Comentariile membrilor:

 =  certitudine
oglinda
[25.Nov.02 14:41]
Vai, bietul Nichita, câte mai are în memorie...

 =  pe constiinta lui Nichita
motzoaca
[26.Nov.02 00:13]
''daca esti amabil explica
nu are sens un canal plin de nebuni''!!!
e tare .

 =  Motzoacei, cu drag!
adrian_nairda
[26.Nov.02 12:41]
Într-un anume sens sunt un privilegiat. Cum vine asta, ai să întrebi tu care știi toate întrebările?
Întâi de toate, eu care nu mai știu toate întrebările, am privilegiul să pot alege să răspund sau nu, asta sub raportul certitudinilor, dintr-un loc, dintr-o țară unde ipoteticul este perfect abolit.
Apoi am un alt fel de posibilitate, nesubsatanțială de a mă simți luat un pic la rost pentru că rostesc vorbe fără sens.
Bun. Ce se poate face? Cităm, cităm din Nichita. Ia ascultă: "Un os rupt doare pentru că este un os în afara legii de os." Mai departe el, Nichita, se întreabă cum e când este vorba de cunoaștere. Cunoașterea este un fapt de jale, revelația faptului este cutremurătoare. Neadevărul provoacă angoasă până la urlet. Numai că de data asta angoasa este din registrul metafizic.
O fi răspunsul ăsta suficient de ... "amabil", Motzoaco?

 =  Adrian: de aceea cu intarziere
motzoaca
[27.Nov.02 04:04]
Adrian,m-am gandit. tu vorbesti ca Nichita si vorbesti ca tine.cand eram eu mai mica si cateodata nu intelegeam nimic din Nichita umblam pe strazi de parca eram nauca de cap, dar parca il stiam din gand. de aceea.

 =  Motzoaca umblând cu Epica Magna
adrian_nairda
[27.Nov.02 18:45]
Motzoaco, te rog să-ți închipui, că tot spui tu că la tine e cel mai firesc lucru ăsta cu închipuirile, că trăiai prin a doua jumătate a secolului 19 și numai ce, pac! îți cade în mână o carte a frumosului domn Eminescu. Pas de înțelege, dar ce frumos, ce frumos te plimbă dânsul printre sensuri cuvântând cu o limbă românească, dar "cari" nu prea era de găsit prin toate gurile vorbitorilor vremii. Eu cred că domnul Eminescu pregătea limba pentru românii cu sensurile din secolul viitor, adică din secolul 20.
Acum, cu riscul de a mă lua unii și alții la bătaie, sau de a se pune cu gura pe mine, am să spun că în a doua jumătate a secolului 20, domnul Nichita s-a apucat și el să scrie Necuvinte pentru secolul viitor, care se dovedi a fi chiar și un mileniu luat de la cap.
Eu atâta am avut de spus. Altcineva a scris Epica Magna

 =  Adrian:multam fain
motzoaca
[27.Nov.02 18:57]
Adrian multam fain de rabdare si de explicatii, eu sunt cam cap patrat si cateodata nu ma linistesc pana nu aud cuvintele spuse din gura cui trebuie.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !