Comentariile membrilor:

 =  ...Visul vietii...si cum sa dormi...
liviu gradinariu
[29.Mar.04 18:42]
...cineva iti lipise visul vietii pe dimineata zilelor tale prin tunelul dintre cer si pamant.titlul denota o parere,dar era mai frumos alt titlu,de ex.visul vietii,sau ceva mai real.O.K.

 =  visele diminetii
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
multa melancolie, o usoara tristete care degaja posibilitatea intalnirii care ar curma ultimul vis inainte de ivirea zorilor.
ingeri de primavara si ploi marunte, pamant si cer, de parca totul ar fi o vraja care se destrama brusc atunci cand intinzi mana.

as schimba rima vant/pamant, vezi tu cum:)

frumos

 =  Liviu Gradinariu si Nichita - raspuns
Madalina Maroga
[30.Mar.04 11:08]
Liviu,
Iti multumesc pentru vizita si pentru sugestie. Trebuie sa recunosc ca ai dreptate. Chiar nu gaseam un titlu potrivit pentru aceasta poezie. Am ales "imagini" pentru ca cineva drag mie de pe site mi-a zis ca trebuie sa scriu ce simt, sa am curaj si sa postez pe site... Mai este si faptul ca imi doresc ceva anume si chestia asta este legata tot de imagini... :) Nu stiu cat de mult ma intelegi dar iti multumesc pentru tot si te mai astept si cu alte ocazii.

Nichita,
Ma bucura mult vizita ta. Titlul comentariului tau mi se pare cel mai potrivit pentru poezia mea. Am scris aceste versuri in 5 min.... Nu imi place sa zabovesc prea mult la ideile pe care le am... Asta sunt eu!:) Din acelasi motiv nu prea ma pricep nici la titluri. Le aleg ultima data si de cele mai multe ori nu prea reusesc sa fac o alegere buna:(. Mi-ar face placere daca mi-ai sugera cate un titlu la poeziile mele viitoare. (Ce zici?) Na! ca te pusei la treaba. :)
Madim =  Madim
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
negociem:)
auzii ca ne intrecem cu masinile vineri, poate:)
mai vorbim. trimit mail

 =  Madalina
Elia David
[30.Mar.04 11:34]
Madalina, imi plac mult aceste cuvinte. Singurul lucru care ma deranjeaza - pe mine - este tunelul dintre cer si pamant: o data pentru ca se leaga, prin rima, de "marunt" si a doua oara pentru ca "tunelul" intuneca si ingradeste un pic imaginea asternerii clipelor de liniste.
Daca ai deschide o fereastra, s-ar vedea totul. Foarte frumos!

 =  Elia :)
Madalina Maroga
[30.Mar.04 12:19]
Elia,
Nu stiu daca pricepui :) eu bine dar imi place cum suna poezia cu fereastra ta. Cat despre rime... ma abtin acum! Mi-ai dat si tu si Nichita de lucru azi. Poezia asta este facuta in colaborae cu voi (Nichita si Elia) si ma mandresc cu asta.
Multumesc mult!

Madim

 =  Erata
Madalina Maroga
[30.Mar.04 12:32]
Imi cer scuze dar sunt in timpul seviciului si risc cat de curand sa ajung somera...:) Scriu printre picaturi. Din cauza "vitezei" am scris colaborae care de fapt este colaborare.
:))

Madim

 =  madim
Mae Stanescu
[30.Mar.04 14:59]
poezia ta chiar mi-a sugerat linistea unei zile de primvara dupa ploaie

si daca tot ai zis rochite , de ce nu "ingerele de primavara" ?!

 =  Madim
Ramona Irimie
[30.Mar.04 15:01]
"cineva îmi lipise visele de pleoapele dimineții..." și mie, dar, citind aceasta la tine m-am trezit brusc din realitate și am rămas în vis...Foarte frumos! Nu încerca să înțelegi... și eu scriu tot în timpul programului...

 =  Mae si Ramona - raspuns
Madalina Maroga
[30.Mar.04 15:29]
Mae,
Hmmmm... iar m-ai pus in dificultate. :) Dar, asa este cum ai citit tu.
Ce bine ca mi-ai scris azi! Vreau sa iti spun ca am vazut pozele pe site cu Miriam. Este un ingeras! Va doresc numai bine!

Ramona (Arada) - iti multumesc pentru comentariu, ma bucur mult ca ai ramas in vis.
...incepuse sa ploua marunt
din vis ma trezea imaginea
ingerilor cu rochite albe
pe fereastra dintre cer si pamant
se asternea linistea
orelor de peste zi.
Am reformulat un pic versurile pentru tine.

Madim

 =  Imagini ale bucuriei
Maria Prochipiuc
[31.Mar.04 15:12]
Cineva îmi lipise visele de pleopele dimineții
Din ochii mei se nășteau imagini albastre

Imagini albastre ale ochilor reflectati în apa cerului, iar îngerii reflectând albul în puritatea primăverii vor așterne peste cer și pământ liniștea orelor ce au trecut dar si a celor ce au să vină…
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !