Comentariile membrilor:

 =  ochii
Trandafiras
[19.Dec.02 11:39]
Ochii vorbesc singuri despre ceea ce se ascunde în spatele frunții.

P.S. Nu e cumva "tăiată precis"?

 =  keep on..o manutza inspre cer
a nimanui
[19.Dec.02 13:12]
frumos...si familiar.

+ -> a nimanui
Editor
[19.Dec.02 13:25]
de acord cu a nimanui... ba mai mult, a_nimanui poate acorda incepand de astazi stelute ;)

 =  na poftim exemplu...
nu brublem
[19.Dec.02 14:45]
păi bine mai editorule... na poftim de dă exemplu... io rămân cu laudele și a nimanuia cu treabă de făcut... frumoasă împărțeală... ce să zic... ca-n viață...
:)

 =  lebada muta
motzoaca
[19.Dec.02 21:42]
vad ca stii tu cum e cu acele cuvinte pe care nu le rostim, care raman in noi , cat si despre caderile separate-impreuna.
mi-a placut, ce mai.

 =  > trandafiras
nu brublem
[29.Dec.02 23:22]
cam tarziu, dar am scuze.. am fost o saptamana in vacanta...
nu, nu este "tăiată" pentru că lumea este tăiată, deci... "lumii tăiate" (nu mă refer la parte acolo, cum s-ar putea intelege).

+ nu brublem, ma uimesti
Oriana
[31.Dec.02 05:04]
Subscriu, poezia aceasta e foarte frumoasa!

+ Cliope
adrian_nairda
[31.Dec.02 06:31]
Partea opusă a lumii e
"tăiată", precis!
Dacă scoți și aia "bine ascuțită" pe după iris, zău că te dau cu predupebarbierieală.

 =  >adrian
nu brublem
[31.Dec.02 06:49]
ok, cu taiata m-am lamurit...
da' cliope ce-nseamna?

 =  Cliopa pe ea
adrian_nairda
[31.Dec.02 14:08]
Cli ... opa pe ea, dacă nu e Muză ... 'ca-ți-ași ochișorii tei mirositori a litere ...
Pa, la mulți ani!
mi-e somn, am mâncat Șprot
acu' nu mai pot
să merg la vot!

 =  rost fara de nimic
AlexRed
[31.Dec.02 17:41]
daca mai tai si ultimele doua versuri anoste din prima strofa plus patetismul de plastic plus lame si irisii , scoate si piatra...daca scoti toate astea vei afla ceea ce este de fapt oricum si-asa : nimic ...

 =  >AlexRed?
nu brublem
[31.Dec.02 22:58]
Mulțumesc că ți-ai rupt din timp să îmi comentezi poezuca, alex.
Comentariul tău nu pare de loc constructiv... Aș vrea să-l recitești închipuindu-ți că nu e scris de tine și să te gandești ce alt mesaj are pe lângă cel că nu iți place poezia mea...
dacă nu reușești să îl privești obiectiv, întreabă-i pe alții...
p.s.: spre deosebire de tine, eu n-am pretenția că aș fi poet și nu am de demonstrat nimic, nimănui...
consider că sunt încă slab la scris poezie și încerc să învăț din propriile greșeli, atâta timp cât se gasește cineva suficient de amabil să-mi spună care-s alea...

 =  nu brublem
AlexRed
[01.Jan.03 16:22]
nimeni nu poate privi obiectiv propria oglinda , credeam ca stii deja asta...
eu nu am pretentii ca as fi altceva decat sunt si nu am sa demonstrez nimanui nimic , asa a fost de cand am aparut pe acest site si asa va fi ntotdeauna....doar eu si parerea mea sincera despre ceea ce vad pe aici...si cam asa ar trebui sa iei si comentariul meu anterior , ca pe o parere sincera a cuiva care a citit ceea ce ai scris tu si nu drept un atac la persoana...sincer , persoanele nu ma intereseaza pe poezie.ro ci doar ceea ce dau privirii mele...iar tu nu mi-ai dat nimic prin textul de mai sus...

 =  Cat de neasteptat de frumos
Dominique
[25.Feb.03 08:48]
Vreau si eu ca tu sa sti, ca poezia ta mi-a placut. Poate m-ai mult de atat. M-a facut sa "incremenesc singura", citind-o.
Este teribil de desavarsita poezia ta. Zau asa.

+ ti-am zis eu!:P
SILVA
[25.Feb.03 09:15]
Aham, deci asa iesi pana-n sfarsit... Nu pot decat sa ma bucur si sa dau din codita din cauza asta, dar nu te amagi prea tare, ca nu sar intr-un picior prin casa (sa crape vecina!)pen-c-ai scris tu o poezie de nota 10, nicidecum, ma tavalesc pe jos in extazul datorat reconfirmarii faptului ca eu sunt taredestata, cum zicea candva un amic de-al nost'(din cauza ca mam emotionat - citat din acelasi autor)...
Ti-am zis eu, au ba, cand te-ai repezit ca purcelu' la trocuta ca te trozni ideea, "mai sezi mama, o chiscatura di vreme si rumeg-o, ca s-ar putea sa iasa chiar ceva super?!
Bravo mie!!!:P

 =  lama de iris
BlueEyes
[16.Mar.03 23:12]
chiar daca acest comentariu vine ...tarziu...vroiam sa-ti spun ca-mi place poezia ta...si,cum ti-am mai spus,ti-ai castigat o admiratoare(printre multe altele...din cate..."vad")

 =  As vrea sa inteleg...
Flex R Iko
[30.Oct.03 01:24]
Imi pare rau daca ce spun nu este constructiv. Mi-a placut poezia la prima citire. Apoi, dupa ce-am citit-o din nou de citeva ori, mi-am schimbat parerea. Cred ca "sticlesc" nu este cuvintul potrivit in primele versuri, care iti dau senzatia de mat, nu stralucire (gri, nuante pamantii). Cuvintul "sticlesc" mi se pare prea strident. Ceva mai abatut poate s-ar potrivi mai bine. Inteleg ca a cauta logica in poezii nu bine intotdeauna, dar cind logica e blatant distrusa, atunci il supara pe cititor (daca logica nu e distrusa dupa un plan, adica din-adins). e.g. cu toate ca "ochii tai se inchid," ei "sticlesc." Sau ai vrut sa spui ca se inchid la culoare? Atunci poate "intuneca" ar fi mai potrivit.

Partea incepind de la "cioplita" pina la "ascutita" nu o inteleg. Nu inteleg de ce e acolo. Care e mesajul, cum se conecteaza cu ce a fost scris inainte, sau dupa?

Ultimele 3 versuri mi se par din nou deconectate de restul poeziei. Dar e un sfirsit fain; poate il poti folosi altcumva.

Pentru mine o opera de arta trebuie sa aibe un mesaj clar. Poate greu de descifrat, dar odata descifrat trebuie sa fie clar, distinct. Daca in acelasi timp este si aestetic, cu atit mai bine. Dar numai aestetic nu e de ajuns.

Numai bine,
R
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !