Comentariile membrilor:

 =  instructiuni
degeaba
[01.Apr.03 02:49]
inițiez cu acest prilej o serie de zece cyber-happeninguri (cyber-h) a căror menire este aducerea în discuție a unor structuri organizaționale implicite, dar uneori ignorate, de pe poezie.ro și nu numai. cele zece cyber-h vor fi numerotate de la 1/10 până la 10/10, vor avea câte un subtitlu sinoptic și vor fi postate în decursul următoarelor două săptămâni. fiecare cyber-h va fi însoțită de un comentariu care va apărea simultan cu postarea cyber-h si care va conține instrucțiunile sau explicațiile pe care le voi considera necesare întelegerii proiectului meu și bunei desfășurări a acestuia. consider internetul a fi un mediu cu resurse insuficient exploatate uneori pe poezie.ro, unde observ în numeroase ocazii o emulare obstinentă a mediului tipografic și a canoanelor acestuia. fundamentate pe echivalenta mcluhan-iana a mediumului si a mesajului, cele zece cyber-h vor explora câteva dintre caracteristicile procesului creativ mediat de internet – interactivitate, originalitate/pastișizare, public/privat, obliterarea barierei scriitor/cititor, feedback imediat, fluidizarea textului care este acum susceptibil schimbărilor sugerate în comentarii etc.


1/10 (comentează-mă) este un text care va fi șters și repostat de fiecare dată când primește un comentariu, comentariul fiind inclus la repostare în corpul textului. “supraviețuirea” textului 1/10 în lista primelor 25 de poeme de pe poezie.ro este complet dependentă de numărul și frecvența comentariilor primite. considerați-l o invitație la interactivitate și o includere nediscriminatorie a cititorului în intimitatea actului literar.

 =  de inclus.
RaduLucian
[13.Apr.03 19:04]
e foarte buna ideea ta insa daca vrei sa faci un cyberhappening asa cum l-ai descris tu te rog sa nu abuzezi de facilitatile oferite de sistemul de inscriere de texte.
poti include comentariile in text prin editarea textului, fara sa il reinscrii, lasand astfel o gramada de comentarii "orfane".
multumesc pentru intelegere.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !