Comentariile membrilor:

 =  ...semn...
Jigăranu Adrian
[23.Sep.06 22:54]
Nu va faceti griji, stiu perfect diferenta dintre a preleva si a prevala. Recunosc, scriu in mare graba, frenetic chiar si imi ies perle uneori.O sa corectez...
Putini de pe poezie.ro citesc eseuri politice si le comenteaza, sunt scrieri care nu gadila in mod placut simtul estetic, asa ca nu-mi fac griji pentru lipsa respectivelor comentarii.
Va asigur ca nu traiesc intr-un turn de fildes si ca sunt fiu de fosti si actuali proletari :)
Sunt convins ca la varsta dumnevoastra va considerati in masura sa-mi dati peste bot "Ați căzut exact în fisura excepțiilor la generosul precept al lui Racine Valoarea nu așteaptă numărul anilor" si sa-mi spuneti idiot. La varsta mea erati la fel de intelept ca acum?
Nu o sa replic cu aceeasi masura. Nu am de demonstrat nimic nimanui.
Sunteti un om implinit si cu toate astea VA PASA de umanitate, iar nu de prezent. Iar afirmatia asta va transforma in reprezentantul uneii religii. Umanintatea e un soi de zeu care trebuie sa-i fie satisfacut hatarul de a cunoaste macar o parte din adevar.
Vreti sa fiti Sisif? Toata stima si consideratia mea pentru asta...nu sunt ironic...dar Sisif desi impinge tot timpul ceva, nu realizeaza nimic. Dar nimic!
Sfatul domnului Matei Hutopila e ceea ce v-as dori sa urmati. Stiu ca e greu, la 61 de ani nu prea mai e viata decat la timpul trecut. Va e frica probabil de prezent pentru ca prezentul inseamna moarte, asa ca sa vorbim despre Umanitate. Umanitatea e eterna. :))

Nu am publicat si nu urmaresc asa ceva. Nu vreau sa devin un "filosof" monumental. Iar daca editura dumnevoastra face parte din editurile de buzunar care scot pe banda rulanta si pe bani putini "scriitori", "clasici in viata" atunci sunteti una din celulele cancerigene ale culturii romane.
Nu vreau sa intru intr-o polemica eterna cu dumnevoastra. Daca azi tip in urechea cuiva, maine o sa ii cant daca imi place. Clipa e clipa, nu pun etichete definitiv.
Imi traiesc prezentul si gandesc cu nonsalanta. Sunt snob? Doar n-o sa ma spuneti lu' mama. Mama ma iarta.
Si vreau sa parasesc romania definitiv. Nu vreau sa fiu sisif. Daca pot gasi un colt de lume unde pot gandi si fi liber, nu consider ca e imoral sa arunc lumea la gunoi.
Prefer sa am o morala minima ca si iritarea sa-mi fie minima.
Nu-mi plac gurile sparte. Nu-mi plac jupuitii. Nu-mi plac grandomanii si "oamenii de bine".
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !