Comentariile membrilor:

 =  Zambetul deznadejdii
Adrian Munteanu
[21.Mar.04 11:23]
Credeai ca treci neobservat ?
Iata-ne si pe varianta electronica. Foarte bine , foarte bucuros de o noua posibilitate.
As fi zambit amar, daca nu mi-ar fi inghetat surasul intr-un ranjet de neputinta. La urma urmei marturisesti spaima inutilitatii oricaror demersuri. O faci in nota ta colocviala, de un firesc remarcabil ( de mare povestitor, nu ? ), cu umor intelectualizat, cu trimiteri si final deschis. E o placere pentru mine si n-am sa scap nici un text, atat cat imi va permite calculatorul de la serviciu.
Pe mine, daca vei avea o clipa de ragaz, ma vei gasi in fiecare zi cu un nou sonet. Poate chiar 365 de zile, daca tot am probat ca ma pot inhama la o asemenea aventura pentru copii. O iau ca pe o provocare.
Asadar pe curand, dragul meu prieten.
Adim

 =  de ci
MIU CRISTIANA
[21.Mar.04 11:57]
Talent de povestitor uimitor. Intr-adevar povestea e interesanta, dar nu neaparat cutremuratoare. Modul in care este spusa este fara cusur, din punctul meu de vedere. Text care trebuie neaparat citit, macar pentru placerea de a-ti delecta urechea cu melodia lui. Si pentru a te intreba iar si iar: "Boiane sau Boianuri"?

 =  de citit
MIU CRISTIANA
[21.Mar.04 11:57]
erata: de citit

 =  piramide paralele
Nick Sava
[23.Mar.04 08:18]
Iti multumesc, prietene, ca vi din nou la intilnire, neasteptat. Voi urmari cu intereres cum iti vei insira margelele sonete, de care stiu ca abia acum le tragi pe fir, ca unele dorm inca in scoicile de pe fundul marii...

Si tie, Cristina, iti multumesc, pentru surpriza facuta. In general ma astept ca textele mele - scrise cu imaginea romanului plecat aiurea pierduta printre foi - sa nu fie receptate de cei ramasi cuminti acasa, incercind sa mentina lumea dezlantuita la poalele turnurilor in care cauta sa isi gaseasca linistea...

M-ai pus in mare dilema. A fost moment cind am cochetat cu ideea sa prezint romanilor de acasa aceste texte pe care chiar si mie imi este greu sa le incadrez (proza? eseu? pamflet? articol?), doar pentru a da inapoi simtind abisul dintre punctele de vedere, interes, stil...

Pentru ca cine mai da azi doi bani gauriti pe un Boian sau doua, cind in tara mor sute de localitati? Fara a pasa cuiva.
Asa ca nu ma pot opri sa nu ma intreb, din cind in cind: oare CUI ii incolteste-o piramida?

 =  in tratament
Cristiana Miu
[23.Mar.04 16:55]
Nick, citeste cartea si vei vedea. Poate faptul ca ai plecat in lumea larga te face mai putin susceptibil de a fi purtator de piramida. Poate nu.
Stiu ca in multi dintre noi exista. Cu oroare am gasit-o si in mine. Ma tratez de piramide.
Tu mai scrie asa ca tare scrii bine.

 =  Perspectiva
Nick Sava
[23.Mar.04 21:59]
Poate n-am fost indeajuns de clar:-) Tocmai ca am inceput sa devin tot mai susceptibil ca este posibil sa am si eu o piramida, undeva. Poate a crescu atit de mare incit acum ma invirt in jurul ei si ma intreb "Ce naiba-i hardughia asta?".
Poate imi lipseste perspectiva ca sa o pot recunoaste...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !