Comentariile membrilor:

 =  esti in verva creatoare
Elena Malec
[28.Jun.04 10:15]
si tot ce ai postat azi e vioi si antrenant, ca un jogging de luni de dimineata, poetic, stilistic. Sau ca niste aerobice cu fereastra deschisa.

Asta cu foile imi pare mai consistent si semnificativ.
Miha, dateaza ce scrii pe caietelul tau. E foarte important. Vei putea vedea singura cum iti desfasori drumul artistic.Mi imi place. Te vad intr-o poeniță, cu Andrei culegand ciupercute și flori șii spunand poezii zambind.

Ai o muza care te gâdilă zilele astea cu degete de ștrengarițâ.

 =  eram, săru'mâna
Mihaela Maxim
[28.Jun.04 11:16]
m-am mai răzgândit...
făcutărăm și jogging, every morning, two years day by day, prin parcul 23 August, pe vremea facultății, mai bine de 10 ani în urmă. da'numai până răsărea soarele. Apoi au venit unii cu gropile, le-au lăsat acolo, au mai venit unii cu cîini, și alții cu indecență. și i-am lăsat acolo.
deja am pus un folder cu data, în pachetul Agonie, ramura Atelier, nu printre cele 100 cu toate numele voastre în care adunam la început, de teamă că 'n-am să am' timp să le citesc toate. Dar acum știu. N-o să am timp să citesc tot. (Însă mă tem c-o să rămână solitar, mititelu' cu data)
Caiețelul meu sunt plicuri, chitanțe, foi de hârtie de prin torpedou, traduceri uitate să le citesc băiețelului meu, povești pe care i le-am citit, desene de-o șchioapă.
Și bineînțeles, 5 foldere, fiecare în câte un alt calculator
atinse de weekend, numai 2 ale mele. Drumul meu artistic stă eșuat în pantă. Mi-e tare teamă că altfel iau căi la lumină pentru... înzestrați, pe undeva pe la Bălăceanca. Și nu pot. Nu viața asta, am un copil de crscut. Mai am -încă- un serviciu ușor neglijat în ultima lună (am obosit să-mi fac ore suplimentare ca să pot citi în liniște, să pot termina și ce mai am de făcut) Ai dreptate cu poienița. ar la poieniță cântăm și ne bucurăm, nu ne facem versuri, cel mult poze cu flori, când.psst. s-a întors șefu. ne vedem la noapte, pe mail

 =  e una
Mihaela Maxim
[04.Jul.04 09:29]
din poeziile modificate din rădăcini
am să las unsemn, să pot vedea înapoi flamura țărmului

Aduceți foi

Mai aduceți foi de hârtie
să calce pe ele sufletul meu dezbrăcat
cu timbre de vise
să răsară în urma pașilor mei
pașii voștri citiți de mine
cu iubirea întoarsă-n găoacele ei
cu chemarea păsărilor în cerul ei
cu visul meu în colivia gândurilor tale
ci chipul meu pe fața ta
de-a pururi
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !