Comentariile membrilor:

 =  rugaminte
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
foarte, foarte multe greseli.
te rog sa recitesti textul cu atentie si sa corectezi.
multumesc

 =  succes la învățătură
Luminita Suse
[02.Jun.04 03:30]
Nu trebuia să îi răspunzi Nichitei cu un comentariu la poezia ei ci cu unul la acest text după ce, în prealabil, îți corectai greșelile. Îmi pare bine că te-ai înscris pe acest site cu intenția de a îți pune la punct cunoștiințele de limba română. Ai putea începe prin a renunța la litera a cu umlaut pentru litera "ă". Iată și o regulă care nu aparține numai limbii române: nu se pun spații după virgule și puncte (semne de punctuație, în general). Având în vedere cât de multe greșeli sunt în acest text, îți propun să îl postezi tradus în germană, la secțiunea germană a sitului, dacă te exprimi mai bine în acea limbă. Iar dacă vrei să înveți și să postezi în limba română, fă-ți rost de un îndreptar românesc ortografic, ortoepic și de punctuație, și consultă-l de câte ori e nevoie.

 =  in plus.
Radu Herinean
[02.Jun.04 11:26]
am depistat si eu problema asta cu gramatica si ca sa iti dam o mana de ajutor o sa iti aprobam textele in sectiunea "atelier", in asa fel incat cei care vor vizita textul sa te ajute cu observatii legate de greselile pe care le faci.
totusi, ca sa intelegi si sa iti asumi toate aceste corecturi singura solutie ramane un indreptar ortografic, fiindca acolo exista si explicatii pentru fiecare greseala si corectura.

 =  o părere
Virgil Titarenco
[07.Jun.04 01:07]
Nu știu, dar trecînd peste multiplele greșeli de limbă, eu nu văd aici nici eleganța unui eseu și nici spiritul lucid al unui articol. Unele expresii îmi ar realmente puerile.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !