginez o trilogie. Primul volum va avea 121 de texte, al doilea si al treilea câte 122 fiecare, totalizând astfel 365 de sonete, câte unul pentru fiecare zi a unui an întreg. Regret că trebuie să dezamăgesc pe unii care s-au așteptat să nu mă mai vadă prezent zi de zi pe acest site, aglomerând atmosfera poetică și obosind până la exasperare. Așa ceva nu se va întâmpla, pentru că începând din această seară trec la realizarea celui de al doilea segment al proiectului, iar textele vor curge în continuare așa cum mi-am impus și până acum. Nu mă abat de la contractul pe care l-am încheiat cu mine însumi de teama despăgubirilor ce s-ar putea să-mi fie cerute.
Nu ascund faptul că, ajuns în acest punct, mi-am imaginat și un experiment, adăugând subtitlul " Ultimul " și derutând astfel pe cei care și-ar fi putut închipui că renunț la activitate. Deși nu am studii sociologice, după acest test am tras unele concluzii, după cum urmează :

1. Pe acest site se caută cu precădere senzaționalul. Cum a apărut o ciudățenie sau ceva care ieșea din cursul firesc al evenimentelor, vizionările s-au înmulțit exponențial. Practic, de la o zi la alta am înregistrat 29 de vizionări la Sonetul 120 ( în treacăt fie spus, îl consider cel mai bun text scris de mine până acum ), iar la șmecheria de la Sonetul 121 sunt deja 158 de vizionări. Fără commentarii ;

2. Întrucât nu mă interesează senzațioinalul, el fiind un element exterior și nesemnificativ al activității literare, bune sau proaste, pe care o desfășor, rezultă că trebuie să iau niște măsuri, să-mi schimb prioritățile. Voi fi ceva mai puțin implicat, voi lăsa timp și pentru alte preocupări ale zilei, după ce dădusem prioritate în activitățile mele zilnice legăturii cu poezie.ro. Voi fi ceva mai lucid, mai distant față de context. Mă voi proteja într-un fel de loviturile primite. Bruma mea de orgoliu, pe care încă o păstrez, deși lupt din greu să o înlătur, m-a determinat să rămân cu un gust amar în urma lipsei de comentarii de la cele mai bune texte ale mele, 119 și 120. Foarte scurt timp mi-a trecut prin cap că ar trebui să renunț, pentru că un monolog pot să port cu mine însumi fără să mai las portițe pentru intervenții accidentale, fără să mă expun inutil. Mi-am revenit repede gândindu-mă că exerecițiul, oricum, îmi e util, măcar numai pentru faptul că textele tot trebuiau aranjate într-un fișier pe calculator ;

3. Se pare că aparițiile mele zilnice au plictisit pe unii, au exasperat pe alții, așa că sunt din ce în ce mai puțin vizitat. Eu știu că atunci când citeam un text, în puținul meu timp disponibil, lăsam de fiecare dată o urmă, ca să știe omul că sunt alături de el, să-l încurajez într-un fel. Nu vreau să spun că eu am nevoie de încurajări. Voi scrie și pentru un singur vizitator, iar la urmă, voi scrie și numai pentru plăcerea mea. Așa că, nici o speranță.

Înarmat cu aceste concluzii, le mulțumesc celor care au fost totuși alături de mine. După încheierea acestor rânduri voi posta Sonetul 122, iar mâine, sâmbătă, 17 iulie, mai ales doamnelor și domnișoarelor, care sunt prioritare între cei ce mă citesc, le ofer un sonet de dragoste. Aș vrea să considerați că l-am scris special pentru fiecare în parte, cu toată prețuirea mea. Și cu autograful autorului.
Promit că asemenea experimente nu vor mai avea loc, că voi fi rece ca gheața și nepăsător ca un Sfinx.
Pe curând

 =  tie
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
as scrie ceva si nu stiu ce.
sau...
iti ofer asta:

lacrimile lui seamana cu niste mari
alunecari de teren
cu niste mici aproape invizibile
seminte colorate

cu drag

 =  Adrian
Thais Teodorescu
[16.Jul.04 23:13]
desigur, avem nevoie de feed-back insa tu stii ca nu toti aceia care trec lasa un semn. Numarul cititorilor/comentariilor nu povesteste despre valoarea ta. Aceasta este data de daruirea caracteristica-ti si nu in ultimul rand de pastrarea promisiunii. Un sonet pe zi.

 =  sa fim seriosi
bodia diana sorina
[02.Oct.05 19:06]
Vai, serios acum, cat poti fi de tragic domnule Munteanu. Sunt dezamagita pentru cateva vorbe "Mă voi proteja într-un fel de loviturile primite. Bruma mea de orgoliu, pe care încă o păstrez, deși lupt din greu să o înlătur, m-a determinat să rămân cu un gust amar în urma lipsei de comentarii de la cele mai bune texte ale mele, 119 și 120."
Acum serios , fie vorba intre noi, daca tot te lauda lumea si nu se mai oprea nu ti s-ar fi parut ca e cam ciudat? ( eu zic ca da din moment ce ti-ai dat seama ca la sonetele tale cele mai bune, dupa cum spui, nu ti-a scris nimeni nimc.)
Nu ti se potriveste deloc comentariul ce l-ai scris mai sus. Nu ne cunoastem dar asta e impresia mea. ( si mai lasa orgoliul, foloseste-te de el doar daca e contructiv). Bodia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !