Comentariile membrilor:

 =  din dragoste pentru poezie
Vasile Munteanu
[09.Apr.04 08:10]
Ioane,

ce bine te ascunzi de tine însuți, dar mai ales de noi!
Grăbit, azi, voiam să arunc o privire și să ies neobservat când... poezia ta. Știu că nu e nimic impresionant în gestul meu, dar vreau să mă crezi că m-am logat numai ca să îți spun că am citit-o.
Iubești prea mult poezia, dacă s-ar putea cântări în valori materiale, Dumnezeu știe cât „ai cheltuit” pentru ea cu zâmbetul pe buze și cu mâna „pe buzunar” pentru o nouă „plată”. În antichitate, unii filosofi erau apreciați pentru teoriile lor, dar și pentru modul lor de viață. Tu, Ioane, deși nu am nici cea mai vagă idee cum e acolo pe unde ești, sunt sigur de faptul că, mai mult decât a gândi și a te manifesta ca un poet, ești arătat cu degetul pe stradă: uite, îl vezi pe acela, e Poet!
Ioane, du-te și tu și te ascunde „în umbra cuvântului foc” pentru că am să mai trec rin poezia ta pentru a „dârdâi amâdoi de dragoste”. Pentru Poezie, evident...

 =  impresii
Ion Diviza
[09.Apr.04 10:32]
Vasile, îți mulțumesc pentru aprecieri, dar cred că exagerezi pe undeva... E o impresie prea "caldă". S-o lăsăm să se mai răcească.

 =  placut
Geta Adam
[09.Apr.04 11:11]
Eu as renunta la primele doua versuri. Ce este pentru tine, Sinele?
In rest mi-a placut mult.

 =  Lumină
Ion Diviza
[09.Apr.04 14:02]
Mulțumesc, Geta, pentru trecere. Acum nu sunt gată să-ți răspund ce este pentru mine Sinele. Nici chiar sinele. Să ne mai luminăm, că-ci iată, Sărbătoarea Sfântă ne vine cu Lumina ei. Paște fericit - ție și tuturor prietenilor de pe site.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !