Comentariile membrilor:

 =  superinstelata!
Clement
[14.Nov.02 19:29]
Felicitari pentru "Geometrii singulare"! Sunt nou in comunitatea poezie.ro, n-am avut suficient timp sa trec cu privirea peste prea multe texte/pagini/nume(pseudonime), dar in fiecare zi descopar cate ceva bun de citit. Te gasesc superinstelata si poate as fi adaugat si eu un astfel de semn, dar sunt atat de departe de Olimpul poeziei.ro!

+ super
Marina
[14.Nov.02 19:55]
o stea linga cununa ta de stele...

 =  orianei....
inorog
[14.Nov.02 21:18]
am sa imprumut din vorbele altui poet(Batsuo) ca sa traduc ceea ce simt citindu-ti poemul:Eu plec,tu ramai-doua toamne...

 =  Oriana
Anton
[14.Nov.02 21:40]
Oriana, cu riscul de a te supara pe mine iti spun ( colegial, desigur) ce nu mi-a placut.
- in prima strofa folosesti gerunziul de 4 ori, adica fortezi putin, din punctul meu de vedere aceasta strofa e mai putin realizata artistic. Apoi, "pentru deliciul SPECTATORII din strada", eu nu am inteles.
- "lebede diafane" (str.2), cam obosit si mai apare lebada si in strofa a treia. La fel si casalotii-balenele.
Interesanta este insa forma, chiar daca asta conteaza mai putin.
Astept cu interes volumul, sint sigur ca va fi bine primit de cititori.
Cu stima,
Anton

 =  Anton
Oriana
[14.Nov.02 22:58]
Multumesc pentru observatii. Am lucrat la gerunziile acelea si am corectat greseala specatorilor din strada. Cu lebedele diafane nu stiu ce sa fac, poate ar trebui sa gasesc o specie de pasare pe cale de disparitie sau una careia i se intampla tragedii ca in cazul balenelor, casalotilor, elefantilor, gorilele, etc. Dar n-au fost bietele lebede prinse si papate in parcurile europene? Cate caprioare au mai ramas in Romania? Eu vad aici mereu cel putin una pascand linistita pe langa strada, spre periferie. Nu e o repetitie in strofa aceea, ci o concluzie: fildesul de elefant este asezat pe o perna captusita cu piele de caprioara si umpluta cu pene de lebada - mda, nu imi vine acum in minte o pasare rara, dar pentru aceste infatuate delectari omenesti s-au comis atrocitati si nu cred ca animalele ne sunt inferioare, am vazut de curand niste documentarii din lumea subacvatica care m-au uimit.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !