Comentariile membrilor:

 =  Cipriane
Alberto Marin Popesco
[28.Mar.07 01:46]
bre ai talent, dar personajele astea trebuie să se miște și ele, să gesticuleze. nu lăsă totu în grija regizorului. arată și tu că știi despre ce este vorba în piesa ta: pune-le să se aplece, să fluiere, să se înroșească... etc-etc
ai înțeles?!

 =  era cazu sa mi se spuna :D
Ciprian Ciuciu
[28.Mar.07 01:56]
te referi la didascalii? e, greseala mea e ca imi spun: il scriu sa il montez eu mai incolo... si surpiza sau nu, si eu mai uit ce aveam in gand! deci, foarte bine venit sfatul tau, uite ca m-am concentrat atat de mult pe dialog, dupa atata Visniec citit, ca am uitat de didascaliile lui Nea' Iancu! ms de trecere Alberto! sau Marin?

 =  Da, are talent
Silvia Bitere
[28.Mar.07 09:51]
și este foarte destupat la minte comparativ cu ce gasesc pe Agonia. Fără să jignesc, îmi este chiar drag când îl văd apărând în dreapta, la lucrări slăbuțe.
Sigur, eu nu sunt editor, repet, fără pic de ironie spun asta, dar ce să facem... oamenii se mai și aleg între ei.
Mă bucur de o astfel de prezență pe agonia.

Textul este haotic de nebunesc Cipriene. M-a luat și cu dureri de cap citindu-l:D. În fine...este stilul tău recunosc care mie îmi place, ești tu pe micul ecran:)))

 =  Silvia, promit lectura reciproca, la bine si la Atelier!
Ciprian Ciuciu
[28.Mar.07 13:02]
multumesc foarte mult silvia! e bine s-aud ca am si eu un stil... :P pai urmeaza sa urmez sfatul lui Alberto (sau Marin) si sa explic putin jocul loor si poate poate va iesi de la atelier... dar poate n-o fac pentru tine Silvia, si macar aici, o las fara didascalii, o corectez doar pe comp. Ms de aprecieri!

 =  inca unu fain :)
Tara Mircea Marcel
[28.Mar.07 23:17]
unde ii gasesti pe toti nebunii astia? :))
bietii oameni. stau la rand renuntand la viata lor ca sa afle ce e viata. dau pasarea din mana pentru cea de pe gard, pe care o sa o prinda "maine".

tragic textul. si da, didascaliile ar ajuta foarte mult si ar da si mai multa culoare textului.

 =  poate poate!
Ciprian Ciuciu
[29.Mar.07 01:14]
Mircea, ai cam vazut tu ce si cum! buna observatia! cat despre didascalii, le completez din mer pentru ca de azi am inceput sa lucrez la text cu niste pr. :P
sa vad ce iese si apoi completez eu spatiile incolore!
ms de coment! ;)
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !