Comentariile membrilor:

 =  părere
nica mădălina
[03.Jun.07 18:06]
fii.
remarc schimbarea de atitudine, mai accentuată de astă dată. adică o asumare a simplității.

 =  George, da
cornel stefan ghica
[03.Jun.07 19:17]
ultimele doua strofe cuprind o (intreaga) asumare a regasirii. inglobeaza un sentiment "mai departe decît / s-ar putea închipui". o ratacire cipriota bine-scrisa.
felicitari (inca odat') pentru "hai / fii tu aproape / dragostea mea / rotită în cer și pe ape fi tu / calea și blestemul meu // fii ca și cînd ai avea / capăt / de curcubeu".
felicitari

cu stima, blueboy

 =  RE: parere
George Asztalos
[03.Jun.07 19:18]
"keep it simple" se spune Madalina, asa e, pentru cine si ce sa te complici?...Apa de baut: asta suntem...:)Si ne e o sete de pustiu, citeodata, de asta...:)Multzam fain ptr. trecere, a fost o bucurie...:)

 =  Da, Cornel
George Asztalos
[03.Jun.07 19:27]
sunt chiar la stinca in spume a Afroditei, in Cipru, ratacit pe ritmuri de sirtaki...De aici a pornit dragostea in lume, se spune, aici e capatul curcubeului...:)Multumesc de aprecieri, ma bucur sa fiu intre prieteni, virtual, acasa, hai sa-mi traiesti si sa ne traim...!

 =  ce vara perfecta
Ioan-Mircea Popovici
[03.Jun.07 22:22]
stiam ca ajungi la umbra lamailor amari din Cipru. cum sa nu fiu samanta de (Y)-grec daca tu esti in Cipru si fiul meu in Creta? Prietenie si cantec de grec. Poate te intalnesti pe acolo si cu Thanassis. Ce vara perfecta se anunta!

se spune că secretul e să-i pui
vieții roțile alea rotunde

partea asta ai spus-o atat de frumos ca-i imposibil sa nu o auzi rostogolindu-se pe scara...

 =  `
Mirela Neculcea
[15.Jun.07 21:37]
de ce "rămînea" si nu "ramane" ( de sunat mai bine nu suna clar ) ?

penultima strofa nu m-a incantat in mod deosebit, desi are cateva particele bine, dar na...sti ca am eu ceva cu siropozitatile.. in rest e ok (sa imprumut si la textul asta un zambet ? :P )

te pastrezi si in cipru cu stilul tau, dar parca ii mai adaugi tu ceva tragico-dragastos. ai grija la doze ;)

 =  Ecouri cipriote
George Asztalos
[18.Jun.07 11:38]
Mircea:
Se spune de asemeni ca tot ce e bun se duce repede, asa cum de repede seduce...Iar dragostea o planuim "forevar" si dureaza o clipa...Viata insasi e o excursie intr-o frumusete pe cale de disparitie...Ma reintorc in tara mai bogat cu o calatorie doar, intr-o insula faina dar neprimitoare...Deja ma gindesc la alta calatorie.Europeana de data asta.Sunt un nomad incapatinat, casa mea e pe drum, ochii si mintea in cap, la locul lor, iar cerul instelat- deasupra...Mersi pentru aprecieri, bate palma aici :)
Mirela:
Am corectat, "siropozitatea" e voita intr-un context total lipsit de afectivitate, chestie de indulcire asa peste amarul unei carente...Doza e suficienta, nu exagerez, mersi de zimbetul imprumutat, mi-a prins bine, uite-l aici, viu si nevatamat: :))
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !