Comentariile membrilor:

 =  Succes!
Mariana Tanase
[17.Nov.06 09:34]
Felicitări Camelia !Coperta este minunată.
Cu drag,
Mariana Tănase

+ Felicitări!
Liviu Nanu
[17.Nov.06 09:36]
Felicitări Camelia! Mulțumesc Dana! O treabă minunată, însă ar fi trebuit pus anunțul mai din timp. Sper să îmi păstrezi și mie o carte cu autograf.

 =  feliciatari
Cosmin Dragomir
[17.Nov.06 09:38]
sper sa pot ajunge. desi nu bag mana in foc. la ora 18 este si recital la cafeneaua muzeului unde recita Emil Brumaru si trebuie sa vorbesc cu poetul

 =  felicitari cami
Bogdan Gagu
[17.Nov.06 09:56]
felicitari cami inca o data... si iti reamintesc ca tot InDArtul va fi alaturi de tine, plus prietenii tai de sambata...
sper sa ne lasi sa-ti recitam poeziile...

cu drag inoni

 =  Multă baftă !
Iakab Cornelia Claudia
[17.Nov.06 10:13]
Uite un eveniment ce va face fericiți niște oameni. Eforturile dau roade! Aveți și avocado, simt o poftă nebună?
Și niște portocale neatinse de Lună?

+ Mareea Sufletului și o Camelie
Ela Victoria Luca
[17.Nov.06 10:44]
Frumosul și Grația, îmbinate, așa încât Lumea, cea ascultătoare și cititoare să poată privi Mareea din interior. Deosebit titlul. Coperta este o încântare. Poeta a rămas fidelă artei. Felicitări, Camelia!

Ela

 =  felicitari
Florin Hulubei
[17.Nov.06 10:46]
Felicitari, Camelia! la mai multe volume!

 =  amfora din iris
mircea lacatus
[17.Nov.06 10:48]
aducatoare sa-tzi fie de aromele succesului si izbanzii
camelia primul mei comentariu pe agonia s-a intamplat la o poezie de-a ta asa ca am oarece pretentzie la un volum cu dedicatzie si semnatura
merci

 =  în ce oraș?
florian stoian -silișteanu
[17.Nov.06 10:59]
încă o stea pe cer. sper să strălucească nesfârșit.cu bucurie florian silișteanu.în ce oraș se întâmplă că nu e scris?

 =  Dragi prieteni
Dana Stanescu
[17.Nov.06 11:00]
Cami nu poate raspunde momentan felicitarilor si cuvintelor voastre calde, o sa fac eu pe 'gazda', mai ales ca am lucrat amandoua la carte, cot la cot, ma rog, tasta langa tasta. Volumul cuprinde poeziile publicate de-a lungul celor (cel putin) 2 ani aici pe agonia, printre prieteni. De aceea va asteptam si la lansare sa fiti alaturi de autoare pentru un zambet, o confirmare, un vers, intr-o dupa amiaza de sambata care deja se anunta pe masura sufletelor noastre.

 =  locatie
Dana Stanescu
[17.Nov.06 11:06]
Bucuresti, desigur...

+ Pentru frumusețea exteriorizării poetice
Maria Prochipiuc
[17.Nov.06 11:22]
Felicitări poetei Camelia Petre pentru realizarea acestui nou titlu de autoare de volum. Fiecare carte e o nouă naștere,nu numai a editurii, dar mai ales a autoarei. Pentru mine cartea reprezintă un nou născut. Multe felicitări! Numele volumului poartă în el o mare încărcătură semnatică. Felicitări și Danei, pentru colaborare!

Pentru că>>>> Poezia Cameliei e plină de bucuria de a trăi viața cu toate frumusețile ei, apoi frumusețea imaginilor echivalează cu trăirile sufletești de cele mai multe ori, se simulează o vitalitate ce vrea să ia parte la tot ce se întâmplă, dincolo de timpul trecător. Pentru mine personal, Camelia e ca un mugur fraged, dar care are puterea de a învinge și rupe scoarța cea mai tare și mai dură a unui arbore. Limba folosită este simplă, dar simțul de armonie și talentul poetei de a o mânui i – au descoperit rezerve de expresie. Ea găsește totdeauna o potrivire deplină între sentimente și cuvinte chemate s-o exteriorizeze, realizând astfel valori poetice cu totul originale.

+ Eveniment
Daniel Puia-Dumitrescu
[17.Nov.06 11:44]
Felicitările mele și toată iubirea pentru o ființă dragă nouă!
Dana, felicitări și ție.
Cu drag,
Daniel

 =  cu gândul acolo
Cristina Hasse
[17.Nov.06 11:58]
Felicitări, Cami! Îmi pare rău că sunt așa departe. Vreau și eu o cărticică. :)

 =  c.p.
Andrei Ruse
[17.Nov.06 12:37]
felicitari sincere

RA.

+ Parere
Andu Moldovean
[17.Nov.06 13:16]
Eu zic ca daca tot ne-am facut mai nou boieri sa nu mai tot "felicitam" un coleg (o colega) care apare pe hartie. Ce tot atatea "felicitari" de parca s-a maritat sau a nascut vreo minune de copil? Mai bine sa-l (sa o) deplangem, ca grea soarta il (o) asteapta, zau asa. In ziua de azi, volumele de poezie sunt paria literaturii, iar poetii ultimii golani de pe planeta (vezi cazul Zabet, care traieste de azi pe maine, din mila contribuabilului, iar el nu a publicat inca nimic, tineti cont!). Si uite cum "ploua" cu aparitii editoriale, ca doar de-aia exista edituri pe lumea asta unele de nici nu poti sa le zici numele (si eu am vrut sa-mi fac una acum vreo zece ani si sa-i zic Editura Salamalecu dar m-a ras mafia imediat de nici n-am ajuns la Registrul Comertului cu un "ce ma, te-ai gasit si tu acum sa-ti faci editura? Na, ca-ti dam noi editura de sa nu o poti duce! Daca vrei, pune mana si intai tipareste tu pe goange niste carti d-alea de la baptisti, sau de la penticostali, niste glume d-ale lui Vadim sau niste povesti nemuritoare d-ale lui Vladimir Ilici Iliescu si dup-aia mai vorbim noi!" Ei mi-au dat, eu am luat si mi-am vazut de treaba mea, ceeace se pare ca fac pana astazi.
Deci, te plang Camelutzo ca ti-ai scos si tu carte, dar nu-i nimic. O sa-i puna Nanu bold in cap si o s-o puna la raft. Dup-aia o sa ne adunam sa facem poze si sa citim din Silisteanu, ca pe asta ne cade mana mereu.
Bobadil.
P.S. Te imbratisez si sa ai grija de tine, mey poeto drago! Si sa ai parte de cat mai multi cititori la lansare. Numara-i si tine-i minte!

 =  si eu
Ramona Ungureanu
[17.Nov.06 13:58]
andu moldoveanu :))))))))))))

felicitari, camelio!

 =  Felicitari
anca anghel novac
[18.Nov.06 02:46]
Felicitari si din partea mea.
Te-am mai citit.
Recunosc,in ultimul timp din ce in ce mai putin dar din motivat. Din lipsa de timp.

 =  multumesc
Camelia Petre
[18.Nov.06 10:42]
Andu, ma plange:). Adevarul este ca si mie imi vine sa plang...Sunt profund emotionata. Si nu numai datorita lansarii ce va avea loc astazi ci si din cauza faptului ca mi-ati facut o adevarata surpriza. Undeva in umbra, cumva departe... va simt aproape de mine. Si asta ma emotioneaza si ma bucura.
Pentru cei care doresc o carte ii rog sa imi scrie pe adresa de email de yahoo: cameliapeter

Va multumesc din toata inima.
Dana, ingerul meu pazitor, multumesc.

 =  Aici...
Diana Manaila
[18.Nov.06 19:05]
un suflet maree, un ochi, o fereastra, o inima deschisa...
Felicitari si gandul meu de bine!

 =  noiembrie 2006
Dana Stefan
[18.Nov.06 19:47]
sunt alaturi de tine, si sunt profund emotionata revazand o coperta cu o imagine de pe vremea cand albastrul se confunda tot asa, cu privirea...
felicitari pentru un eveniment unic, intr-o toamna atat de pregnanta. sunt doua anotimpuri in unul, aici.

Linea

 =  Cami,
keller victor-theodor
[18.Nov.06 20:17]
felicitari si succese!


cu drag,
Tedi

+ felicitări!
Alina Manole
[18.Nov.06 20:25]
Mă bucur să aflu despre lansarea volumului tău de versuri, pe care îl doresc în raftul de Poezie din biblioteca mea, dacă se poate.
Te invităm să lansezi volumul și în cadrul Cenaclului Virtualia!

Felicitări, cu drag!

 =  rasp
Camelia Petre
[24.Nov.06 16:28]
Diana, Linea, Victor, va multumesc pentru cuvintele frumoase. Sper ca imaginile din poezii sa fie pe masura imaginii de mai sus, asa cum v-a placut voua.
Alina, multumesc frumos pentru invitatie. Este o onoare pentru mine. Ne vedem la Iasi!

Cu drag!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !