Comentariile membrilor:

 =  In cautarea sinelui
Lucretia Terchila
[01.Nov.06 19:05]
Imagini banale, ma gândesc ca intentionat alese pentru atmosfera acestor doua "Crochiuri", la care remarc finalul apocaliptic, prin trimiterea la razboi. Final în forta si cu efect surprinzator:
"ca o torpila/ ratacita pe câmpul plin de raniti/ în timp ce tu cauti cu înfrigurare/ urmele camarazilor disparuti în lupta".
Acum ca avem "prologul" si "epilogul", ma întreb ce mai vine?...

 =  >
emilian valeriu pal
[01.Nov.06 20:01]
Nu sint nici mai jos nici mai sus. Citeste te rog regulamentul. Ai mai multe responsabilitati.

 =  re:
Florin Hulubei
[02.Nov.06 11:42]
Lucretia, imaginile sunt banale pentru ca am incetat sa mai caut brizbrizuri pentru textele mele. candva eram foarte manierist si a trecut vremea aceea. mă bucur că ți-a plăcut finalul. din cîte știu eu, după epilog nu mai vine nimic. poate alt text! te mai aștept!
emilian, mulțumiri ție și editorilor pentru încredere. sper să nu dezamăgesc! ce știu este că nu voi abuza de steluțe.

 =  re:re
Lucretia Terchila
[03.Nov.06 20:36]
Profit de faptul ca merge site-ul :-) pentru a-ti raspunde. Te întrebam ce mai vine, referindu-ma la textul propriu-zis, la acea „istorie a sinelui“, de care vorbeai. M-am uitat pe pagina ta autor, dar n-am gasit nimic cu acest titlu. Cred ca tocmai asta vroiai, sa ne dai de cautat...
Privind lipsa "brizbriz-urilor", ai dreptate, ca un adevarat "boier", citez din Manifest: "Textul este suportul mesajului; distanța dintre semnificant si semnificat trebuie micșorată. Construcția operei să fie tensionată prin dinamismul scriiturii."
Pe curând!

 =  OK
Florin Hulubei
[04.Nov.06 14:55]
e in regula, Lucretia. mai este si Crochiuri...prolog, dar oricum multumesc pentru vizita si semn. nu m-am gandit la boierism cand am scris asta> te mai astept!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !