Comentariile membrilor:

 =  mae
mae
[13.Feb.03 23:59]
ai o mica greseala la versul al doilea ,

 =  rahat
Bea3x
[14.Feb.03 00:08]
auzi, chiar daca gestul tau se vrea unul plin de compasiune si deferenta, cred ca nu ar trebui sa jignesti pe nimeni cu o astfel de...chestie, ca nu o pot numi poezie. Greselile gramaticale, de punctuatie, de POEZIE sunt strigatoare la cer si ma determina din ce in ce mai mult sa cred ca site-ul asta se duce pe apa sambetei cu toate noile aparitii de pe aici. La naiba!

 =  De acord cu bea3x
lapislazuli
[14.Feb.03 00:17]
Din pacate, de acord cu Bea3x!

Si e o tendinta pe site in ultimele zile. Mie asa mi se pare.

Cu toate ca exista si texte noi frumoase...

 =  pocoave
DoDu
[14.Feb.03 00:17]
Eu cred ca Bea3x are dreptate, ca mie tare mi-a placut poezia asta din care n-am inteles nimic.
Mai ales n-am inteles vioara de stanga, daca era de dreapta as fi priceput ca si eu am avut o vioara care o caram pe dreapta din cauza arcusului prea lung din coada de cal. La potcoave nu ma pricep, dar un unchi al meu potcovea cai cu nume unguresti.

 =  Cererea voastra de excomunicare ma onoreaza !
genuneanu
[14.Feb.03 02:13]
Bea 3x , lapislazuli ,Do Du at comp .
Ei si eu care ma plingeam ca nu am comentatori cind uite in decurs de doau minute mi-au venit trei care se sprijine unul pe altul ca niste cirje .Sa va spun drept excomunicarea mea nu va poate stabili un locsor in "Istoria " la care a lucrat si Calinescu si asta pentru simplul motiv ca eu atit de mic nu pot sa
tin de fundal nici macar la o singura statuie .Va propun insa ceva pentru demolat care siguri va va face celebri :
Miorita . A fost scrisa de analfabeti care nu aveau nici cea mai vaga idee de gramatica si de punctuatie si eu copil am ascultat-o citeodata spusa dezacordat de catre tarani din satul meu Dupa aceea am
citit-o pe cea corectata de Alecsandri (ca
forma , nu ca fond) Alecsandri era un poet minor care nu s-a falit niciodata
cu greselile corectate de el ,pe cind Marimile Voastre isi pierd somnul vazind ororile publicate de altii .Deci draga comitet de inchizitie alcatuit pe intervalul a trei minute , regret ca v-am produs o supraproductie de fiere atit de mare incit imi puneti deja in circa asasinarea viitoare a site-ului .Nu era mai simplu ca dupa prima citire , constatind ca ati dat de rahat asa cum spune duduca , sa nu ma mai atingeti ?Fiindca din comentariile voastre se pare ca v-am murdarit de nu va mai puteti spala si pretindeti ca reparatie pentru daune excomunicarea mea .

 =  Multumesc
genuneanu
[14.Feb.03 04:00]
mae,
multumesc de greseala semnalata Multumesc anticipat si pentru cele viitoare pe care mi le vei semnala .Comentariul facut mai sus nu include sub nici o forma oamenii de buna credinta care imi semnaleaza erorile pe care le fac Tuturor le multumesc pe aceasta cale si astept in continuare observatiile lor care imi sint de mare folos .

 =  Mitica, Lapislazuli, Beatrice, Pan
Ghiocel
[14.Feb.03 21:36]
De-abia aseara am vazut ca suntem colegi de pagina si deci ai venit pe poezie.ro.

De fapt tu venisei aici in "Insemnare a calatoriei mele" (4 cred), ca inginerul electronist poposit in California. Salutari Doinei. Sa fiu eu cel care ti-a dat ideea ? Nasul pe poezie.ro ?

Asa ca am citit numai o parte din ce ai postat aici. Nu stiam ca si scrii. Ma bucur.

Dar, la subiect. Cred ca au fost reactii prea efervescente de ambele parti. Efectul "Cutitului in apa" (Polanski) e vizibil. Tu, ca nou venit, esti sensibil la felul in care esti receptat. Eu zic, n-ar trebui. Ca toti de aici, am iesit la vedere ca sa ne verificam intr-un fel. Capatand "feedback"-ul celor care asta fac deobicei, adica scriu sau critica. Asa ca ar trebui sa fim pregatiti si pentru laude, si pentru critici.

Mie, ca evident voi folosi spatiul tau ca sa vorbesc despre mine, mie mi-au trebuit 5 saptamani ca sa iau nivelul 100 (dupa "Soapte de dor"). Pana atunci luasem 4 stelute iar "Insemnarea ..." avea contorul de citiri pe la 100. Luasem si cateva suturi bune, in sensul ca ma usturasera bine. Unii au dat cu alifie dupa (Salma, pe unde o fi Salma , ce frumoasa poezie "Sunt cateodata", chiar si tu Lapis, cum am zis ieri, la "Picaturi..."; m-am suparat ? Nu!). Am reactionat si eu cand am simtit ca sunt atacat pe nedrept. Dar in general am strans din dinti. Eu scrisesem, eu venisem aici, nu ma obligase nimeni.

Tu ai luat nivelul 100 cam intr-o saptamana. E bine si asa.

In cazul tau iti dau dreptate ca te-ai aparat. Si eu as fi facut-o daca cineva ar fi atacat o dedicatie cuiva drag si disparut. (N-am textul initial NB). Mai ales ca atacul a fost convergent. Prietene Lapis, la cite ineptii de ale lui Roxas ai reactionat ? Pan l-a propulsat la peste o suta de citiri, sa ma ierti Maestre, dar o tin pe-a mea, nu-i faci bine incurajandu-l, doar daca n-o fi alt substrat acolo, o fi avand 5 ani...

Si cati mai umplu pagina cu zeci de texte intr-o zi, iesind cu zero citiri...

Dar felul in care te-ai aparat, Mitica, nu mi-a placut. Rondelul catre Beatrice, mai treaca-mearga, ca autorii se mai dueleaza intre ei, si chiar cu criticii. Replica ta de aici nu mi-a placut. Nu ca ma erijez in arbitru, dar tu ai cum sa demonstrezi ca au gresit. Scriind.

BUN VENIT, cu intarziere. Si fara suparare, si de partea ta, si de partea criticilor.

Si, cineva spunea nu demult, de rondelisti avem nevoie.

 =  Tu porti toata vina nasule!
genuneanu
[15.Feb.03 03:10]
Draga Ghiocelule
Tu esti tartorul , ai trimis lui Doina un e-mail si uite cum m-ai dat de necaz am inceput sa-mi neglijez slujba tinindu-ma de prostii .Al dracului site-ul asta , ai sta pe el zi si noapte fara sa te plictisesti si acum ca a scapat si de o incercare de asasinat venita din America cred ca va dainui multa vreme .Sa-ti mai spun si o chestie nostima :cam acum o saptamina am introdus un text si dupa aceia m-am cautat la autori la locul care mi se potrivea si mi se potriveste de nivel "0" Am vazut ca numele nu-mi mai apare .I-am dat lui Doina telefon si i-am spus ca am fost dat afara pe motive de ortografie si probleme cu gramatica .Mai tirziu m-am uitat la texte si am vazut ca
si al meu aparuse . Abia atunci mi-am dat seama de promovare .Nu am gasit pina acum nici un text oficial care sa-mi comunice ca am fost promovat ceeace ma face sa cred ca ori am fost promovat pe sub mina ori nu stiu eu unde sa caut .Ma gindeam ca poate tu esti pila dar acum ca mi-ai spus ca nu stiai de venirea mea m-am linistit .Multumesc celor care au facut-o dar in cazul ca s-a facut o eroare pot sa stau foarte bine unde eram , nu pentru promovari am venit eu aici .Supararea mea de ieri nu vine dela faptul ca am fost aspru criticat ci dela faptul ca nu am gasit nici o strelicie de "feedback" in aceste critici .In probleme de ortografie o sa incerc sa gasesc o profesoara de romina care sa se uite pe bazaconiile scrise de mine si sa mi le umple de rosu ca pe timpul cind eram in liceu .Ei nasule nasule ca la mari necazuri m-ai mai bagat !

 =  genuneanu & ghiocel
lapislazuli
[15.Feb.03 12:11]
Imi cer scuze, in cazul in care te-am jignit cu comentariul meu.

Nu asta mi-a fost intentia, dar a fost pur si simplu o revarsare de naduf la adresa unui numar destul de mare de texte pe care eu le consider "nemuncite" (sau nu indeajuns...) si care au fost postate in ultima vreme pe site.

Cu Bea3x nu eram insa chiar in totalitate de acord: cel putin la poezia asta, eu nu am vazut nici o greseala de gramatica.

Legatura cu Miorita si cu Alecsandri nu o vad. Sau si in cazul tau e vorba de o prelucrare?

Eu personal nu ma consider nici postmodernist si nici macar modernist, daca la asa ceva te refereai cumva.

Pe curand, o sa-ti mai citesc textele.

Ptr. GHIOCEL: Nu mi se pare ca ai dreptate. Comentez textele la care intru si le citesc. (Si intamplator la poezia de fata am intrat de 3 ori, inainte de a scrie ceva.) Cat despre Pan, cel putin ultima steluta data de el lui Roxas e pe bune. Citeste poezia si cred ca ai sa te convingi.

 =  Lui lapislazuli
genuneanu
[18.Feb.03 21:41]
Si eu am reactionat la naduf si acum regret acest lucru Si acum in legatura cu Miorita : ceeace am vrut sa spun e ca ortografia si gramatica nu ar trebuii sa fie hotaritoare in proportie de suta la suta in a judeca o poezie daca cel ce o scrie are cit de cit un gram de talent .Miorita si toata creatia populara sint cred exemple in sustinerea tezei mele , cei ce le-au conceput nu erau experti nici in ortografie nici in gramatica si totusi au dat ceva la iveala ce poate face mindru pe orice intelectual roman indiferent de nivelul lui de sofisticare .In definitiv greselile de ortografie si de gramatica se pot corecta pe cind problemele de talent se corecteaza mai greu . Nu sint mindru deloc de greselile mele si reactionez promnt cind cineva mi le semnaleaza .Ma bucur ca te vei uita in continuare la textele mele si-ti astept criticile care sa ma ajute sa coc o piine mai mincabila .
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !