Comentariile membrilor:

+ inca te mai iubeam descult
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
Doamne, ce frumos!
un portret feminin caruia i se acorda atata atentie...
nu puteai acoperi icoanele, o stare de fapt sugestiva pentru starea de perfectiune spirituala, de transformare umana prin iubire.
iubirea de aici este o stare de reverie unde iubita este perceputa ca o fiinta hieratica caruia nu i se potrivesc decat scoarte de mesteacan si contururi de inorog.
o neliniste care tulbura, un poem care, intr-adevar, m-a cucerit pe deplin.

+ blandete somnolenta
Mae Stanescu
[13.May.04 19:42]
ma alatur nichitei, impartasind aceeasi emotie poetica,; intersanta si structura versurilor, ai conturat aproape un trup

pentru deosebita sensibilitate , profunzime si finete a versurilor tale, din totdeauna!

+ contur de inorog
Gabriela Petrache
[13.May.04 20:10]
Atît de frumos, de sensibil de...cred ca ea e tare tare tare norocoasă :)
Am printat poemul, e favoritul meu și îti mulțumesc.

 =  Nichita Victoria, Mae Stanescu, Gabriela Petrache...:)
Florin Andor
[14.May.04 08:32]
Victoria,

... obișnuiam să ne despărțim de oamenii pentru că întâlneam mereu alții conturați din clipe următoare pe un fel de semne din naștere și trăitori în case de lemn ... nopțile miroseau a ființe depărtate iar cei adormiți își mai păstrau chipurile adevărate dar nu se mai uita nimeni la ei ... la o privire mai atentă descopereai că fiecare schimbare de înfățișare modifica și noaptea ființei ... mai mirosea a viață obișnuită pentru jumătatea de lume știută de noi ... numai bine vouă :) ... mulțumesc frumos de aplecare asupra textului, la bună citire / vedere :)

Mae,

... între o noapte și-o zi ne creșteau celelalte ierburi întâmplătoare și se mai putea întâmpla ca toate cuvintele să fie uneori doar delirul unui om singur ... mulțumesc de suflet cald aproape și de trecerea ta ... la bună citire / vedere :)

Gabriela,

... intram într-o casă în care încăpeau sentimentele cu amintiri cu tot, o stare de neliniște făcea să răsară soarele ... cineva îmi spunea că o să fie mai bine :) ... mulțumesc pentru trecerea ta ... la bună citire / vedere :)

 =  floarea perfectă
ioan ravel
[14.May.04 08:59]
călătorule, ai plecat în căutarea florii de lotus și ai găsit iubirea!

 =  Ioane...:)
Florin Andor
[14.May.04 12:21]
... iubirea e tristă uneori din pricina unei inimi neștiutoare sau obosită de viață ori atingerea cerului ... mai seamană câteodată cu o piatră lunguiață, cioplită de luciul unei ape străine ... cine mai știe! ... mulțumesc de trecere, la bună citire / vedere :)

 =  o modesta admiratoare....
DANILA MONICA
[21.May.04 17:06]
M-am lipit de drumul pe care rai calator si am simtit inorogul mestecand o floare de lotus pana cand am ars iubind "desculț prin combustia solară...".
Sau cel putin eu asa am trait poezia ta.
Mi-a placut tare mult.. felicitari de la o modesta admiratoare.


 =  Danila Monica...:)
Florin Andor
[25.May.04 20:33]
... mulțumiri pentru aplecarea ta asupra textului acesta insignifiant ... mă iartă pentru întârziere ... la bună citire :)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !