Comentariile membrilor:

 =  "nu versuri ce din coada dau"
Ion Adrian
[06.Feb.07 16:15]
parerea mea e ca ar trebui sa fii mai atenta la masura si sa te concentrezi mai putin pe rima. Ai dorit sa ai o poezie cu rima - foarte bine, dar pentru poetii aflati la inceput de drum rima ingradeste exprimarea. Poate un vers alb ar fi schimbat modul in care vedem poezia ta.

 =  Ratarea unui motiv literar
Vasile Mihalache
[07.Feb.07 02:11]
Dumneavoastra aveti o asa zisa stare poetica care face opinie separata de logica poemului.Un avant care va impiedica sa observati ca mutilati, cu talent, un motiv literar; al >.Sunteti dominata de afluenti si pierdeti din vedere varsarea in mare a fluviului propriu-zis.Asa ajunge la noi,incolor, parca si fara valuri aproape mineral.Talentul este vizibil,este necesara o aprofundare a lecturilor din marii poeti.

 =  Ion Adrian
Oana Izbașa
[07.Feb.07 19:48]
Mulțumesc mult pentru comentariu. Ai dreptate, rima i-a răpit din farmecul pe care l-ar fi avut dacă nu ar fi fost rima :) Am vrut să spun "asta e... e o poezie pierdută, poate data viitoare"... dar, am văzut aici jos "Acest text îți aparține: Poți edita/corecta acest text". Nimic nu se pierde. Poate, într-o zi, când voi avea starea necesară... o voi rescrie, fără rimă, fără margini. Să zbore cuvintele pe cerul meu de sentimente precum rațele din mintea mea de-asupra bălții mele de imaginație... :)

 =  Vasile Mihalache
Oana Izbașa
[07.Feb.07 19:48]
Cu "sunteți dominată de afluenți și pierdeți din vedere vărsarea în mare a fluviului propriu-zis" ați pus punctul pe i. Aveți perfectă dreptate. "Afluenții" (sau "avântul") reprezintă furtuna mea interioară... Ea, la rândul ei, se lasă dominată de alte evenimente, de vârstă etc. Furtuna m-a îndemnat la scris, scrisul mi-a dat o stare poetică, m-am lăsat purtată de starea mea poetică, dar a intervenit furtuna și... am uitat de poezie. :) Când va apărea curcubeul, voi încerca să iau de-acolo culori ca să recolorez poezia și între timp, mă voi ocupa și de aprofundarea lecturii.
Vă mulțumesc mult de tot pentru comentariu.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !