Comentariile membrilor:

 =  ...Pregătiri
LD Clement
[09.Jul.03 15:03]
Nu știu dacă textul de mai sus este tocmai nimerit pentru o revenire, dar mă agăț de el pentru a declara tuturor celor care trec pe aici că, după o firavă incursiune (mulțumiri, pentru atunci și acum celor care m-au citit și susținut) in poezie.ro și după o îndelungată absență, LD Clement revine, sperând sa nu dea din nou bir cu fugiții!

+ bine ai revenit.
Radu Herinean
[09.Jul.03 15:39]
bine ai revenit, si mi-ar face placere sa te vad si in prima pagina. tot ce trebuie sa faci este sa iti completezi numele si celelalte detalii din profilul personal.

 =  Re-primire, recunoștință
LD Clement
[09.Jul.03 16:14]
Multumesc de re-primire, Radule. Inca o data recunostinta mea!

 =  buna revenire:)
ama ada anghel
[09.Jul.03 16:27]
bine ai revenit, liviu! hmmm textul de mai sus nu e tocmai pe lungimea mea de unda razboinica de azi, dar tin sa anunt persistenta de cititoare fidela:)

 =  Liviului, cu drag...
Dorina Baston
[09.Jul.03 20:42]
Aceasta vara se anunta frumoasa in florile si fructele rosii, in poamele pe care promiti sa ni le aduci spre...degustare. Iata, canarul mi-e linistit, balansoarul cu mine in el, iar vantul- impletit in jurul balustradei. De pe "terasa inalta" scufundata in lumini de rasarit si apus amestecate in ganduri, salut cu mana streasina deasupra genelor,revenirea ta atat de draga...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !