Comentariile membrilor:

 =  :-??
Oana Izbașa
[07.Feb.07 01:56]
Pedeapsa vine cu adevărat doar pentru cei care o înțeleg, care o percep ca "pedeapsă"... Și de cele mai multe ori, cei care o "înțeleg" sunt "semi-câinii" (poate ex-javrele, că până la urmă nu mai există nici un câine pursânge) și din clipa în care încep să priceapă, încep să nu o mai merite în așa de mare măsură.
Cât despre gaura în cer... S-o fi făcând, dar nu în cerul ăsta. În viețile fiecăruia dintre noi există o infinitate de ceruri pe care le ciuruim în mod (mai mult sau mai puțin) inconștient.
(De cele mai multe ori) "Dreptu-i văzut ca simplu tâmpit" doar de tâmpiti și mai simpli decât el, de niște "stângi" (eu sunt ambidextră, btw :)) care habar nu au cum e să fii drept dar unii dintre ei își doresc în secret (iar alții au convingerea că sunt) să fie la fel de drepți ca dreptul. :)
Și... am o întrebare: ce e aia dreptate? Că eu deja nu mai știu (în cazul fericit în care am știut vreodată). Lumea (datorită relativității ei pe care de-abia, de-abia am descoperit-o și eu cu greu) mă face să mă simt din ce în ce mai confuză.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !