Comentariile membrilor:

 =  tornadă a cuvintelor
Tamara Zub
[24.Jan.07 16:06]
Văd aici puterea unui discurs limpede, frust, direct, o promisiune de tornadă a cuvintelor și rebeliune juvenilă. Îmi plac invectivele: "ești o putoare", "cumperi lucruri de care nu ai nevoie", "te îndrăgostești de curvari", apoi întrebarea inocentă "de ce mă privești ca o vită?". Desigur, cea mai interesantă e răsturnarea de perspectivă din final, când înțelegem că Eleonora e un personaj inventat pentru a ne impresiona și pentru a o ajuta pe autoare să-și exorcizeze dezgustul, spaimele, sfâșierile. O voce sonoră, curajoasă, pe care aș vrea s-o mai ascult. Mai citim.

 =  completare
Tamara Zub
[24.Jan.07 21:35]
Cea mai tare imagine totuși e "mucegaiul de pe coapse" și finalul - "nici un rid, nici un neg, nici o plagă" (!)

 =  frumos
Ana Nas
[24.Jan.07 23:54]
frustrarea fata de propria persoana, cam asta intrezaresc in textul asta, si nevoia de a-ti reorienta dezgustul spre un punct exterior (aici - eleonora. de ce eleonora?). reusit. poezie pe alocuri funny ("de ce mă privești ca o vită? ce-i cu tine?"). dar puternica, fara dulcegarii si sinceritati "naive". c'est la vie si ai prins-o bine.

 =  Multumesc
Daria Vlas
[25.Jan.07 17:51]
Tamara, Ana, va multumesc pentru vizita si pentru aprecieri. Sper sa mai indraznesc sa postez ceva in curand. ne mai auzim
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !