Comentariile membrilor:

 =  cu salutari!
oprea valentin
[14.Jun.04 13:23]
in dimineata asta am fost bucuros ca am mai gasit un text postat de tine. dar... am fost uluit sa constat - dupa lectura, bineinteles - ca nu aduce cu autoarea de care eu is indragostit. parca nu e scris de tine. nu zic ca nu imi place, dar nu cu asa ceva m-ai prins tu in mreje...

+ Asistenta se amuza copios...
Maria Prochipiuc
[14.Jun.04 11:28]

Cursivitate a dialogului, o expunere frumoasă a faptelor, într-un cuvânt totul e plăcut.
Simplitatea dă frumusețea textului, iar dacă vrei să iesi sau sa intri putin în cotidian o poți face citind acest text.

 =  Maria, cu drag
Multumesc, Maria! Sunt onorată de trecerea ta si de steluta acordată. Asistenta scoate un murmur de admiratie.

 =  ++
Julieta Daiana Bock
[14.Jun.04 12:01]
frumoasa proza.....

 =  JD
Multumesc, Daiana! Vezi că am una mai reusită, cu inculpatii.

 =  lore
sorin teodoriu
[14.Jun.04 13:42]
Salut,
Mai, Lore, mai. Ce cauti tu la tribunale? Ia sa te auzim. Te pomenesti ca esti vreo judecatoare cu coc si trei bratari. Pai, eu am vazut pe cineva care e asa si il cunostea si pe 'Judecătorul cel tânăr care isi umflă obrajii de parcă ar sparge nuci cu toate fălcile' :)
Imi place, e nostim si cursiv.
Bre, Valentine. Pai Lore e si vesela nu numai melancolica - obisnuiete-te si cu asta.
st

 =  Martorul apararii
Ina Simona Cirlan
[14.Jun.04 14:52]
Domnule Presedinte cu onorata instanta cu tot, eu,amalgamata complet si grasa din nastere, recunosc ca mi-e drag de domnisoara Florinel si puteti sa consemnati pe de-a-ntregul ca tot ce spune e sfasiate din realitate, si ca sa ii dati spori salariale ca face eforturile astea pentru binele nostru a tuturor!

 =  Valentin, Sorin, Ina
Stiu, Valentin. O stiu prea bine. Dar ma imbie o ispita sa scriu si altfel decat cu stilul cu care te-am vrajit. Nu-ti face griji, vor mai fi...
Multumesc, Sorin, de aparare. Nu sunt judecatoare, a fost o vreme cand am vrut sa renunt la facultate ca sa ma duc la drept. Era pe vremea cand mai credeam ca pot schimba lumea. Mi-a trecut repede. La tribunal am cautat doar de doua ori - o data cand am divortat, la prima infatisare, sa zic `da` la ce vor aia si sa scap mai repede (dar asta a fost demult) si o data mai de curand, cand tot asa nu mai scapam de citatii intr-un proces in care eram de-a dreptul victima (adica parte vatamata), desi eu nu vroiam sa ma dau victima (sa ma constitui, adica, in parte civila),dar a fost musai sa merg sa spun asta cu propria-mi gura, degeaba le spusesem politistilor ca nu am nici o pretentie de la niste copii flamanzi care m-au victimizat. Procedura-i procedura...
Ina, multumesc de `avansare`, esti o scumpa. Cu marirea de salariu, am sa-mi iau un bilet de tren pana la Vaslui. Bine?

 =  justitia, legata la ochi si pusa la zid
Andrei Neagu
[14.Jun.04 18:54]
doamna Instanta, mama dumneavostra, adica tanti Justitia, este o ucigasa in serie! ne omoara de ras pe toti. d-aia eu nu inteleg ce tupeu aveti sa-i judecati pe altii.

 =  alegere
Apoi, noi si cu mama noastră vă rugăm frumos si urgent să alegeti - preferati să muriti de plâns ori de râs? Aceasta e-ntrebarea.
Multumesc, Andy, de citire, comentariu si...râs! Râzi de mine, adică, hai?

 =  Am ras
Simona Dobrescu
[02.Oct.05 19:06]
Am ras asa cum n-o mai facusem demult; atat de demult, incat credeam ca uitasem sa rad.Mi-ai luminat ziua.

 =  Simona
Vai, Simona, dar trebuie să râzi mai des. Îti multumesc pentru citire si mă bucur că ti-am luminat ziua. Vezi că mai sunt autori pe site care te fac să râzi să mori, dacă nu i-ai descoperit încă, spune-mi ca să ti-i recomand. Te mai astept.

 =  Loredana draga
Simona Dobrescu
[14.Jul.04 14:05]
Am lipsit. A fost o perioada in care m-am cautat pe mine. Acum urmeaza o perioada de munca intensa. Te rog, recomanda-mi autorii cu pricina. Eu nu am timp sa-i caut. Iti multumesc anticipat.

 =  recomandări Simonei
Abia acum descopăr mesajul ăsta, întâmplător. Mi s-a mai întâmplat să nu fiu înștiințată și-mi mai deschid când și când textele să văd dacă n-am surprize.
Începe cu Ina Simona Cârlan și Sorin Teodoriu.

 =  Buna Loredana
Calugareanu Eleonora
[02.Oct.05 19:06]
de o saptamana te citesc si ma bucur ca te-am gasit aici pe site...Textele tale ma fac sa plang cateodata..alteori zambesc( cum est cazul celui de mai sus)..Am citit ceva asemanator intr-o revista "Doina"..a unei doamne emigrate in Canada...am descoperit amuzata..continuarea povestii din revista respectiva..in textul de mai sus. Ce sa mai zic..esti atat de talentata..si chiar daca umorul nu-i stilul tau..te prinde.
Te felicit, si mi-ar place sa ma numar printre prietenele tale ( asta referitor la Destainuiri)..ah..era sa uit..pe cand continuarea?
Te pup, si numai bine,
Leea

 =  Leea
Bună, Leea! Ești binevenită printre prietenii mei.
Mulțumesc pentru aprecieri. Ce-ai citit în "Doina" mi-e străin, dar asta-i cea mai bună dovadă că scriu din viață și nu din cărți.
Cât despre Destăinuiri, nu-ți pot spune când vor continua, asta depinde în primul rând de...inspirație.
Te mai aștept. Loredana
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !