Comentariile membrilor:

 =  pentru cine citeste acest tecst
Leonard Ancuta
[05.Jun.07 00:41]
cheia e la mine. daca vreti sa va descuiati ambitiile sa imi spuneti ce rasa e cainele si cum il striga Alberto...

primul indiciu: gradinita avea un gard viu aproape mort...

 =  ai dreptate,
Alberto M. Popesco
[05.Jun.07 00:46]
cheia e la tine, sunt un fel de "mamă-purtătoare" :D...
păi dai la toata populația poetică indiciul ăsta pe care mi l-ai ascuns până acuma?!...

 =  Agasant
Adrian Dorie
[05.Jun.07 00:48]
Well, acest text este destul de agasant... si imi plac textele agasante; dar acesta este si haotic. Imi omoara neuronii mai repede decat bautura.
Acest stil (dorit alert) de a capta atentia cititorului si de a-l face sa zambeasca nu prea da roade (din perspectiva mea). Stilul poarta semnatura 'Luana Zosmer', o profesionista a genului.
E intelept sa reduci viteza naratiunii si sa introduci ceva mai multa subtilitate in umor, asa cum ai procedat la textul de proza anterior.

Cu o critica distructiva, rautacioasa,
Adrian

 =  Adrian
Alberto M. Popesco
[05.Jun.07 00:53]
te înșeli, cum să-ți explic?! o parte din replici îmi aparțin, restul îi aparțin lui Leo... deci, care sunt ale mele?! poți să-mi spui?
amical,

 =  alo, adidorie
Leonard Ancuta
[05.Jun.07 00:53]
sper ca nu e o problema de mumar ca eu nu sunt bun la matematica. dar voi apara acest text cu vieatza mea, ca am m-am folosit pe post de scuipatoare pentru asta.

 =  Îmi place
adriana barceanu
[05.Jun.07 09:17]
E o înșiruire de imagini clare, definite și ...înspăimântătoare.
Ați facut un text interesant care are o legatura strânsă cu absurdul. Mi-e îmi poate omorâ din neuroni că am destui. Și știu sigur că „tata visează cuțite albastre” îți aparține domnule Alberto.
Cu respect,


 =  absurdul
Leonard Ancuta
[05.Jun.07 10:43]
e o a doua natura a noastra.... sau e absurd sa cred asta?? nu stiu stiu doar ca un text absurd va trebui perceput in mod absurd.

 =  interesant
Fogaș Georgina
[05.Jun.07 16:29]
îmi place cum ai compus textul...cu această înșiruire de imagini.umpic m-a facut chiar să zâmbesc diabolic,prin mica PUBLICITATE la gilette, și roșul acesta predominant.
"am în dreapta un lighean plin de sânge dar jur pe roșu că nu mai beau oameni fară acordul părinților",fraza asta m-a dat pe spate.E chiar calumea constituit totul, cu o ușoară notă de ironie.Sper că voi mai citi si pe viitor asemenea texte.
Respectele mele,
Gina

 =  :)
M-am amuzat pana in ficat de acest text jucaus, pentru ca totul este o joaca care se doreste morbida dar mie nu a reusit sa-mi inspire decat veselie. Si daca ar fi sa spunem ca asta este imaginea lumii de azi probabil ca nu am gresi prea mult... pentru ca asta este lumea spusa prin alte cuvinte decat norisori si tigari marlborro.
La buna citire,
Cristina

PS: citind la un moment dat mi-am amintit de un film se numea Day Watch, un film horror rusesc...

 =  giocoso
felix nicolau
[05.Jun.07 16:28]
e sarjata tare, trece dincolo de urmuz si vian, dar ma bucura ca incerci incerci. de fapt aici e poezie. pt proza scurta, trebe putina motivatie a gestului. aici e mult teribilism, dar uneori , zau, e nevoie si de el

 =  Georgiana, TCOD, Felix
Leonard Ancuta
[05.Jun.07 16:43]
raspun eu in numele lui Alberto, fiind coautor la aceasta joaca amuzanta, absurda si usor morbida... sincer, chiar ma gandeam acolo, la vian si urmuz, pe de alta parte imi placea idea asta de jam, de colaborae.. se pare ca ne+a iesit... ca e si putin teribilism, poate e din cauza faptului ca suntem copiii teribili ai sitului, si aici se va remarca lipsa de modestie.... multumiri voua! asteptam statuete si fonduri pentru ecranizare.

 =  deci de-a treptul trist
Tara Mircea Marcel
[05.Jun.07 18:39]
mie mi se pare trist... doar atat trist. o lume sadica, cu sange, cu plamani pe garduri, ficatei, si caini pierduti, si sa nu uitam de mame care vor sa te faci poet (asta cred ca e a ta alberto). dupa cum ziceam si fara sa ma repet textul e trist.
(si textele astea imi dau mare bataie de cap, nu gasesti nici un fir care sa il lege, sau sa lege cel putin doua fraze, da asta-s eu: ma prind mai greu :D)

 =  offtique mauve
noemi kronstadt
[05.Jun.07 18:50]
"unu si cu unu mi-e tot una" imi pare o perla aproape perfecta

nu mai cautati cainele, e in cotetul dulaului meu, al meu doarme cu motanul

 =  bravo baieti
Anni- Lorei Mainka
[05.Jun.07 19:03]
v-a reusit
nu e chiar f. absurd, e un tablou reusit al societatii globalizate , strecurata prin toate sitele constientului....si fiti convinsi , multi viseaza cutite, poate nu chiar albastre....pe mine textul nu m-a uimit, aici in jurul meu e la ordinea zilei....sunteti o.k.

 =  acum răspund eu :D
Alberto M. Popesco
[05.Jun.07 20:07]
TMM, replica nu e a mea :D... mie nu mi se pare trist...
Noemi, n-am înțeles nimic din ce-ai comentat, poate și acesta era scopul tău :D
Anni, nu e chiar atât de absurd pe cât pare, îți dau dreptate, e o lume nebună, n-am vrut să uimim pe nimeni, cel puțin eu nu mi-am adus contribuția la acest text cu gândul de a epata.
mulțumim pentru trecere

 =  sa mai zic si eu ceva de dulce
Leonard Ancuta
[06.Jun.07 00:29]
aproape perfecta... ce ciudat ca unii oameni se gandesc la perfectiune... pe de alta parte pare ca o acuza faptul ca e doar "aproape" perfecta... apoi vine ciocanul, barosul critic> perla... hahaha ... pai daca ma faceam poet o ascultam pe mama...si daca vroiam sa ma fac filosof imitam pe cineva.

 =  cainele andaluz
noemi kronstadt
[06.Jun.07 14:52]
"perla aproape perfecta" inseamna, in sistemul meu, o entitate/enunt demn de admiratie...iar acest joc de cuvinte al vostru are o adancime despre care imi dau seama ca nici voi n-ati observat-o inca, de vreme ce socotiti c-o tratez cu sarcasm grobian.

 =  noemi
Leonard Ancuta
[06.Jun.07 15:12]
multumim. nu stim intradevar cam cat e de valoroasa joaca asta a noastra, insa miyam pe faptul ca noi o simtim foarte buna, de aceea o aluzie al carui inteles ne semnifica noua o poziție refractara asupra capacitatilor noastre de a scrie ne+a facut sa ne ambalam. nu prea cunosc modul, felul dumneavoastra sarcastic, so nu prea aveam de unde sa stiu ca e "de bine". acu ca am priceput o sa respir usurat ca o gura de canal.

 =  sweetheart
Alberto M. Popesco
[06.Jun.07 19:22]
esti o dulce, dar comentezi cu sarcasm, asta-i sigur.
destul de amical,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !