Comentariile membrilor:

 =  mariusica
Cosmin Dodoc
[17.Oct.03 16:09]
Nimic poetic pe aici. Cuvinte pretentioase sa fie dar poezia unde este? Se ascunde undeva pe aici? Am eu ochelari de cal? Cred ca ce ai scris aici se putea scrie undeva la categoria ganduri, intr-o singura fraza.

poezie

temator
am pacalit ultimul lesin bahic
ma dor sfracurile de la intepaturile flacarilor iadului
nimanui nu-i pasa


huuh? ce zici?

Cosmin

 =  tabula rasa
Marius Toma
[17.Oct.03 17:12]
Nu tin sa epatez mestere!Si postmodernismul cu toate rigorile lui ma cam lasa rece.De fapt poezia prinsa in canoane ma cam lasa rece.
Nu stiu daca ai ochelari de cal, insa notiunea de poezie este diferita pentru fiecare.Ceea ce am scris eu pare ca nu te misca deloc.Atunci pentru tine versurile mele nu sunt poezie, asa cum mie versurile de4 mai jos
"temator
am pacalit ultimul lesin bahic
ma dor sfracurile de la intepaturile flacarilor iadului
nimanui nu-i pasa "
imi par o constructie infaptuita cu intentia de a iesi in evidenta sau daca vrei o alc[tuire de cuvinte care respecta canoanele postmodernismului.Si sincer vorbind nu prea am idee despre ce inseamna acest curent!

 =  mariusica 1
Cosmin Dodoc
[17.Oct.03 17:32]
Gresit. Ceea ce am scris eu era exact pentru a-ti demonstra ce inseamna ceva non-poetic. Asa ca demonstratia ta este perfect valabila, dar impotriva ta. Poezi a nu are canoane, asta-i foarte clar pentru toata lumea. Eu doar ti-am transmis ca ceea ce ai scria tu mai sus este ceva care pentru mine nu inseamna poezie. Postmodernismul este curentul care a urmat modernismului.:) Nici el nu are canoane. Eu nu sunt un poet postmodernist, poate sunt mai aproape de suprarealism, poate nici macar nu sunt poet dar nu asta este important.
In opinia mea www.poezie.ro este un atelier in care fiecare scrie (in cadrul unor limite) ce vrea si cum vrea, insa in momentul in care si-a expus creatiile in public el trebuie sa fie pregatit pentru a primi orice fel de feed-back: critici, laude, suturi in cur sau pareri constructive. Poate ca la o alta poezie de-a ta voi spune :Uaaauuu!!! Poate.
imi mentin in continuare parerea. Putina poezie aici!

Cosmin

 =  stimabile critic
Marius Toma
[17.Oct.03 21:00]
Cum spui tu mestere.Nu tin sa spui uauuu! citind vreo poezie de-a mea asa cum nu-ti doresc sa te doara sfarcurile de la intepaturile flacarilor iadului!Am scris ceva pentru a spune ceva.Cine are urechi de auzit sa auda...Si nu ma deranjeaza critica.Mai bine critica decat false aprecieri.
Toate cele bune stimabile critic

 =  despre suturi
Radu Herinean
[17.Oct.03 21:12]
cosmin, suturi in dos inca nu dam (doar in windows). mai ai rabdare pana la versiunea urmatoare, mi-e clar ca trebuie sa separ cumva posibilitatea de comentariu, sau sa ofer autorilor o optiune de genul "desfiintati-ma / criticati-ma / sunt incepator / laudati-ma" si in functie de asta, comentariile sa se rezume doar la preferintele autorului. desigur, textele care vor fi inscrise cu "laudati-ma" de exemplu, nu vor aparea sub nici o forma in prima pagina a site-ului. si asa mai departe...

 =  Domnilor "critici"
Marius Toma
[18.Oct.03 17:28]
Domnilor, sunteti ca hienele atrase de mirosul de hoit...In cazul de fata cuvintele scrise de mine mai sus joaca rolul hoitului...Daca va pricepeti numai la desfiintat fara a fi vorba de vreo critica, pardon, constructiva, am sa ma straduiesc a va darui si pe mai departe material...
marius toma (fara majuscule)

 =  marius toma
Radu Herinean
[18.Oct.03 17:40]
sunt curios: cand zici "domnilor cenzori", cu cine vorbesti de fapt.
sau ca sa pun altfel intrebarea: ce legatura are ceea ce am zis eu cu ceea ce ai raspuns tu ?
citind "domnilor cenzori" si nevazand alte comentarii in afara de al meu si al lui cosmin, eu inteleg ca te-ai adresat lui si mie.
asa ca repet: care e legatura intre ce ai scris tu si ce am scris eu ?

 =  domnilor CRITICI
Marius Toma
[18.Oct.03 17:46]
Nu cred ca am zis "cenzori" ci "critici"!E o mica mare diferenta!Apoi daca este vreo legatura inseamna ca am zis bine ce am zis, daca nu e nici una inseamna ca bat campii, si citand una din maximele pe care le-ai pus pe fiecare pagina, "Nebunii deschid drumurile pe care merg inteleptii".Mi-ar placea sa fiu macar deschizator de drumuri!

 =  critici
Radu Herinean
[18.Oct.03 17:49]
ai dreptate. asa ai zis.
asa ca reformulez: ce legatura este intre comentariul meu si "critica" ?
citeste cu atentie inainte sa te simti haituit, altfel apuci pe drumuri care nu duc nicaieri si pe care nu te precede si nu te va urma nimeni.

 =  .
nichita victoria
[02.Oct.05 19:05]
touche

 =  tot pentru critici
Geronimo Trascau
[18.Oct.03 18:22]
Si tu ai dreptate...nu pot nega!Poate imbuibat de Rousseau si de visari de hoinar singuratic bat campii.Dar citand dintr-un clasic singurele cauze pentru care merita sa lupti sunt cele pierdute, sau parafrazand, singurele drumuri pe care merita sa mergi sunt cele care nu duc nicaieri!
La mine nu stiu cum e, dar sentimentul ca esti prigonit a dat mult opere de valoare.Ei bine, nu zic la fel ca nebunul care crede ca daca-si cu tesla in cap va gandi mai bine, dar cum ma consider un pic parte din acest grup select, cateodata, chiar daca aproape inconstient, incerc diferite variatiuni pe aceeasi tema, anume a creatiei.Pentru ca vezi, exista doua tipuri de chin creator: al artistului si al celorlalti!Daca numai artistul sufera ceva e in neregula pentru ca i se pare ca e singur in univers si atunci propriile angoase se rasfrang prin proiectie asupra celorlalti largind la infinit universul creator...
...voi continua cand ma voi trezi din somnul bahic...

 =  text interesant
Radu Micu Ciomag
[24.Oct.03 18:01]
Fratele meu Trascau. Am citit poema domniei tale. Mi-a placut imaginea kantiana asupra vietii privita cu ironie. Totusi mi se pare ca textul pacatuieste prin prozaism. Recte nu curge si imaginile sunt fara viata. Ar merita sa mai lucrezi pe el. As vrea sa vad sentimentele accentuate pentru a marca mai bine aceasta lupta intre inima si intelect, intre indrazneala si obisnuinta.

 =  PT. Dl Ciomag
Geronimo Trascau
[24.Oct.03 21:42]
S-a notat.
Pe curand
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !